3. část

42 0 0
                                    

No a máme tu pokračování ! Nevím, jak často budu přidávat další části, protože mam brigádu, ale díky bohu né na zák dlouho, takže kdybych moc ted nepřidávala, pak vám to vynahradím.
....................................................

Andyho pohled :

Pořád se mi přehrává dnešní den. Dneska jsem se přestěhoval z Los Angeles se svým nejlepším kámošem Louisem, abychom začali žít. Doma mě všechno sralo, ale po tý naší bandě se mi stejně bude stejskat. Tenhle barák už byl zařízenej, takže stačilo dokoupit jen nějakej chlast, jídlo, čistící prostředky a další tyhle sračky.

Louis si šel vybalit a já sem šel nakoupit všechny ty věci. Ve městě jsem potkal pár kluků, se kterejma jsem se seznámil a šel s nima do KFCčka. Blízko nás seděli dvě holky. Ta bruneta mě nezajímala, ale zaujala mě ta s červenejma vlasama. Byla hubená a podle jejích nohou i vysoká a měla v nose stejnej pierc, jak já. Tak vkus má a kozy taky tak akorát do ruky, ale všiml jsem si, že se tváři vystrašeně, nervozně, smutně, ale i mile. Uhm, jak dlouho by mi asi trvalo do postele dostat tuhle fuchtli. Ale pak odešly, takže už jsem ztratil zájem.

Nastoupil jsem do taxiku, protože domů bych ještě netrefil. Přišel jsem domů a Louis se už uvelebil. S Louisem jsem se poznal na střední. Máme hodně společných věcí. A styl má taky dobrej. Žádnej piercing nemá, ale za to kérek má hodně. Asi 27 nebo nějak tak. Louis se už rozvaloval v obýváku a chlastal vodku. ,,Vole! Kde si vzal ten chlast ?" ,,Z domu asi", odsekl. ,,Ještě se nesmíš vožrat. Počkej na ostatní. Domluvil jsem se s lidma z města, aby vzali sebou i nějaký roztahovačky. Celkem tu bude asi deset lidí."

,,To je dobře. Už jsem neměl sex 2 týdny, to by chtělo metál," řekl už napůl vožralej. Musel jsem se nad tím zasmát. Za hodinu tady budou lidi a ta párty se bude odehrávat ve sklepě. Šel jsem to tam naposledy zkontrolovat. Nová sedačka a gauč vybalený, repráky jsou připravený, chlast na svým místě a nějaký to občerstvení taky. Dělal jsem ještě další zbytečné kontroly a pak už jsem slyšel zvonek u dveří. Radši jsem šel otevřít já, aby je ještě Louis neviděsil.

,,Čus, jsem rád, že jste přišli." Poplácal jsem je po zádech a Mike mi zašeptal do ucha. ,,Poslední čtyři holky jsou vaše. Zbytek jsou naše přítelkyně." ,,Neměj strach kámo." všechny jsem pečlivě přivítal a zavedl je do sklepa, kde jsem je chtěl představit Louisovi, ale on spal. To nemyslí vážně. ,,Nespi brácho! Párty teprv začíná !!!" Zahulákal jsem mu do ucha. Louis se leknutím svalil z gauče přímo na zem a pořádně se křápl do hlavy.

,,Doprdele ! Nemohl si mě vzbudit něžněji ?!" ,,Víš co ? Příště ti strčim palec  do prdele, aby sis zapamatoval, že tohle je ještě něžný." Po tomhle incidentu se párty rozjela a všichni tancovali s kelímky v ruce a nebo se cucali na gauči. No......myslím si, že je to skvělej uvítací večírek. Hudba hrála na maximum a mám pocit, že se otřásali skleničky, ale co.

Pohled Nelly:

V noci mě vzbudil děsnej rámus, který šel od těch nových sousedů. To si ze mě dělaj srandu! Vzala jsem si na sebe župan a vylezla jsem na balkón a slyšela jsem hlasitou hudbu a smích. Asi uvítací večírek. Doufám, že se to tu nebude dít často. Koukla jsem na hodiny a ukazovali půl druhé ráno.

Položila jsem si Atiho na rameno a šla jsem si pro deku. Asi si říkáte, že by mohl spadnout, ale tohle bylo jeho oblíbený místo a těžko se z ramene dostává, protože se ho drží zuby, nehty. Myslela sem, že tohle dělají spíš kočky, ale tak nevadí. Ještě jsem si vzala do ruky mobil se sluchátka a přesunula jsem se znovu na balkón, kde jsem si lehla na lehátko. Atiho jsem se pokusila odtrhnout z ramene, ale marně. Nechala jsem to tak a pak jsem cítila, jak mi položil ten svůj ocásek na krk. Zapojila jsem sluchátka a jen tak jsem ležela a najednou jsem dostala nápad na písničku. Díky bohu vedle mě ležela tužka a papír, takže jsem ani nemusela vstávat. Písnička byla na půl hotová. Byly čtyři hodiny ráno a hudba utichla. Vypadá to, že šli spát.

Papír s tužkou jsem nechala na lehátku a opatrně jsem dala Atiho do pelíšku. Padla jsem na postel a konečně usnula. Vzbudila sem se v poledne a Ati si v klidu pochrupoval vedle mě na posteli. ,, Kdo ti dovolil spát se mnou ty lumpe," zašeptala jsem a stáhla si ho do obětí. Vzbudil se a kýchnul takovým způsobem, že jsem se málem roztekla roztomilostí. Sešla jsem v pyžamu do kuchyně, abych mu dala něco k jídlu. Vrátila jsem se zpátky nahoru do pokoje. Ustlala sem si postel, otevřela jsem balkonové dveře, aby sem šlo trochu čerstvého vzduchu a šla se umýt. Zase jsem si připadala lépe a nebyla jsem už tak nervózní z toho, že mám jít ven. Pak jsem se začala oblékat.

Nic moc čistého tu nebylo, budu už muset zapnout pračku, vzala jsem si bílé triko, na kterém byli černě znázorněné blesky a černé legíny. Přešla jsem ke zrdcadlu a nandala všechny piercingy. Namalovala jsem si řasy a ještě jsem to doplnila linkami, červené vlasy stáhla do culíku a šla dolů ke dveřím. Z botníku jsem vytáhla černé tenisky. Ati mě hlídá, jak nejlíp může a nikdy mě nechce nikam pustit, takže mi bylo jasné, že zase bude vyšilovat. ,,Hned přijdu Ati. Jen jdu něco koupit." Rychle jsem zavřela dveře a vyjela jsem směr Starbucks. Čím dřív budu mít venek za sebou, tím líp. Díky bohu jsem moc lidí neviděla, nejspíš všichni doma v klidu jedli.

RecoveryKde žijí příběhy. Začni objevovat