Παρτ8

813 70 0
                                    

Οταν τελειωσαμε με το πρωινό κατεβήκαμε κατω και τύχαμε τον μπαμπα μου να μιλαει στο τηλ και να μας κανει νόημα να περιμένουμε.Αφου τελείωσε ηρθε προς το μερος μας και αφου έβαλε το ενα χέρι στον ώμο του Harry,έξυσε το μούσι που τωρα τελευταια εχει αφήσει κατω απο το πιγούνι του και ειπε "Λοιπον παιδια ακούστε,εγω και η Σονια θα παμε πίσω στη Αμερική για καμια 7 μερες,δηλαδή 1 εβδομαδα,με ζήτησε ενας πολυ καλος πελάτης και δεν μπορω να μην δεν παω..Οποτε ήθελα να ζητήσω απο τον Harry να μείνει σε εμας αυτην την εβδομαδα αν ειναι εφικτό ...Θα έλεγα την κόρη μου να ερθει να μείνει σε εσάς αλλα δεν θελω να αφήσω άδειο το σπιτι,σκέψου το Harry και πες μου"χαμογέλασε ,και ο Harry δέχτηκε κατευθειαν.Tελεια δεν μπορω να πω οτι με χάλασε θα κανω οτι θελω για μια εβδομαδα και ειναι και ευκαιρία να ερθω πιο κοντα στον Harry γιατι τον τελευταιο καιρό καπως περίεργα ειμαστε.
Βγαίνοντας απο το σπιτι τπν κοιτάω και γελάει"Αντε τυχερή μια βδομάδα θα Σου κανω την τιμη να μένω σε εσενα"
"Ναι γιατι σε χάλασε;"απαντώ με το ενα φρύδι σηκωμένο
"Οχι φυσικά"με αγκάλιασε οπως παντα με το χέρι πάνω απο τον ώμο και προχώρησα με μεχρι το σχολειο.
"Το σαββατο θα σε βγάλω εξω να ξες"με κοιταξε ερωτηματικά σαν να περίμενε την έγκριση και φυσικά δέχτηκα. Και με φίλησε στο κούτελο.
Το μαθημα σημερα ηταν ατελείωτο ο κ.Ντειμον μας έβαλε ομαδική εργασία και παλι καλα με έβαλε με τα παιδια που ξερω δηλ με την Λουκια τον Harry τον λιαμ και την Σαμ που τωρα τελευταια με
Κοιταει με μισό μάτι και αρχιζω και τα παίρνω,αλλα τελος πάντων ας το προσπεράσω αυτο.Το καλυτερο ομως που δεν ειπα ειναι Ότι στην ομάδα μας θα ειναι και ο Ράιαν.Το μαθημα επιτελους τελειωνει και βγαινουμε ολοι εξω,τοτε ενα χέρι μπαίνει πάνω απο τον ώμο μου και ειμαι σίγουρη οτι ειναι ο Harry αλλα πέφτω για πρωτη φορα εξω και αντικρίζω τα γαλανά ματια του Ράιαν.Με κοιταει με ενα τεράστιο χαμόγελο που πραγματικα ειναι πολυ εντυπωσιακό με αυτα τα τελεια άσπαρτα ιδια δόντια του και τα κόκκινα σαρκώδη χείλη του που...ΘΕΕ μου απο ποτε κανω τέτοιες σκέψεις εγω ελεος! "Καλώς τον " του χαμογελάω
"Παμε για καφε;"με ρωτάει και το σκέφτομαι για λιγο αλλα τελικα δέχομαι.Το αυτοκίνητο του ειναι ενα Audi άσπρο,το ξεκλειδώνει λιγο πριν φτάσουμε και μπούμε μεσα,και ολα τα βλέμματα τα νιώθω επάνω μου με αποτέλεσμα τα μάγουλα μου να γίνουν κόκκινα.Η διαδρομή ειναι πολυ διασκεδαστική ο Ράιαν λεει συνέχεια αστεία και η κοιλιά μου πονάει.Επομενως φτάσαμε σε μια πολυ ωραια καφετέρια που δεν εχω ξαναδεί το όνομα της ειναι salotto85(δεν ήξερα τι στο καλο να βάλω ) και ειναι αρκετά μεσα στα γούστα μου,ειναι πέτρινη και κυριλέ,σε καθε τραπεζάκι εχει κεράκια και οι περισσότεροι εδω μεσα ειναι ζευγάρια."Ωραια ε;"ακούω τον Ράιαν που προσπαθεί να ερμηνεύσει την έκφραση μου που οσο να πεις ειναι έκπληκτη!
"Ειναι τελεια εδω περα"ακούγομαι καπως παιδιάστικη αλλα δεν με ενδιαφέρει!
"Ωραια,χαίρομαι που σου αρεςε Λιζ"
Αφου καθήσαμε και παραγγείλαμε 2 ζεστές σοκολάτες,βρισκόμαστε στο αμήχανο σημείο που κοιτιομαστε και δεν μιλαμε.
"Για πες Λιζ,με τι θα αςχοληθεις μετα το κολέγιο" μουρμουρίζει καπως διστακτικά.
"Εμ βασικα θελω να γινω δικηγόρος σαν τον μπαμπα μου"ανταποκρίνομαι περήφανα,και γελάει
"Να το,το κοριτσι του μπαμπά"
"Εμμ ναι δεν το αρνούμαι,εσυ;εσυ με τι θες να ασχοληθείς ;"
"Εγω δεν εχω αποφασίσει ακομα,ειμαι στο μαθημα της κοινωνιολογίας σαν μαθημα επιλογής κυρίως ασχολούμε με τα οικονομικά,μαλλον θα ακολουθήσω και εγω το επάγγελμα του μπαμπα,δηλαδή στην εταιρία Έβανς αν εχει ακουστά "
"Εμ δεν την ξερω μολις ήρθα στο Λονδίνο αλλα απο οτι κατάλαβα και εσυ παιδι του μπαμπα εισαι"σηκώνω το φρύδι και χαμογελάω .
"Εεε ενταξει ισως λιγο."ντρέπεται ο γλυκούλης χαχα εχει σκύψει το κεφάλι και εχει κοκκινίσει λιγο.
"Εισαι σε σχέση ;;"σηκώνει το κεφάλι του απότομα και με καρφώνει με τα ματια του,Θεέ μου αυτο ηταν χτύπημα κατω απο την μεςη δεν μπορω να συζητάω για τετοια ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ και ασε που με τον Ράιαν δεν ειχαμε ξεκινήσει και τοσο καλα θυμαμαι την ημερα στο πάρτυ,ειναι λες και ειναι αλλος ανθρωπος.
"Εμ οχι"ψελλίζω και ίσα που ακούστηκα.
"Με τον styles δηλαδή είστε απλα φιλοι;"ο τόνος του ειναι φανερά απορημένος,και ενα συνοφρυωμα επικρατεί στο Πρόσωπο του.
"Εμ ναι ειμαστε φιλοι απο παιδια οι γονείς μας κάνουν πολυ παρεα"
"Αχααα δεν ξερω αν θα μπορούσα ποτε να εχω τετοια φίλη"
"Γιατι!;"
"ΕΕ τι γιατι πιστευω να ειναι προφανές ο λόγος"γελάει και με δείχνει.
"Ο Harry μπορει!"δεν κατάλαβα επειδη αυτος ειναι ανίκανος να δει μια κοπέλα φιλικά και όλες τις βλεπει αλλιως;!
"Μην αρπαζεσαι δεν στον θίξαμε."
Τον αγριοκοιτάζω και τον βλεπω καπως μετανιωμένο που το ειπε οποτε ηρεμώ.
"Ας αλλάξουμε θεμα"λεω και γνέφει,απλώνεται στην καρέκλα και βάζει τα μακρυά του χέρια στο τραπεζι και παραδέχομαι ειναι κούκλος.
"Θες να παμε κάπου αλλου;βεβαια βρεχει αλλα μπορουμε να παμε στο εμπορικό για Μπόουλινγκ.
Κοιτάω την ωρα και εχει παει 7:30 σε μισή ωρα οι γονείς μου θα ξεκινήσουν για το αεροδρόμιο πρεπει να φυγω γαμωτο..!
"Ράιαν πρεπει να φυγω οι γονείς μου σε μισή ωρα θα φύγουν και πρεπει να τους αποχαιρετήσω"
"Χμμμ οκευ δεν πειραζει,ασε με να σε παω εγω"
"Οκέι".
Αφου φτάσαμε στο σπιτι το αυτοκίνητο του Harry ηταν ειδη εκει,φίλησα τον Ράιαν στο μάγουλο και εκείνο μου έδωσε ενα φίλη διπλα ακριβώς απο τα χείλη μου,χαμογέλασα και βγηκα τρέχοντας.

My best friend (H.S GW16)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα