son melez son kurt -11-

3K 219 18
                                    

"Yılanlarda vampir sevmez defne! Beni zorlama, seni öldurürüm"

"Savaş diyosun"dedim. Sırıtıp tek kaşını kaldırdı. Peki öyle olsun alexandra! Arkamdaki ayak sesinin sahibine döndüm. Emre saçını düzleyerek geliyodu. Alexi görünce duraksadı ve iç çekip yanıma oturdu.

"Hoşgeldin" dedi istemsizce

"Emre kizim seni görmek istedi"

"Hangi kızın?"

"Ben sana dedim çocuk var"

"Hmm doğru" rus salatası neler alacağını anlatırken emre başını omzuma koymuş uyuyodu. Bende daha fazla dayanamayıp gözlerimi yumdum.

Alexandra'dan

Onlar uyuyunca kalkıp evi gezdim. Defne daha beni tanımıyo. Ben gösterecek ona kiminle uğraşıyor. Mutfağa girip yemek hazırladım. Defne için bi bardağa su koydum. Daha sonra parmağımı kesip akıtabildiğim kadar kan akıttım. Çantamdan küçük şişeyi çıkartıp hepsini bardağa boşalttım. Yoksa bu kiz bana bela!

Emre'den

Uyandığımda mutfaktan güzel kokular geliyodu. Kan kokusu dışında. Defneyide uyandırdım ve birlikte mutfağa gittik. Alexandra bişeyler hazırlamıştı.

"Hadi oturun ben hazırladı bunları"

Defneyle ikimiz oturduk. Defne kanı görünce derin derin nefesler almaya başladı. Alexte kanı onun önüne koyup masaya oturdu. Defne büyük bardaktaki kanı nefes almadan içiyodu. Gerçi öyle bi ihtiyacı zaten yok ama nefes alan birine tuhaf geliyo işte. Bardağı masaya koydu ve kalkmak için hamle yaptı. Ama geri oturup gözlerini kırpıştırdı.

"Defne iyimisin?" Dedim. Göz rengi koyu kırmızı olunca kaşlarım istemsizce çatıldı.

"Defne?" Dedim. Bana bakıp bi anda bayıldı. Onu hemen kucağıma alıp kanepeye yatırdım.

"Alex doktoru ara!"

"Ne doktor? Nerde?" Neden bu kadar gerizekalı bu kız? Hemen elime telefonu alıp arkadaşımı aradım. Çünkü bizi biliyo ve çok iyi bi doktor.

Sinan gelince hızla defnenin yanına geçtik. Bir az kontrol ettikten sonra kaşlarını çatıp bana baktı

"Zehirlenmiş !"

....vote-yorum....

Son Melez Son Kurt -2-Where stories live. Discover now