~25

749 54 0
                                    

"Λοιπον...εμμ πως σου φάνηκε ;"ο Χαρρυ έσπασε την ησυχια και γυρισα να τον κοιτάξω.

"Βασικα ηταν οτι πιο τελειο εχω κανει ποτε μου"ο ενθουσιασμός μου ηταν εμφανείς και ενα πνιχτο γελάκι βγήκε απο εκείνον.

"Χαίρομαι για αυτο φοβήθηκα πως ισως το μετανιώσεις και δεν ξερω.."ειπε καπως αμήχανα και όλες οι προηγούμενες σκηνές πέρασαν απο το μυαλο μου αφήνοντας ενα χαμογελο ως τα αυτιά.

"Χαρρυ οχι δεν θα το μετανιώσω ποτε αυτο που εκανα σημερα  με εσενα"τον επιβεβαίωσα και αφησε μια ανάσα που ισως κρατούσε αρκετή ωρα.

"Πρεπει να πας τουαλέτα να πλυθείς και τα σχετικά,μαλλον ξες θα δεις..εμμ αιμα μην τρομάξεις.."χαμογέλασε και στρυφογυρισα τα ματια μου.

"Ωχ Χαρρυ ξερωω!"τον άγριοκοιταξα και τύλιξα το σεντόνι γύρο μου πηγαίνοντας στην τουαλέτα.

Καθώς το ζεστό νερό  έτρεχε πανω στο δέρμα μου,καθαρίζοντας και χαλαρώνοντας με το μυαλο μου έτρεχε,κάνοντας με να καταλαβω ποσο τρελα ερωτευμένη ειμαι με τον Χαρρυ.Αλλα φυσικά δεν μπορω να κρύψω και εναν φόβο οτι θα πονέσω απο αυτον.Λενε οτι μας πληγώνει αυτο που αγαπαμε,και συμφωνώ.Βασικα μονο αυτα που αγαπαμε μας πληγώνουν γιατι δυνομαστε με ολη μας την ψυχη σε αυτα και οπως ολοι οι άνθρωποι καποια στιγμη θα κανουν ενα λάθος το οποίο  θα επιφέρει πόνο.Ενω για τους άλλους που δεν αγαπαμε δεν εχουν την αρμοδιότητα να επιβληθούν στα αίσθημα τα μας..Ο ήχος την πόρτας με εβγαλε απο τις σκέψεις μου γρηγορα.

"Λιζ εισαι ενταξει; "Η φωνη του Χαρρυ ακουστηκε απ εξω.

"Ναι τωρα βγαίνω"φώναξα κλείνοντας την βρύση και τυλίγοντας μια άσπρη πετσέτα γύρο μου.

"Αντε βρε μωρο μου,θελω να κατούρησσω"γκρίνιαξε και γέλασα καθώς άνοιξα την πόρτα και βρήκα εναν Χαρρυ να πηγαινοέρχεται πανω κατω.

Οταν γυρισα στο δωματιο του τα σεντόνια ηταν αλλαγμένα και στρωμένα σωστά.Εβαλα τα ρούχα μου και κάθησα πανω παρατηρώντας πραγματα που δεν ειχα προσέξει πρωτύτερα.Οταν η πόρτα άνοιξε ο Χαρρυ έτρεξε επάνω μου ρίχνοντας με πίσω στο κρεβάτι,ανέβηκε επάνω μου και αρχισε να με γαργαλάει και να με δαγκαει.

"Ειμαι πολυ χαρούμενος,βασικα γαμωτο σε πήδηξα!"ειπε με ενθουσιασμό και πηρα μια κόφτη ανάσα απο την επιλογή των λέξεων του.

Τα ματια του με κοίταξαν και καταλαβε την άβολη στιγμη που βρέθηκα.Επιασε το κεφάλι μου και κόλλησε τα μέτωπα μας.

My best friend (H.S GW16)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα