5.Bölüm

7.1K 522 65
                                    

Multi de WİLL ☺

Will düşünceli bir şekilde bana bakıyordu. Bir şeyi anlatıp,anlatmamak arasında gidip geliyor gibiydi.

"Will ben sana güvenip anlattım. Sence sıra sende değil mi.?"

"Peki. Tamam. Kafeye kadar beraber gidelim gel hadi." başımla onaylayıp yanında ilerlemeye başladım.

"Sen de benim sözümü kesmeden dinle. İlk olarak 26 yaşındayım..."

"Nee.!!! Şaka yapıyorum de." oha şaka gibi. İmkânı yok 26 yaşında olmasının. İlk olarak küçük gözüküyor. Bu çok saçma.

"Sözüme kesme dedim Sidar. Böyle yapmaya devam edersen gidicegim."

Elimi agzıma götürüp,fermuar varmış gibi çektim.

"Evet yaşımı göstermiyor olabilirim. Konumuz o değil zaten. Kulaklarını aç ve beni iyi dinle. Bundan tam 5 yıl önce SNC de gizli ajanlık yapıyordum. SNC bir nevi FBI gibi. 10 yıl orada egitim görmüştüm ve o zaman daha yeni mezun olmuştum. Birgün bir rapor geldi. Burada olan cinayetler hakkında. İlgimi fazlasıyla çekmişti. Bu göreve direk ben atladım. İlk başta benim gitmemi pek fazla istemediler. Çünkü daha acemiydim. Ama azmimi görünce görevi bana verdiler. Bu görevi o kadar çok istiyordum ki olayı çözmek adına ant içmiştim resmen. Sonra buraya geldim. Tüm herseyimi buna adadım. O zamanlar hayat o kadar tozpembe idi ki. Herşey istediğim gibi ilerliyordu. Araştırmalarım,delillerim herşey iyi sonuçlar veriyordu. Herşey bitise dogru ilerliyor sanıyordum,çözdüm sanıyordum ama yanılmışım. Aslında hersey yeni başlıyormuş..." sonlara dogru sesi kısılmıştı. Gözünü yumup derin bir nefes aldı ve tekrar anlatmaya başladı.

"... Sonra gecenin bir vakti oraya gitmeye karar verdim. Cinayetlerin olduğu sokağa. Madrek sokağı. Belki birseyler görürüm diye. Gittiğim orada biri vardı. Bembeyaz teni,kırmızın en hâki tonunu barındıran saçları ve ona uyum sağlayan yemyeşil gözlü bir kız vardı. İlk anlam veremedim bu vakitte böyle bir kızın orada işinin ne olduğunu. Sonra kızla göz göze geldik. Ben ona, o bana bakarken dönüşümü başladı. Vampire dönüyordu. Vampirlerin var olduklarını biliyordum. SNC de bize dünya da var olan herseyi ögretir,onlara karsı savunma dersleri verirlerdi. Kim insan,kim değil anlardık. Bunun için yetiştirildik biz zaten . Onu da anlamıştım. O yosun yeşilini anımsıtan gözlerini,cehennemin kırmızı tonu sarıyordu. Yüz hatları geriliyordu. Kendini kontrol edemez hale geldiğinde yere serildi. Vampirliğe dönüşen kişi ilk 1 ay gücünü kontrol edemez,kendine hakim olmazdı. Bunu bildiğim için evime aldım. Evimde bir cok alet vardı. Onun ilk zamanki hırçın hallerinde yanında oldum. Bunun sayesinde 1 ay boyunca yanımda kaldı. Nasıl dönüştügünü sorduğumda ise hatırlamadığını söylerdi. 1 ay tam 1 ay beraber vakit geçirdik. Adı Lora idi. İlk ve son sevdiğimdi o benim. Oda biliyordu. Ama nedensiz bir sekilde gitti. " sözleri bittiğinde üzgün bir sekilde ona bakıyordum. Birinin gelip 'Will aşk acısı çekiyor' dese kıçımla gülerdim herhalde. Ayakta o kadar dimdik duruyordu ki. Birşeyler bekliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.

"Sonra." diyip devam ettim." Niye tekrar burdasın."

"İntikam için."

"Neyin intikamı.?"

"Onunda beni sevdiğini biliyordum. Biri yaptırdı ona. Beni bırakmasını biri istedi. 5 yıl tam 5 yıl boyunca daha çok güçlenip,onlar hakkında bilgi topladım. Herseyimi onları bulmaya adadım. Artık geri dönüş vakti. Kaybedilenler geri alınacak,onu alanlar kaybedecek. Ve sen de burada devreye girip bana yardım edeceksin. Benim sana edeceğim gibi."

"Nasıl.?" diye sordum şaşkınlıkla nasıl yardım edebilirdim ki.

"Vampirlerin olduğunu biliyorsun artık. Beraber seninle bulucaz. Buluncada o vampirler sayesinde Lora'yı bulucagız. "

Türk VampirHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin