capitolul 6.

22 4 0
                                    

Deci.. ma aşeszasem si bine inteles ca nu imi placea cum se uita rose la Edward si intrun fel nici nu imi convenea ca Paul a venit aici sa o vada pe Rose... dar.. in fine.

E: heii Blair, vrei si tu ceva de baut.? Si tu Paul.? Eu am invitato pe Rose asa ca platesc eu pentru toti.
B: ehm... Clar! Pentru Mine o Coca Cola zero. Te rog sa fie zero caci nu vreau sa pun Prea Multe calorii pe Mine din cauza zaharului.
E: okay. Si tu Paul.?
P: pentru mine nimic, multumesc. Sa nu crezi ca as lua eu in viata mea ceva de la tine!
R: Paul... ce e cu tine.?!
P: nimic. Numai ca nu am crezut ca esti aici cu 'ala nou' !
B: da.. nici eu nu am crezut.
E: Rose ma ajuta la dans, si aveam nevoie de Pauza.

Rose.
Noi Mai disutasem ceva timp, pana cand Ne uitasem toti catre usa si vedesem SARAH intrand... ea nu e una dintre cele "frumoase" si este in clasa noastra. Plus ca nici nu se afla printre populari sau nici macar tocilari. Nici nu sti in ce Grupa sa o bagi. Nu e genu de fata "0815" (pentru cei Care nu Stiu ce inseamna 0815 fata: inseamna nimic nou, are ce are fiecare..) Numai ca ea nici asta nu avea. In fine. Ea venea din ce in ce Mai aproape si ochi ei nu se luau de pe Edward... ma Intrebam ce are si speram sa stie ca Edward nu o sa vrea ceva De La ea. Venise la masa noastra si il chemase pe Edward putin.. El se ridicase si toti vroiam sa auzim ce vorbesc ei, dar nu puteam auzi nimic. Am vazut numai ca ea i-a inpins un plic roz in mana, Mai Mult nu. Apoi ei vorbeau, vorbeau, si vorbeau... ochii ei străluceau când se uita la el... și am văzut ura în ochii lui Blair. 10 min așteptăm până când vine Edward înapoi. Înainte să vină o îmbrățișează pe Sarah și ea pleacă zâmbind...
B : în sfârșit ești gata... ce i-a trebuit.?
E : nu chiar știu. Nu am ascultat ce a spus ca a vorbit cam mult... dar mia dat ăsta..

El deschise plicul și începe sa citească.
" dragul meu Edward,
Poate ca nu ști prea multe despre mine, dar un lucru trebuie sa ști..."
STOP!!! spusesem eu.. -Nu poți citi asta cu voce tare! Pun pariu ca cu toții știm ce fel de scrisoare e asta... așa ca Edward te rog. Nu cu voce tare!
B: ehm.. de ce nu? Hai citește abia auzim și noi ce îi trebuie ,spuse blair râzând.
Și paul? Tiai încercat norocul. Acum te rog sa pleci.
P: pff și așa sunt prea frumos pentru voi! Bye. Ne vedem poimâine la dansuri dulceață. Spuse uitânduse la Blair.

Bineînțeles ca vroiam sa vedem ce scria în scrisoare... dar.. nu puteam face asta. Pur și simplu nu. Dar.. de fapt.. okay rose, numai de data asta! Spusem în gândurile mele.

B: te rog Edward, citește!
E: da hai ca nu are nimic. Suntem numai intre noi.
Deci.. unde rămăsesem. Aha aici.!
"... dar un lucru trebuie sa ști, Zâmbetul tău îmi da aer sa respir, când te văd mi se oprește inima, teai putea intre 1000 de oameni ascunde, dar te-as găsi căci este așa, ca și Cum ai lumina, parul tău e așa perfect, de stil nu am ce sa spun și caracterul tău e de ne descris. Indiferent cât de rău îmi merge, când te uiți la mie e ca și Cum nu am avut nimic. De doua săptămâni de cunosc și de vorbit am vorbit numai de trei ori cu tine dar e ca și Cum te-as cunoaște de o viață întreagă. Ce vreau sa spun e ca te plac. Mult de tot. Și cred ca ar trebui sa ști asta. Și presupun ca acum nu mai poți de râs, dar sper ca mă poți înțelege... cu drag și cea mai mare iubire, Sarah."
B: O M G . . .
Toți rămăsesem gură căscată.. așa ceva să vină de la Sarah?! Nu se putea! Ce avea.. puteam vedea în ochii lui ca îi pare rău de Sarah, sau așa ceva. El rămăsese mut. Se ridicase și fugind spre ușa striga în continu "SARAH! SARAH!" ea era afară, în fața uși localului plângea.. chiar și Blair îi părea rău de ea. Edward i-a dat mâna să se ridice și fără sa spună ceva o luase în brațe... Noi nici nu mai știam ce sa credem.. de cine îi place lui acum?... de Blair.? De Sarah..? Dar ceva știam. Și mie îmi plăcea de el. Știam deja ca faza asta nu se va termina prea repede și dacă vom avea toți un happy end... chiar nu știu..
Edward se apropia de Sarah, din fericire nu de buzele ei, ci vroia sa îi spună ceva la ureche.
"Mulțumesc." Şoptise el.
"Pentru ce.." adăugase Sarah.
"Vezi tu.. Mă bucur sa aud ca te pot face fericita, făcând nimic." .. spuse el
"Deci.. mă placi și tu.."
"Fi atenta. Poate trebuie sa ne cunoaștem mai bine. Cred ca deocamdată ajunge prietenie la noi." Și o sărutase prietenește pe obraz.
BLAIR
O M G ! Rose! Ai văzut.? Trebuie sa îi despărțim.! Ai ceva idei...

Hey! Îmi pare rău nu am mai scris atâta vreme... și îmi cer scuze dacă găsiți în acest capitol greșeli gramaticale. Feedback.? -R 💋

MemoriesWhere stories live. Discover now