Capitolul 6

1.6K 75 1
                                    

Am stat putin in bratele lui dupa care m-am tras. Nu stiu ce se intampla,dar ma simt protejata cand stau cu el,cand sunt in bratele lui Levi. Dar totusi suntem prieteni,nu va fi nimic intre noi.

Din perspectiva lui Levi:
<<Fata asta m-a schimbat,ma simt foarte apripiata de ea de parca ne-am cunoaste de o viata. Eli inseamna mult pentru mine,este singura persoana cu care am vorbit in ultimii doi ani. Este cel mai bun lucru de pana acum si presimt ca o sa ma schimbe,cu ajutorul ei nu o sa mai fiu atat de inchis in mine.>>

Perspectiva lui Eli

-Leviii.~il strig eu~
-Ooo scuze,eram prins in ganduri.
-Ce vrei sa mancam?
-Pai eu nu vreau nimic.
-Daca tu zici.
-Hai sa mergem la scoala. ~zice el~
Eu am mers sus sa ma imbrac in timp ce Levi ma astepta. Dupa ce m-am imbracat am plecat spre casa lui pentru a se imbraca si el. Eu am ramas jos in timp ce el a mers sa se imbrace. La un moment dat am auzit usa casei, m-am speriat si am mers sus in canera lui. Fiind putin speriata nu mi-am amintit ca Levi a mers sus sa se imbrace si am intrat peste el.
-Ăăă scuze. ~zic eu putin rusinata si intorcandu-ma cu spatele.~
-Stai linistita sunt pe jumate imbracat.
Zicea ca e pe jumate imbracat,dar cand m-am intors el era in boxeri si zambea. Eu m-am intors cu spatele si l-am rugat sa se imbrace deoarece am auzit pe cineva la usa. El s-a imbracat mergand jos sa vada cine este.
Cand a ajuns jos a vazut ca era matusa lui.
Noi am mers spre scoala pe jos el tachinandu-ma cu faptul ca am intrat peste el.

Povestea Unei FeteWhere stories live. Discover now