Katapult

122 9 2
                                    

Upozornění! :Tato krátká povídka vznikla když jsem byl teprve asi ve druhé třídě. Proto prosím omluvte její kvalitu. Uveřejňuji ji hlavně z toho důvodu abyste měli možnost vidět jak se má tvorba změnila. Jo a ještě něco. Psal jsem ji na Vánoce a je to asi ta nejbrutálnější povídka co jsem kdy napsal. Proto také doufám že se u ní zasmějete. :-D

Když husitská válka začíná, žije jedna nešťastná rodina. Jejich otec zemřel ve válce! Dítě pláče! Matka jeho, žalem zemírá. Lehá k zemi umírá. Ano je to tak, dítě je sirotek. Jde do husitské války. Jako práče, je velmi přesné. V první bitvě střelilo dva jezdce křižácké. Ale co to?! Ze zadu letí šíp! Zapíchává se do zad dítěti. Lehá na zem, umírá. Jeden muž vychází ze stanu vidí dítě své na zemi zesnulé. Lhali té nešťastné rodině. Otec dítěte nezemřel. Teď jsou jeho žena i dítě mrtví. Muž skáče na katapult! Vystřelí katapult muže do prostřed bitevního pole! Nabodává se na kopí křižácké! Zemírá. Zemřela celá sedlácká rodina.

P.S. Něco málo jsem poupravil aby to bylo trochu přesnější. A taky gramatické chyby jsem opravil. Teda většinu... doufám. Uznávám, je to dost krátké.

Snad to pro vás bylo alespoň trochu zajímavé. Doufám.

Thanks for vote, comment, watch and follow. Dělá to radost. Moc díky.

Váš Ashekus

FejetonyWhere stories live. Discover now