4. část

39 1 0
                                    

Upozornění : Písnička, kterou údajně napsala Nell, se jmenuje Gods and monsters a je od Lana Del Rey, kdyby si ji někdo chtěl poslechnout.
Přeji hezké počtení ^^
................................................................................................................................................

Andyho pohled:

Hned, jak jsem se probudil, jsem cítil obrovskou bolest hlavy. Chtěl jsem se zvednout, ale něco mi v tom zabránilo. Podíval jsem se před sebe a na mé hrudi si v klidu oddechovala nějaká bloncka. Musel jsem být namol, protože si nic nepamatuju. Škoda, ta blondýna je celkem sexy. Podíval jsem se na hodiny, ukazovaly 14:30. To už by ostatní mohli bejt na nohou. Opatrně jsem vstal, oblíkl si trenky a rifle a šel dolů do kuchyně. V kuchyni byl jenom Louis...ehm.....nahý Louis. To sebevědomí na něm opravdu obdivuju. Za celou dobu ,co tu stojím, si mě nevšiml. To by se dalo nějak šikovně využít. Sebral jsem z linky utěrku, zatočil s ní a prásknul jsem ho přesně doprostřed pravé půlky.

Bože, to muselo štípnout. Louis zařval, otočil se na mě a v očích měl vražednej pohled. To není dobrý. Začal jsem zdrhat a Louis hned za mnou. Prolítali jsme celej barák a zamířil jsem k zahradě. Přece by nevyběhl v tuhle dobu nahatej na zahradu. No...Louis je nevyspitatelný. Ani nezaváhal a běžel pořád za mnou a pořad nadával.

,,Ty zkurvysyne !!!!! Až tě chytím tak ti urvu koule........to přísahám ! " strašně jsem se začal smát, jenže nedostatek vzduchu v plicích způsobil, že jsem zpomalil a Louis mě strhl k zemi. Převalil se na mě a vůbec mu nevadilo, že je nahý. ,,Ty sráči....za co to bylo ?!" řval mi přímo do obličeje a pak mi jednu vrazil přímo do nosu, ale stejně mi to za to stálo. Chytil jsem se za nos a Loui ze mě konečně slez a šel zpátky domů.

Když už jsem na tý zahradě, tak se tu trochu porozhlídnu. Nic zvláštního tu není. Pár laviček, keříků, gril, stůl a židle. Ani nevím, kdo tu bydlel dřív a proč odešli, ale musela to být rodina, protože vzádu stála obyčejná dětská houpačka. Šel jsem zpátky do kuchyně, kde seděl můj uražený kamarád a jedl. Je sice kus chlapa a rány dává velký, ale často se chová jako dítě. Sedl jsem si oproti němu a díval jsem se na něj tak dlouho, dokud se na mě i on nepodívá, ale vždycky uhnul pohledem. ,,Notak Louisi.....chováš se, jak malej kluk, co nedostal hračku." ,, Já, že se chovám jako malej ? To ty si mě fláknul utěrkou !"

,, To byl jen nevinej žertík," udělal jsem u toho naschvál psí oči.,,Žertík ? Srabácky si na mě zautočil a ještě k tomu zezadu !" ,,Jiní vyjadřujou přátelství obejmutím a já mám zas svoje metody". Chvíli byl pořád nasranej , ale on sám ví, že na mě se zlobit dlouho nevydrží. Po jídle byl čas na úklid. Louis se vrhnul na vysávání a já se vrhl na odpadky. Šel jsem je odnýst do popelnice před barák. ,,Když už jsem tu, tak se mrknu, jak se jmenují naši velmi tolerantní sousedé." Přešel jsem ke dveřím a přečetl si jmenovku na zvonku. ,,Nella...Monsen ? To tu bydlí nějaká baba sama ?

Prosím, že to není žádná stará rašple..... Kurva ! " Strašně jsem se lekl. Něco mi proběhlo mezi nohama, že sem málem měl infarkt. Otočil jsem se zase směrem ke dveřím a u dveří stálo malé štěně. No super. To bude nějaká praštěná rašple se psem a kočkama, co sleduje ty nekonečný telenovely, co vymývaj mozky. To štěně se ke mně začalo nějak moc tulit. Klekl jsem si k němu, vzal jsem ho do náruče a začal ho hladit. Musím uznat, že je celkem roztomilej. ,, Přejete si ? " Já se lekl......už zase. Za dveřmi nestála žádná stará paní, kterou jsem si představoval. Stála tam holka, která byla trochu mladší než já a celkem vysoká. 

,,Ahoj......ehm šel jsem odnýst odpadky a viděl jsem jak se tenhle maličkej potuluje mezi auty, tak jsem ho vzal. Poptal jsem se pár lidí a ty mně dovedli až sem" a nadzvednul jsem to štěně a dal jí ho do ruky. ,,Děkuju....to bylo od tebe mi-milý. Ty- ty jsi tu novej ?" vykoktala ze sebe a pořád se dívala do země. Už jsem si vzpomněl to je ta holka z KFC. Myslel jsem si, že nebude tak plachá. Tím lehčí bude si získat její přízeň...stačí hrát slušného a milého kluka a bude moje. Tak jdeme na to. ,, Jo jsem. Já a můj kámoš tu bydlíme od včera. "

Pohled Nelly:

Proč on ? Proč právě on a ještě jeho kámoš musí být moji sousedi ? Ty jeho oči z blízka jsou úžasnější, než jsem si myslela. To je trapný. ,, Ještě jednou moc děkuju. Ati je jediný, kdo mi tu dělá společnost." ,, A co rodiče, přátelé, přítel a ostatní ?" ,,No, to je na dlouho." ,, No nic, moc mě těšilo........ani jsme se nepředstavili. Já jsem Andy a ty jsi ?" ,,Nella ....Nella Momsen, tak...tak ahoj" zamumlala jsem rychle jsem zavřela dveře. Vím, že to není slušné, ale nemám náladu na vybavování.

Ati chvíli bloudil po chodbě a pak vyběhl na zahradu. Asi tam půjdu taky. Jednak tam je pěkně a taky musím zjistit jestli neutekl nějakou dírou v plotě. Rychle jsem si vzala do ruky kytaru, blok a tužku. Chci zkusit moji písničku v doprovodu kytary. Sedla jsem si na lavičku a spustila první tóny.

In the land of Gods and Monsters, I was an angel,
Living in the garden of evil.
Screwed up, scared, doing anything that I needed,
Shining like a fiery beacon.
You got that medicine I need;
Fame, liquor, love, give it to me slowly.
Put your hands on my waist, do it softly.
Me and God we don't get along, so now I sing.

No one's gonna take my soul away,
I'm living like Jim Morrison.
Headed towards a fucked up holiday.
Motel, squeeze, squeeze, and I'm singing;
Fuck yeah, give it to me, this is heaven, what I truly want.
It's innocence lost. It's innocence lost.

In the land of gods and monsters, I was an angel,
Lookin' to get fucked hard.
Like a groupie incognito posing as a real singer,
Life imitates art
You got that medicine I need,
Dope, shoot it up straight to the heart please.
I don't really wanna know what's good for me.
God's dead, I said 'baby that's alright with me'.

No one's gonna take my soul away,
I'm living like Jim Morrison.
Headed towards a fucked up holiday.
Motel, squeeze, squeeze, and I'm singing;
Fuck yeah, give it to me, this is heaven, what I truly want.
It's innocence lost. It's innocence lost.

When you talk it's like a movie
and you're making me crazy,
Cause life imitates art.
If I get a little prettier,
can I be your baby?
You tell me life isn't that hard.

No one's gonna take my soul away,
I'm living like Jim Morrison.
Headed towards a fucked up holiday.
Motel, squeeze, squeeze, and I'm singing;
Fuck yeah, give it to me, this is heaven, what I truly want.
It's innocence lost. It's innocence lost.

..............................................................................................................................................................................................

Tahle část je trochu kratší, když odečtu tu písničku, ale tak to i má být. A nemyslete si, tu písničku jsem tam nedala, aby to zaplnilo místo, ale to se dozvíte v další části. Co říkáte na jejich setkání a celkově na tenhle příběh, zajímá mě váš názor. :D

RecoveryHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin