ROCK ME: Chapter 5; Ulterior Motives and Bad Memories

853 67 21
                                    

ROCK ME: Bölüm 5

-Justin-

"Aklımda bir şey var Scooter." dedim, ben Selena ve Scooter beraber yaptığımız yeni şarkımızı dinlerken. Bu düet yapmaya karar verdiğimiz ilk seferdi, yani şarkı çıktığında her şey harika olacaktı. 

"Bu fikirden hoşlanacak mıyım?" diye sordu Scooter ihtiyatla.  Gözlerimi devirdim, bu adam beni yıllardır tanıyor ama hala istediğimde iyi olabileceğimi unutuyor..siktir.

"Aslında, bayılacaksın." rahat bir şekilde omuz silkip Selena'a baktım ve bana gülümsedi. "Bak, geçen gün Selena ve ben küçük bir kızla tanıştık.."

"Harikaydı!" Selena araya girdi.

"Evet. Ve ona en sevdiği kişinin kim olduğu sorulduğunda kimin adını söyledi biliyor musun?" ona cevap verme şansı tanımadan hızla ekledim. "Beni." Scooter ben ve Selena'a aklımızı kaçırmışız gibi bakıyordu. Kaşları çatıldı ve dalgınca dirseklerini dizlerine yasladı.

"Eee?" diye sordu. "Devam et."

Selena elimi nazikçe sıkıp Scooter'a döndü. "Bence Justin'in onunla tanışması harika olurdu." Selena'a gülümsedim ama içimden sinsice sırıtıyordum. Planım tıkır tıkır işliyordu ve tek yapmam gereken, Selena'ı biraz ikna etmek olmuştu. Tabii o benim bu birden gelen küçük fanımla tanışma isteğinin altındaki amacı bilmiyordu. Asıl yapmak istediğim annesini becermekti, ama önemli olan bu değildi.

Scooter araya girecekti ama Selena elini kaldırdı. "Bir düşün Scooter. Justin'in imajı son zamanlarda.." bana sert bir bakış attı. "Tartışmalı. Yani onun zaman ayırıp bir fanıyla rahatça vakit geçirmesi kariyeri için harikalar yaratabilir, küçük bir kızın hayallerini gerçekleştireceğini söylemeye bile gerek yok."

İşte Selena'ı etrafımda tutmamın başka bir sebebi. Bu ikna edicilikle ayakları olmayan bir adama ayakkabı satabilirdi. Scooter'ı yakalamıştı ve o da, ben artık durumun kaçınılmaz olduğunu biliyorduk. Selena bir şey istediğinde, elde etmek için her şeyi yapardı ve bu huy şuan benim işime geliyordu.

Scooter kafasını salladı ama birkaç dakika boyunca bir şey söylemedi. Beklerke rahat bir şekilde telefonumda twitter'a girdim. Selena'nın tırnağını kol kasıma sürtüyor, Scooter'ın kararını beklerken ayağını hafifçe yere vuruyordu. Scooter sonunda gülümseyip konuştu. "Yapalım o zaman."

İşte bu! Her şey beklediğimden daha iyi gidiyordu.

"Ama bir şey var..annesinin iznine ihtiyacımız olacak. Sonuçta bahsettiğimiz kişi bir çocuk." Bu kısmı tamamen atlamıştım, lanet olsun. Zaten tek amacım annesini tekrar görmekken nasıl annenin iznini alabilirdim ki? Ben bu sorunu çözmek için kendimi zorlarken, Selena konuştu.

"Bunu ben yapabilirim. Gittiğim kuaförde çalışıyor, ve o gayet kibardı. Gidip özel olarak ona sorabilirim."

"Hayır." dedim hemen. Eğer annesi benim adımı duyarsa yeniden kaçardı ve bu bütün planımın yıkılması demekti. Hayır, bu sürpriz olarak kalmalıydı... "Yani, sence de ona sadece kızını senin küçük Disney şov ekibinle falan tanıştırmak istediğini söylesen daha iyi olmaz mı?" Selena kaşlarını çattığında kafamı salladım.  "Bir amacım yok Selena, sakin ol. Sadece, eğer sürpriz olursa her şey küçük kız için daha güzel olmaz mıydı, adı ne demiştin?"

"Mia, sanırım...evet Mia."

"Tamam, sence de küçük Mia'a sürpriz yapmak benim için daha özel olmaz mıydı? Onun tepkisini falan kaydedebilirsiniz, harika olur." İçimden buna karşı gelmesinler diye dua ederken  Selena gülümsedi ve kafasını sallayıp olabileceğini söyledi.

ROCK ME. | TürkçeWhere stories live. Discover now