~28

711 56 4
                                    

"Οποτε για την επομενη φορα θα έχετε να βρείτε αυτες της πληροφορίες για τον Στάλιν"ανακοινώνει η κ.Ρομπινσον την ωρα που ολοι μαζεύουμε τα πραγματα μας.Επιτελους τελειωσε και αυτη η μερα.

Λιγο πριν βγω απο το προαύλιο ακούω κάποιον να φωναζει το όνομα μου.

"Περίμενε ειπες οτι θα μιλήσουμε"καταφθάνει ο Χαρρυ λαχανιασμένος.

"Εμμ Χαρρυ πρεπει να παω σπιτι"τραυλιζω και προσπαθω να τον αποφύγω,μαλλον η λέξη "χρόνος" ειναι άγνωστη για εκείνον.

"Θελω πρώτα να μιλήσουμε δεν θα παρει πολυ "το ύφος του ειναι αρκετα σοβαρό και  αποφασιστικό.

"Οκέι,παμε στο πάρκο"λεω και αρχιζω να περπατάω  προς τα εκει.

Οταν φτάνουμε καθόμαστε στο γνωστό παγκάκι.Με κοιταει και ύστερα κοιταει μακρυά.

"Λοιπον.."τον παροτρύνω και καθαρίζει τον λαιμό του.

"Λοιπον,έφταιξα και το ξερω,το μετάνιωσα και ζήτησα συγνωμη εδω και δυο μερες ειμαι σκατα και σε παρακαλάω.."εξετάζει την έκφραση μου και συνεχίζει.

"Πες μου τι θες να γινει μεταξυ μας,να τελειωνει ολο αυτο δεν μπορω να συνεχίσω να ειμαι ετσι,και εσυ να σαλιαριζεις απο εδω και απο εκει με όποιον να ναι."η φωνη του ειναι μονότονη και σκληρή.Τι περιμένει να τον συγχωρήσω που πήγε με αλλη και να τα βρούμε την επομενη μερα ; ειναι με τα καλα του;

"Χαρρυ..Πρώτον μην πας να δικαιολογήσεις αυτο που εκανες με την συμπεριφορά που εχω απέναντι σου!Ηταν κατι πολυ βάρη αυτο και σου ζήτησα χρόνο τον οποίο δεν φαινεται δεν εισαι  διατεθειμένος να μου τον δώσεις!Οποτε επειδη μυξοκλαις εδω και δυο μερες μην περιμένεις να σε συγχωρήσω!Γιατι και εγω στα ιδια σκατα ειμαι εξαιτίας σου!"υψώνω την φωνη μου και σηκώνεται όρθιος.

"Οκέι Ελιζαμπεθ γαμα το!Ηταν λάθος ολο αυτο απο την αρχη"λεει και σηκώνομαι και εγω στο υψος μου αν και ειναι άρκετα πιο κοντό.Ηταν λάθος;Οταν μου επερνε την παρθενια μια χαρά σωστό φαινόταν!Βριζω τον εαυτό μου για την εμπιστοσύνη που του έδειξε,δεν γινεται να ημουν τοσο αγαθή.

"Δικαιο εχεις!απλα πες μου γιατι δεν την χωρισες και μου ειπες να το κρατήσουμε κρυφό;"το βλεμμα μου καρφώνει το δικο του.

"Τι σημασία έχει;"γελάει.

"Οκέι γεια σου Χαρρυ"λεω και με οσο πιο γοργά βήματα κατευθύνομαι στο σπιτι.Ουτε έτρεξε να με προλάβει ουτε τιποτα χέστηκε!Λιγο ζορίστηκε και τα παράτησε γαμωτο μου!

My best friend (H.S GW16)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα