18. Bölüm-Part2

4.1K 338 43
                                    



-----

"Biliyordum işte. O kaçırdı Elif'i. " dedi Reene.

"Kim Reene. Bize de söyle de  bilelim. "  kendime gelemiyordum. Cidden bu olay fazla uzamıştı. Yerimden Kalkıp,volta atmaya başladım. Sinirden tırnaklarımı kemiriyordum. O kadar da pisim işte.

"Bakın. Elif bizim kardeşimiz sizin değil. Ama siz bizden daha iyi biliyorsunuz onun nerede olduğunu.  Ve bize söylemiyorsunuz. Şu çenenizi bir zahmet bize de açında biz de bilelim. Nerede Elif. " sakinliğim duruşumdan değil sabretmemdendi. Ama az kaldı. Sadece bir kaç saniye sonra patlamaya hazır volkana dönecektim. Sadece biraz zaman.

"Söyleyemeyiz. Biz-" Pamela sözünü tamamlamadan bağırarak sözünü kestim.

"Yeter.  Sabrım kalmadı anlıyor musunuz.! Elif. Nerede. Kim. Kaçırdı.?" Her bir kelimeye vurgulayarak sordum.  Vampir olmaları bize her istediklerini yapabileceğini göstermiyordu.

"İyi peki. Sen kaşındın. "Dedi Reene. Yerinde gerilerek ellerini önünde bağladı.

" Elif'i sizin çok sevdiğiniz James kaçırdı. Ah pardon siz onu Brave olarak biliyorsunuz değil mi.?  " alayla konuşması insanı daha deli ediyordu. Şeytan diyor git kalbine sapla kazığı. Görsün alay nasıl oluyormuş.!

"Devam et. " dedim Sertçe. Onlara onlardan korktuğumu belli etmeyecektim. Yüz verdik astarını istiyorlar. Bir saniye. Sanki bu cümle böyle değildi. Herneyse. Konumuz bu değil.!

"Devam edecek bir şey yok. James Elif'i kaçırdı."

"Peki Malin onlar nereye gitti.?"

"Bulduğunuz Oğlanın kim olduğunu Öğrenmeye gittiler. Belki de James'in tuttuğu biridir. Peki ya sen. Sen ne yapmayı planlıyorsun.?" Okuduğumuz Yazıyı kastettiğin anlamıştım. Tabi ki Malin'i Öldürmek gibi bir planım yoktu ama Malin'e söyleme konusunu da kararsızdım.  Tabi patavatsız Pamela şimdiye kadar Malin'e yetiştirmediyse. Hadi ama ben buraya ne bulmak için gelmiştim. Ama neler yaşıyordum. Yemin ediyorum Türk filmi gibi Hayatım var. Şu an kendimi Yeşilçam filmlerin de iki kadın Arasında kalmış Edepli ve namuslu oğlan gibi hissediyordum.

Kesin vampirler ile yaptığım göz zinası Yüzünden bunları çekiyordum. Yoksa bunun başka bir açıklaması olamaz.

"Peki şimdi ne yapacağız.? Bu Olanları oğlanlar söyleyecek miyiz.?" Dedi Selda.

"Bilmiyorum. " dedim. Reene ise kendinden emin bir şekilde cevap verdi.

"Malin'in bilmesi gerek değil mi.? Ne de olsa onun sonundan bahsediyoruz. Nereden bile biliriz ki Sidar'ın Malin'e bir şey yapmayacağını. " ben bu sarı yellozu yolarım. Evire çevire hemde.

"Ne yani bana güvenmiyor musun.?" Dedim. Kaşlarını kaldırarak ;

"Sence. "Dedi. Yok yok ben kesin yolarım. Anlık bir gazla ayağı Kalkıp önüne dikildim.

"Bana bak. Sürekli bana laf atmaya Çalışmanın nedenini halen anlamış Değilim. Ama bir daha bana laf sokmaya çalışırsan bu kadar sakin kalmam. " dedim. O da ayağı kalkıp Karşımda durdu. Ah her bölüm boyumun kısa olmasından bahsetmek zorunda mıyım.! Cidden kısayım ve Reene şu an bana tepeden bakıyordu.

"Ne yapar bilirsin ki.?" Tekrar alaylı gülüşünü bana kapak niyetine göndermişti. Ah sen vampir olmayacaktın var ya gösterirdim ben sana. Yat kalk dua et vampirsin. Ama az kaldı benimde vampir olmam. O zaman görürsün. Selda Aramıza girerek tepkisizce bizi ayırdı.

"Başımız da zaten bir dert var. Bir de siz eklemeyin. " dedi soğukkanlılıkla. Bu kız Lion'un yanında kala kala ona benzedi. Şu hareket ve tavırlara bak.

Türk VampirHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin