Capitolul 28

811 46 0
                                    

Era deja dimineata,nici nu stiu cam am reusit sa adorm. In sfarsit 24 Iunie, de cand astept eu ziua asta. Ma ridic din pat cu zambetul pe buze, pornewsc laptopul si pun o muzica(ce de la media, ascultati-o) apoi incep sa topai prin casa. Dupa ce am topait prin camera vre-o jumate de ora,m-am gandit sa ma imbrac si eu. Mi-am puat o pereche de blugi scurti,un maieu negru si mi-am legat la talie o camasa in carouri,iar parul l-am prins intr-un coc mai dezordunat. Am coborat jos si am mers in bucatarie. Cand am ajuns in bucatarie am gasit pe masa un buchet mare de trandafiri si micul de jun pregatit. Dupa ce am terminat de mancat si am ridicat farfuria pentru a o pune la spalat am gasit un bilete. ~Azi nu vei face nimic deoarece este ziua ta,daca ai terminat de mancat deschide frigiderul, vei avea inca o surpriza "Levi"~ Asta era scris pe bilet. Am deschis usa frigiderului,iar pe primul raft era un tort mai mic. L-am scos din frigider,l-am pus pe masa si atunci a venit Levi din living. 

-Iti place?

-Ti-am mai spus ca te iubesc? ~ii spun eu sarutandu-l~

-O data.

-Acum a doua oare.

Discutia nu a tinut mult deoarece el m-a luat in brate sarutandu-ma in timp ce m-a pus pe blatul mobilei de bucatarie. Ne-am sarutat vre-o 5 minute pana ce a sunat telefonul meu. 

-Levi,trebuie sa raspund

-Mai poate astepta

-Poate e ceva important ~zic in timp ce ma indrept spre telefon~

Apel telefonic. ~Theo~

- La multi ani! Ce faci?
-Uite mai fac cateva pregatiri cu Levi,va asteptam si pe voi. Tu?
-Am sunat sa iti zic ca a intervenit ceva de ultimul moment si trebuie sa parasesc orasul cu sora si parintii mei pentru cateva zile.
-Si nu vi la petrecere?
-Imi pare rau,nu pot.
-Da,nu are nimic.
-Nu mai pot vorbi. Sa nu uiti ca orice ar fi poti sa ma suni.
-Bine, te las. Te pup.
-Si eu. Ceau
-Ceau.

Apel telefonic incheiat

Eu vroiam sa mai fac ceva prin casa,dar Levi nu ma lasa. Totusi ne-am pus amandoi sa decoram in living. Am pus peste tot decoratii frumoase. Am facut ursuleti de jeleu cu vodka. A venit si Emily sa ne ajute la decorat, a zis ca se plictisea singura acasa. Stiu ca nu e bine ca eu ma sarut cu Levi, nici nu am apucat sa discut cu Theo, dar dupa ce se intoarce o sa ii zic tot. Era deja 16:15, Emily a mai mers prin oras cu Bia si Ana,iar eu m-am pus in pat pentru a ma odihnii putin, bine inteles ca :Levi era langa mine. Nu stiu la cat s-a trezit,dar cert este ca a adormit,iar eu ma uit inca pe pereti. Intr-un final am pierdut notiunea timpului si am adormit. Ceasul era pus sa sune pe la 18:30.

Era deja ora 18:30 ceasul meu sunand. Levi s-a trezit uitandu-se la mine,iar apoi sarutandu-ma.

-Eu merg sa mja pregatesc, ne vedem intr-o ora.

-Ok.

Levi a plecat,iar eu am ramas sa ma pregatesc pentru petrecere. Parul l-am facut intr-un coc,in fata lasand si pe o parte si pe alta doua suvite putin ondulate. Machiajul era simplu, putin creion de ochi,putin fard negru si un luciu de buze mai incolor. Mi-am luat rochita si tocurile si am coborat jos. Cand am coborat lunina era stinsa,iarc cand am mers si am aprins-o cu totii au iesit care de pe unde strigand "SURPRIZAAA". Chiar nu cred,eu mi-am pregatit petrecerea,dar tot eu am fost cea surprinsa. Petrecerea a inceput, cu totii mi-au cumparat cate un cadou. De la Ami am primit un lantisor jumatate de inima pe care scria "friends" si o broasca de plus mai maricica. Ana mi-a dat o perinita si o bratara. Bia mi-a dat un colaj de poze cu mine si cu ea si o cutie de ciocolata. Iar de la gemenii Andrei si Stefan am primit impreuna, un buchet de trendafiri, o bluza si un set de colier cu bratara si cercei. Emily mi-a daruit un tricou cu AC/DC,un lantisor cu o steluta si un album foto cu pozele care le avem de cand ea a venit. Iar de la Levi am primit o vacanta pentru doi la Viena. Dupa ce am primit si am despachetet cadourile, petrecerea a inceput. Ne distram atat de mult, incat in mai stiam ce facem. Am uitat sa specific ca Ami a venit cu prietenul ei. Totul era atat de frumos,atat de perfect,de parca nu ar fi fost real. Stiu,uni au sa zica ca a fost acasa doar cu cativa prieteni,dar si asa o singura data iti faci majoratul si atunci merita sa te distrezi. Am asteptat atat de mult momentul in care sa fac chiar tot ce vreau eu. Eu si Levi nu am prea baut, eu pentru a fi constienta de tot ce se intampla,iar Levi de obicei nu bea, rar cand bea wiskey sau ceva. In jurul orie 12:30 dupa ce am mancat tort, Levi m-a luat de mana si m-a dus sus in camera,ceilalti distrandu-se jos. Cand a deschis usa camerei meue, pe jos erau petale de trendafir,la fel si pe pat, iar pe mobila erau aprinse lumanari. Deja stiam ce va urma.

-Esti ok?

-Da

-Crezi ca esti pregatita sau incercam alta data?

-E ok.

Levi a inceput sa ma sarute incert. Incet,incet scapand de tocurile si rochita mea. Dar totusi eu aveam o urma de regret in minhe, nu vroiam sa fac asta pana nu eram oficial din nou cu Levi. Simteam ca nu pot face asta pana nu ma desparteam de Theo. 

-Levi,nu pot! Scuze.

-Nu e nimic stai linistita. ~zice el sarutandu-ma si oprindu-se din a ma atinge~

-Nu e vorba ca nu pot face asta, dar nu pot face asta pana nu ma despart de Theo.

-Nu am cerut explicatii,inteleg ca esti mai sensibila si daca nu vrei nu se va intampla. Dar eu tot te iubesc.

-Si eu te iubesc.

Mi-am luat rochita pe mine si am coborat jos impreuna cu Levi, toti erau in "lumea lor",dar macar se distrau. Era deja ora 02:00,iar petrecerea acum  se desfasura mai bine. Timpul a trecut foarte repede distrandu-ne. Cu totii au ramas sa doarma la mine,am avut camera pentru toti, Emily a dormit in living, gemenii si fetele sus intr-o camera, Ami si prietenul ei in alta camera,iar eu si Levi la mine in camera. Ne-am pus pe la vre-o 06:00 la somn. Am adormit instant.

Sper sa va placa acest capitol, l-am facut mai lung de data aceasta.

Povestea Unei FeteTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon