Capitolul 2.

25 6 1
                                    

-wow, esti deja in al 9lea cer.? Intrebasem eu râzând fara sa o i-au in serios.
-Rose draga mea, el e perfect. Mare, arata musculos, te pierzi in ochi lui, parul e beton zambetul.. Nam cuvinte.! Si tare sexy mai ii.!
incearca sa ma susții. Mai 5 min si se gata ora. Arata parul meu bine.? Omg si make-up -ul.? Crezi ca am azi tinuta potrivita.? Punânduși 1000 de intrebari.
-Blair! Blair! Incet, incet, stai linistita si inspira acanc.. Okay.? Nu-ti fa griji. Arati bine. In plus.. E doar un baiat.
-E DOAR UN BAIAT.?! Trebuie sa il vezi atunci n-o sa mai spui "e doar un baiat" !!!
Profu' auzindune vorbind mai gata toata ora spuse sa asteptam pana iasa toti la pauza si sa stergem tabla. Asta durase numai vreo 5 min dar blair nu se mai putea controla. Ea vroia neaparat sa il vada pe edward.
Numai bine! El ne astepta in fata usei.
-hey. Ehm.. Eu sant edward. Si tu esti...
-Rose. Eu sant Rose. Oh wow Blair a avut dreptate...
-cu ce.? Intrebase zambind de parca stia ce crede Blair despre el.
-ah nimic. E tot ok. **gand** hmm deci de aratat, arata bine, dar.. Parca e putin arogant.. **gand**
-Blair: Deci.. Rose.. Ce sa ii aratam pentru inceput.?
-pai eu zic sa ii aratam cel mai important loc. INSULA.
-Edward: insula.?
-Blair: da ai dreptate. Haide.
"Insula" era un restaurant vizavi de scoala noastra. Trebuia numai sa tranversam drumul si apoi ajungeam in parcul din oras. Micul nostru "central parc" cu lac. Restaurantul era bineinteles pe lac de acea numele "insula". Multi merg acolo la pizza, alti sa bea ceva. Noi nem asezat la masa unde stam mereu si ne comandasem cate un Cola.
-E: deci... E chiar cool aici.
-B: normal ca e. Acum haide, Spune-ne ceva despre tine.
- okay. Deci eu am 14 ani si vin nu de prea departe, imi plac fetele ca voi si fotomodelele si O iubesc pe Adina.
-B: CINE E ADINA.?!
-E: nu cine, ci ce. Adina e motorul meu, am primito de ziua mea. Stiu.. Normal nu se da nume la asa ceva, dar daca tata poate numi GPS-ul din Porsche J. Lo. Si cel din Jeep Shakira, imi pot numi si eu motorul Adina.
-Eu: oh.. Noi am crezut ca ai o prietena.
-E: nuuu.. Multe ma vor numai din cauza banilor. Mie imi plac fetele ca voi. Micute si fainute, Dulceata.
*beep beep* mie imi suna telefonul.
Scuze, trebuie sa raspund.
-da?
-rose unde esti.? Ai vrut sa ne intalnim dupa scoala sa facem temele. Si ai vrut sa mai vorbim sa iti pot spune de ce m-am despartit de el.. Spuse Anna.
-oh da. Imi pare rau! Sunt pe insula cu Blair si Edward.. Dar vin asteapta-ma in fata scoli..
-bine pa pa te pwp.
-si eu *moi* *moi*.
Inchidesem telefonul.
.
-imi pare rau , am uitat ca azi ma intalnesc cu Anna. Trebuie sa plec. Distractie placuta. Pe maine Edward. Pe mai tarziu Blair. Edward se ridicase si ma luase in brate ca ramas bun si bineinteles am luat-o si pe Blair in brate ca de fiecare data cand ne despartim.

Blair P.O.V
-Deci.. Ce ai zice sa mergem la o inghetata? Abia mai vezi si tu orasul.
-Da.. Suna bine. Spuse el zambind. Ce zici.? Mergem cu Adina pana acolo.?
- Sper ca cu motorul si nu o fata.!!
- Da, cu motorul .. *simtea un sentiment de gelozie in Blair*
Pe drumul spre motor am povestit asa de mult si mi-a spus atat de multe lucruri despre el.. A fost minunat. Eram sigura pe mine ca il voi avea. El era atat de fabulos. Aproape la fel de fabulos ca si mine. APROAPE.
Anjunsesem la motor si din gluma in gluma, razand il inpingesem in motor, de se impiedecase. Apoi zambind vroiam sa fug de el dar el ma prinsese de mana. Am ramas pentru un moment piatra apoi fara sa ma astept ma trage cu putere catre el si imi vine tot mai aproape.. Amandoi inchidesem ochi si nu chiar stiam ce o sa se intample, dar se simtea..corect. Imi venise asa de aproape incat ii simteam respiratia lui fresh si calda. Mana lui rece si in aceleasi timp delicata ma facea sa am piele de gaina. Si apoi se intamplase. Buzele lui erau pe ale mele. Ma sarutat usor, si asa frumos. Au fost numai 3sec dar pentru mine au fost ca si o vesnicie. Eram... Indragostita... Dar in acel moment cand el si-a luat buzele de pe ale mele.....

Hey sweeties! Scuze pentru toate greselile dar eu nu scriu mreu pe romana.:) sper ca va placut. Vom scrie mereu B ptr Blair cand scrie Blair capitolul &' R ptr Rose cand scriu eu capitolul. -R.

MemoriesWhere stories live. Discover now