Capitolul 27

859 80 4
                                    

Era deja dimineata,razele soarelui am trezira din somn. Era ultima zi de pregatiri pentru majoratul meu. M-am trezit bine dispusa dupa cele intamplate,dar azi si maine nu o sa imi pese de nimic, vreau doar sa ma distrez in ultima mea zi de 17 ani di ls fel si in prima de 18. Abia asteptam petrecerea de maine seara, eram entuziasmata. Azi am rugat-o pe Bri sa vina pe la mine sa ma mai ajute cu pregatirile.Totusi era inca dimineata, era ora 9:30, nu stiu cum de m-am trezit asa repede. Eram inca in pijamale, coborand scarile pentru a merge in bucatarie,dar nu ajung pana in bucatarie deoarece pe canapeaua din living era Levi.

-Neata,ce faci? ~ma intreaba el privindu-ma~

-Neata,dar cum ai intrat?

-Pai,inca mai am cheile de la casa.

-Aha. Pai eu tocmai ce m-am trezit. Dar tu? Nu ai ce face asa de dimineata?

-Eu? Eu a trebuit sa vin sa te vad neaparat,nu puteam sa stau departe de tine.

Eu eram in spatele canapelei el stand pe jumate intins pe ea si privindu-ma. Atunci eu ca sa nu mai ocolesc sar direct peste canapea si ma pun langa el. Il privesc putin apoi ma intind langa el, la pieptul lui.

-Eeeiii, iti place tie sa lenevesti toata ziua! ~zice in timp ce ma pupa pe obraz~

-Eeeii, nu mai tot comenta tu atat.

Perspectiva lui Levi:

Nu stiu ce e cu mine,fata asta imi da mintile peste cap,ma pierd cand sunt cu ea. Simt ceva ce nu am mai simtit pentru nimeni si imi pare rau ca am fost un fraier atunci cand am plecat si nu i-am zis,acum regret tot ce am facut atunci,deoarece acum am pierdut-o,chiar daca inca suntem prieteni nu stiu ce va fi intre noi. O iubesc, o iubesc mai mult decat ma iubesc pe mine, as fi in stare de orice pentru ea. Cand am vazut-o acuma dimineata in pijamale si cu parul ciufulit am ramas blocat, imi era dor sa o vad asa, sa o vad dimineata cum se trezeste. O sa am grija de ea orice ar fi, chiar si daca ea e cu Theo, intr-o zi va fi doar a mea.

Inapoi in prezent

Eu m-am ridicat din pat si am mers in bucatarie, Levi urmandu-ma. A venit in spatele meu,iar la un mament dat i-am simtit mainile in jurul taliei mele, m-a ridicat in brate,iar apoi m-a intors carte el, sarutandu-ma. Dupa un timp ne desprindem din sarut din cauza soneriei de la intrere care suna. Am mers spre usa deschizando. Era Theo si Bri.

-Hei,ce faci?~spune Theo incercand sa ma sarute~

-Hei,da uite stau,voi?~zic eu distantandu-ma de el.~

-Am venit sa te ajutam~raspunde Bri~

-El ce cauta aici?

-El are un nume,si a venit sa imi zica ca vine maine la petrecere.

-Bine.

Pe fata lui Theo se putea observa ca nu era de acord ca Levi era cu mine acasa,dar totusi ce ii pasa lui atat de mult,mai aseara era acasa la el cu o tipa,doar ca acuma tac,nu vreau sa ma cert cu el inainte de petrecere. Am inceput sa facem pregatiri de petrecere, eu l-am rugat pe Levi sa mearga sa o aduca si pe Emily,sa nu o lase singura acasa.Eu si Emily ne intelegem destul de bine si am aflat ca o sa se mute la Levi. Deci ractic acum faceam parte dintr-un grup de prietene, eram eu, Emily,Ami,Ana si Bia. Bri  mai statea cu noi si mai vorbea cu fetele,dar totusi ea era la alt liceu si avea prietenii ei. Dupa ce am terminat am observat ca Baietii chiar au inceput sa se inteleaga. I-am lasat singuri acasa,iar noi fetele am mers prin oras sa ne cautam haine. Nu imi venea sa cred ca maine faceam 18 ani, ce mult mi-as fi dorit ca parintii mei sa fi fost alaturi de mine acum, imi lipsesc atat de mult. 

***La mall***

Dupa ce am probat jumate de mall a fost timpul msa-mi gasesc si eu ceva. Mi-am cumparat o rochita albastru cu negru putin mai larguta, si in picioare o pereche de pantofi cu toc dar nu prea inalti.

***Acasa***

Era deja seara, noi abia ce am ajuns acasa, observ ca baietii se uitau la un meci si mancau popcorn,ma bucur ca nu "s-au omorat intre ei" ca sa zic asa, adica il cunosc pe Levi si cand cvrea ceva face orice ca sa obtina acel ceva, iar pe Theo daca "il omoara ceva" acel ceva este gelozia.

Dupa ce au plecat cu totii acasa eu am mers sa afc un dus, era deja destul de tarziu,iar eu vroiam sa fiu odihnita deoarece petrecrea incepea la ora 20:00,dar tot trebuie sa ma trezesc pana la ora 11-12, deoarece mai trebuie sa decorez putin prin casa, am facut rost chiar si de un glob disco,si tot felul de luminite colorate. Avea sa fie perfect totul,abia asteptam. Dar acum era cazul sa ma pun in pat,desii nu o sa prea dorm eu din cauza emotiilor.


Am observat ca nu mai sunt la fel de multi cititori ca la inceput,dar eu o sa postez iontinuare. Va multumesc,fara voi nu as fi ajuns pana aici. Si va rog daca se poate sa lasati si un vot,o sa ma ajute foarte mult.


Povestea Unei FeteWhere stories live. Discover now