capitolul 4

13 4 0
                                    

Deci.. Ce sa fac.? Cel mai bine ar fi sa il uit. Exact. Gandurile mele eurau scufundate si nu ma puteam gandi la altceva decat la el. Imi faceam un scenariu in cap care nu o sa se intample vreodata! Imi imaginam ziua aceea in care eu dansam ca o nebuna in ploaie fara muzica, si momentul acela cand venise edward ud din cap pana in picioare catre mine, ne inpartisem niste casti de musica si ascultasem melodia perfecta de dragoste, de la ed sheeran - thinking out loud.. Momentul acela cand isi puse mainile inconjurand talia mea, si apoi imncepusem sa dansam, era pur si simplu opusul dasului meu, caci eu dansez de 7 ani hip hop, break-dance si cand ma spuca pe mine street dance.. Eu eram sigura sa el nici macar nu stie sa danseze..  Ceea ce imi imagiam eu, era cazul lui blair, ei ii plac asa dasnsuri si mai ales muzica. Dar De ce eu.? De ce imi imaginam asa ceva.. In fine, ma uitasem pe ceas si imi dadusem seama ca era 17.30.. Eu la 18.00 aveam repetitii. Ma schimbasem repede in haine mai lejere de dans, deci sa fiu mai exacta un tricou cu buricul gol, niste pantaloni cu cracul pana la genunchi, tenisi care se potriveau, imi facusem un messy bun, geanta, apa si imi luasem longboardul sa ma indrept catre scoala de dans care 10 minute dura sa ajung acolo cu longboardul. In aceelasi timp blair se mai machiase un pic, hainele ei normale si cum sa uite pantofi cu 10cm toc, ea nu isi facu griji caci scoala ei de muzica era mai departe si trebuia sa mearga mereu cu masina. Mai bine spus, sa o duca tatal ei. In fine.! Ajunsa la repetitii facusem totii un semicreis ca mereu la inceput sa ne spunem noile ideei. Dar de data asta spuse Dajana (profa de dans)

D: heii ! Ma bucur sa va vad. In ziua de azi trebuie sa va prezint pe cineva. Noul nostru membru Edward.

Edward intrase in pantalonii aia perfecti si maieul acela care se lipea de abdomenul lui, care era intrenat, sixpack, si pieptul, bicepsiul, omg. Am crezut ca pic jos. Asa o perfectiune in carne si oase. Era pur si simplu hot. Si repet. Are 14 ani.!!! Cand ma vazut spuse:

E: ah dajana.. Ai spus ca trebuie sa gasim pe cineva care sa imi arate pasi din coregrafia asta, sa o pot dansa si eu cu voi de la inceput. Ce ai zice de Rose.? Pentru ca pe ea o cunosc deja.
D: hmm da o pot intreba sa vad ce spune, Rose.? Vi te rog pana aici.?
R: ehm.. Da? Sa intamplat ceva.?
D: oh nu am de fapt o intrebare. Ca ai zice daca iai arata la Edward dansul actual?
R: clar de ce nu.?

Nu stiam ce era cu mine... De ce ma bucuram asa ca am voie sa petrec timp eu el... In fine. Cred ca am o idee.

Imi pare rau ca atat de mult timp nu a mai venit vreun capitol dar avem ceva stres cu scoala. -Rose.

MemoriesWhere stories live. Discover now