26. Bölüm

3.7K 278 101
                                    






Keyifli okumalar. Yazım hataları için affola.


"Kızlar başlıyoruz. Ilk kim anlatacak. ?" Selda'nın konuşmasıyla hepimiz birbirimize bakmıştık. Oturma Odasında ki yuvarlak sehpayı tam ortalayarak,hepimizin sığabileceği bir şekilde çevresine kurulmuştuk. Üstüne ise bugün markette aldıklarımızı yığmıştık. Iki tarafımda Elif ve Dilan oturuyordu. Tam Karşımda Ahmet,onun yanında ise Selda vardı.



"Kızlar kendimi bir an garip hissettim. Farkında mısınız ama dedikodu yapmak için birleştiniz ve ben tam ortanızdayım. Tanrı'm bende mi sizle dedikodu yapacağım. " Ahmet hayıflanarak Gözlerini bize gezdirdi.



"Ahmet bak tanrı deme. Kendimi yabancı filmden fırlamış gibi hissediyorum. Allah desen kâfi. Hem tabi ki de bizimle dedikodu yapacaksın. Sen de vampirlerin içindeydin ve onlar hakkında bildiklerin vardır. Hem Pamela ile ne iş.?" Diyerek göz kırptım. Ahmet Tepki vermezken kızlar alttan alttan gülüyorlardı.



"Aman be Sidar. Bir şeyde gözünden kaçsın. Mübarek kız da ki göz babaannem de yok. " diyerek gülümsedi.

"Neyse sizin anlatacağınız ya da başlayacağınız yok galiba. Pekala. Başlıyorum. "Diyip derin nefes aldım.


"Malin'e aşığım. " diyip hemen Gözlerimi kapattım. Bunu kızlara söylerken bile utanırken,Malin'e nasıl söyleyecektim emin Değildim. Ses çıkmayınca tek gözümü açıp bizimkileri kontrol ettim. Hepsi tepkisizce bana bakıyorlardı.



"Hey tepki versenize. "


"Bilmediğimiz bir şey söyle Sidar. " Elif'in bıkkın sesi anlamama yetmişti.





"Sevdiğimi bu kadar mı belli ediyorum ya. " diyip yağlanan saçımı kaşımaya başladım. Lanet olası çok çabuk yağlanan bir saçım vardı ve ben her gün yıkanıp şampuan ve suya para yetiştiremeyeceğim için 2 güne bir yıkıyordum.


"Ya o kadar belli etmiyorsun ki. Bayan Rose bile anlamamıştı. " Selda dalgasına söylediği sözleriyle beraber Gözlerini devirmişti. Bayan Rose, vampirlerin annesiydi. Ve cidden iyi bir kadındı. En azından diğer kaynanalar gibi değildi. Oğullarını kıskanmıyordu. Haklı da kadın hangi birini kıskansın ki.


"Aman tamam be demiyorum bir şey. Çok biliyorsanız siz söyleyin. " diyerek masanın üzerinde ki cipsi elimi Alıp Yemeğe başladım.



"Iyi o zaman. Madem senin ve Malin ile olan ilişkinden başladık. O zaman bende sizden devam edeyim. Malin de sana aşık . Nice beraber vampirlere. " Selda bana bakıp Gülerken duyduğum kelimelerle yediğim cips genzime kaçmıştı. Boğulurcasına öksürürken Elif sanki Yılların Acısını alır gibi sırtıma vuruyordu.


"Yavaş ye hayvan. " kızlar halime Gülerken Ahmet video çekiyordu. Masandan kolayı Alıp bir an da Kafamı diktim. Ve lanet olsun ki bu sefer üşenmeyip faresini çoğaltıp gazını artıran firma, kolanın burnumdan çıkmasına yardımcı olmuştu. Kızlar bu sefer tepinerek gülmeye başlamışlardı. En Sonunda nefesimi düzeltmiş,ve kendime gelmiştim. Ahmet duymak istemediğim cümleleri sarf ederken, bir an yerin dibine girmeyi istemiştim.



"Bu anı Ölümsüzleştirmek adına videoya çekip Pamela'ya attım. " kızlar daha da çıldırırken neredeyse ağlayacak raddeye gelmiştim. Allah'ım nasıl bir Gündü bugün.


"Allah'ım sen nasıl bir insansın Ahmet. Rezil oldum ya. Sevse bile kesin bu videodan sonra nefret edecek. "



"Merak etme. Seni bu halinle sevdiyse, her halinle de sever. " Selda alaylı bir şekilde gülmeye başladı.



Türk VampirHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin