20. část (Andyho pohled)

17 0 1
                                    

Ahoj. Omlouvám se, že jsem dlouho nic nepřidala, ale furt si nejsem jistá, jestli má vůbec cenu něco pravidelně dál psát. Byla bych ráda kdyby jste mi do komentářích napsaly, i kdyby to byli třeba jen 3 lidi.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Než jsem ji poznal, choval jsem se k holkám jako k pytlu sraček. S Louisem nás to bavilo. Několikrát se stalo, že si nás ty holky zase našly s tím, že kdy dáme repete, ale my jsme se jim jen vysmáli.

Oba jsme k nim nic necitíli. Lásku. Soucit. Prostě nic. Už dávno jsme ztratily tyhle city kromě prázdnoty. Nosíme v sobě hodně nenávisti s prázdnotou a nehodláme to změnit, protože nechceme zase spadnout na dno, jenom proto, že jsem jim věřili.

Když jsem si ještě hrál na pískovišti, chtěl jsem si hrát s ostatníma, ale nemohl jsem. Víte proč ? Maminky ostatních dětí nechtěli, abych si s nima hrál, jenom proto, že už tehdy jsem se lišil. Ve škole to jenom pokračovalo a čím víc jsem byl svůj, tím víc mě lidí opouštěli. Tohle se ještě dalo. To jsem jen neměl rád společnost a vypatlanost lidí. Ale nečekal jsem, že jsou až takový zrůdy.

Hodně lidí mi říkalo, že se chovám jako hajzl a já to moc dobře věděl, ale bylo mi to kurva jedno. Vždycky nám bylo všechno jedno, dělali jsme si, co jsme chtěli, pokud to bylo v souladu se zákonem. I když, sem tam jsme něco ukradli, a samozřejmě nějaký ty drogy, ale nepřišlo se na nás. Celý svět jde do sraček a dějí se mnohem horší věci. Mám svůj styl života a možná se ani nedožiju 50 let. Alkohol do sebe liju jako vodu a denně vykouřím 2 krabičky silných cigaret. Někdy jsem i několik dní v kuse v lihu.

Takovýmhle stylem žiju už od 17. Milovali jsme jenom jednou, kdysi. Tolik jsem jí věřil, ale ona z toho měla ještě prdel. Od té doby, je konec. Nenávidíme celý svět kromě naší party. Lidi jsou zmrdi a takoví i zůstanou, o důvod míň k ostatním chovat respekt. Rveme se s lidma celkem často, takže naše klouby na rukou jsou často napuchlé a zkrvavené, ale už tu bolest ani nevnímáme.

Když jsem Nellu uviděl, chtěl jsem s ní dělat přesně to, co s ostatními. Jen si s ní pohrát a pak jí odhodit, jako hračku. Upřímně, když u mě byla poprvé a šel jsem na věc, věděl jsem, že pořád nebude chtít a klidně bych i pokračoval, kdyby nemelěla ten záchvat. Po jejím záchvatu, jsem byl nasranej, že to nevyšlo a řekl jsem si, že to jen tak nevzdám, že se JÍ nevzdám. Ale postupem času jsme ji s Louisem považovali za něco víc, než jen hračku. Chtěli jsme pochopit, co s ní je. Jak se cítí. Až jsme začali měknout. A teď ? Spali jsme u ní, aniž bychom spali s NÍ.

Nelíbí se mi to. Nechci si jí pouštět k tělu. Ale pokaždý, když jsem s ní....Už to není jako dřív. Nenávidím se za to. A co dělám teď ? Snažím se jí pomoct s nadějí, že mi pak třeba za to dá, ale ta do toho bude míchat i city a víte co ? Bude to její problém. Já se s ní chci jenom vyspat. A proč ? Protože je něčím zajímavá. Není jako ostatní naše předešlé hračky. Nella v sobě drží bolest. Spoustu bolesti. Nevím z čeho, ale zajímá mě zase její příběh. To se taky z ní budu snažit dostat. Jen musím přijít na to, jak. Možná, kdybych jí opil ?

Nevím, ale na to mám ještě čas.....


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 25, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

RecoveryWhere stories live. Discover now