PROMOTİON✔️

82 6 1
                                    

Dünya'da birçok mucizevi canlı vardı fakat çoğu lanetlenerek öldürüldü. Geriye kalan son dört canlı; Kurt adamlar, vampirler, melekler ve Amariler. İçlerinden tek ölümsüz olan Amariler güçleri dolayısıyla sürekli zincirlendirilmek zorunda kaldılar. Efsaneye göre bir amariyi zincirletirseniz ölümsüz olursunuz. Fakat bunu deneyen her canlı hem kendi soyunu katletmiş hemde amarilerin soyunu zincirletmiştir. Rivayete göre sadece kurt adamların, vampirlerin ve meleklerin hâlâ yaşadığı söylenmektedir. Fakat geriye soyundan beş Melez Amari kalmıştır.

Melez Amari ikiz kızlar 18 yaşını doldurmadıkları için güçlerinden habersizlerdir. Fakat karşısına çıkan üç melez oğlan insan hayatlarını mahvedecektir.

Not: Eğer bir amari zincirlenirse sonsuza dek kalır. Dünyada ki hiçbir güç zincirlenen bir amariyi kurtarmaya yetmez. Kırmızı ay dışında.

Not 2: Normal bir amari insan görünüşünde değildir. Hatta fazlasıyla çirkin bir yaratıktır. Ama ona bahşedilen güç eşsizdir.

Not 3: Melezler ise insan gibi görünürler ama aslen bir amaridir. Normal bir amari doğarken bile güçlerini hissedebilir ama bir melez asla 18 yaşından önce güçlerini elde edemez.

AMA ASIL ÖNEMLI OLAN ŞEY ISE KIRMIZI AYDA BÜTÜN MÜCİZEVİ YARATIKLARIN ARAFTA SERBEST OLACAĞIDIR.

Red MoonWhere stories live. Discover now