Part 6

7.9K 487 7
                                    


Ma este került sorra a szokásos éjjeli túra. Mivel túl sokan vagyunk ahhoz, hogy az egész tábor egyszerre menjen az erdőbe, házanként sorsoltak minket. Így kerültünk ma sorra mi, a Zach-ék ( a bátyám mellett Adam,Pete és Maxxie) Luke-ék és még egy csapat újonc, akiket most látok először. Pár lány előttünk (15 év körül lehettek) lenézően néztek végig rajtunk. Mi csak nevetve ráztuk a fejünket. Ők kisgatyában és topban voltak, mi kényelmes alsóban és kapucnis pulcsiban. Nem tudják mi vár rájuk, mi viszont igen.

- Miért érzem úgy, hogy ma a szúnyogok jól fognak lakni?- vigyorodott el Sophie gonoszan. Én az elemlámpámat forgatva néztem körbe.

- Csak nem Luke-ot keresed?- lökött oldalba Em.

- Nem- vágtam rá egyből. Mind a hárman felnevettek. Lesütöttem a szemem- Ennyire látszik?

- Áh nem. Csak konkrétan folyton együtt vagytok, nevetgéltek, lökdösődtek, elvagytok.. szóval neeem tényleg nem- magyarázott Sophie.

- De ne aggódj, Luke-on jobban látszik- szólt közbe Tessa. Most rajtam volt a sor, hogy nevessek.

- Ő nem néz rám így. Miért tenné- vontam vállat és inkább előre mentem a bátyámhoz. Ahogy meglátta a kifejezéstelen arcom arrébb jött a fiúktól és tárta a karját egy ölelésre, amit én el is fogadtam.

- Megmerjem kérdezni mi bajod?- kérdezte. Csak a fejem ráztam. Vállat rántott és eltolt magától- Na gyere- átölelte a vállam és visszamentünk a fiúkhoz.

- Szia Cami- köszönt Adam egyből.

- Dobjátok fel valahogy- mondta egyszerűen Zach. Maxxie beletúrt a a göndör barna hajába és elém lépett.

- Villantom a szívtiprót- jegyezte meg és meg kell hagyni, nagyon vicces képet vágott.

- Ezt az Aranyhajból vetted?- kérdezte Adam furcsán. Maxxie kínosan nézett körbe.

- A miből?- vakarta a tarkóját- Nem ismerek ilyet.

- Dehogynem ismersz. A csávó ugyanezt mondta benne- vitatkozott Pete.

- Oké, meg kell kérdeznem. Ti ezt honnan tudjátok?- szóltam közbe, mire mindenki elhallgatott.

- Oké, van egy 12 éves húgom, persze hogy láttam- adta fel Maxxie- De mosolyogsz, szóval a munkám itt véget ért. Fél karral átölel, magához szorított és visszament a helyére. Oké ez új. Még sosem csinált ilyet.

- Szerintem én visszamegyek- mutattam a lányok felé.

- Vigyázz magadra- mondta egyből Zach.

- El ne kapjon egy maci- vigyorgott Pete.

- Vagy egy róka- folytatta Adam.

- De ha nagyon félsz, itt is maradhatsz. Vigyázok rád- kacsintott, mire én elnevettem magam.

- Tudjátok hova- feleltem és visszamentem a lányokhoz.

Miután megjelent Tanner mögöttünk, a fiúk megkönnyebbülten üvöltöttek fel. Ha vele megyünk, tuti nem figyel semmire, csak előremegy a fiúkhoz és végig beszélik az egész túrát. 1 óra kutyagolás után fel kellett kapcsolnunk az elemlámpákat, mert az orrunk hegyéig nem láttunk el. Sophie belém kapaszkodott, mert neki nem volt elemlámpája, így együtt maradtunk le egy kicsit. Épp egy ágon kapaszkodott fel előttem, hogy fellépjen egy kicsit magasabb.. dombra vagy mire, mikor megszólalt.

- Szerinted Maxxie hogy áll lányok terén?- kérdezte. Meglepett a kérdés. Sosem hallottam még őt róla beszélni. Azt sem tudtam, hogy ismeri.

Summer Camp /LukeHemmings Fanfiction/Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt