Capitolul 23

844 42 0
                                    

<<Dupa cateva luni>>

Era deja luna Iunie, stiu,timpul a trecut atat de repede. Ziua mea era peste 10 zile, in 24. Mi-am anuntat deja invitatii. Eu si Theo eran impreuna de 7 luni. Era atat de frumos,pana acum nu ne-am certat. Dar in schimb am avut cateva certuri la scoala. Mi-am pastrat acel stil de "bad girl" si am avut probleme cu unele pitipoance care nu ma suporta.
Era luni,Theo a dormit la mine asa ca a zis ca ma duce el la scoala cu masina. Intre timp Theo si-a luat carnetul si si-a cumparat un Audi A5 negru matt. Am mers sa ma imbrac,era ultima saptamana de scoala,era mai relaxant. Mi-am luat o pereche de blugi negrii scurti,un tricou negru cu o pentagrama pe el si o pereche de converse gri. La toate acestea am adaugat un rucsac gri si la ochi m-am machiat cu negru,parul avandul desfacut. Theo m-a dus la scoala,iar cand am ajuns toti se uitau la mine. Theo a coborat din masina si a venit sa-mi deschida portiera,m-a luat de mana si a intrat cu mine in liceu. Cu totii se uitau dupa noi,barfind ca de obicei,deoarece copii astia nu au ce face cu viata lor. Am intrat in clasa mea unde era doar un baiat care vroia sa plece
-Nu are rost sa vi,nimeni nu vine azi,si eu acuma plec~zice el trecand pe langa mine~
-Ok.
Il i-au pe Theo de mana si il trag catre mine,sarutandu-l.
-Azi trebuie sa mergem sa facem comanda la tort.
-Cum vrei sa-l faci?
-M-am gandit la ceva alb cu negru si cu trandafiri negrii si albi din martipan,iar crema va fi de ciocolata si de frisca cu jeleu. Cred ca va fi pe 3 etaje.
-Aha,si cat o sa platesti pentru el?
-Nu stiu sigur
Eu si Theo am iesit din liceu indreptandu-ne spre masina,am urcat si am plecat la o cofetarie.
Cand am ajuns acolo am facut comanda la tort,i-am zis cum il vreau,iar aceasta mi-a zis cat costa.
Acum eu si Theo ne indreptam spre casa,cand am ajuns i-am zarit in fata casei pe Ana,Bia, Andrei si Stefan

Povestea Unei FeteNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ