Kapitel 20

5.2K 13 5
                                    

Han tar fram en svart liten låda med några silvriga och röda knappar.  Det är två sladdar fästa i den och längst ut på den ena sladden är den delning där det sitter två stycken elektroder. Jag känner det välbekanta, nervösa pirret i magen när han tittar på mig med djävulsk blick. Han tar fram en sladd till med två elektroder till sen tar han fram något som han inte låter mig se.
- Vad var det där? frågar jag lite oroligt men han bara skakar på huvudet och ler mot mig. Jag känner hur hjärtat ökar takten och adrenalinet börjat pumpa i kroppen.
- Det här prinsessan är en fjärrkontroll som jag kommer ge dig njutning med. säger han och visar den lilla kontrollen för mig. Jag nickar bara, får inte fram ett ljud så torr jag är i munnen.
- De här två knapparna vrider man på.. Och dessa fyra silvriga bestämmer med vilken rytm allt ska ske, om du ska få 1 eller 2 eller 3 eller 4 stötar per gång. berättar han och jag tittar på honom, sen går det han sagt in i mig.
- Stötar?! utbrister jag chockat. Och känner hur hela jag börjar skaka.
- Inte riktiga stötar utan mer som vibrationer på flera delar av kroppen samtidigt. Du får helt enkelt känna... säger han och börjar fästa elektroderna på min kropp. Han klistrar fast en på varje undersida av mina bröst och en i varje ljumske också. Sen trycker han på en knapp och jag känner en svag kittlande känsla i mina bröst och ljumskar.
- Mer? frågar han och jag nickar. När han långsamt skruvar upp intensiteten så börjar den kittlande känslan sprida sig i kroppen och snart är mina bröstvårtor styva och jag ligger och gnyr.
- Mer, meeeer.... mumlar jag och har skruvar upp intensitet lite mer. Min rygg spänns i båge uppåt och jag hör hur ett stön kommer över mina läppar.
- Nu vilar vi lite... säger han och stänger av fjärrkontrollen. Jag känner hur mina muskler slappnar av, varenda liten centimeter på min kropp skakar av spänningarna som jag känt i flera minuter nu. Han lägger sig bredvid mig och smeker mig långsamt över magen och ner mellan mina ben. Jag känner hur ett av hans finger glider in i mitt våta inre.
- Gud så våt du är redan. viskar han och smeker långsamt över klitoris.
- Jag vill prova mer... viskar jag som svar, nervös men också förväntansfull tittar jag honom i ögonen. Han nickar mot mig och kysser mig i pannan innan han ställer sig upp och tar fram det som han gömde för mig innan.
- Detta är en dildo som jag ska fästa i den andra sladden i fjärrkontrollen... säger han och ler när han ser mitt ansiktsuttryck.
- Ta det bara lugnt prinsessa, jag tar det lugnt! säger han bestämt och jag nickar mot honom. Han sätter på fjärrkontrollen igen och trycker på knapp 3 ser jag, sen skruvar han på en av skruvarna och jag känner en välbekant kittlande känsla. Han tar fram dildon som är svart med små silvriga prickar, stora som enkronor. När han sen sakta för in dildon i mig så känner jag hur det börjat kittla inuti mig.
- Känns det bra? frågar han och tittar på mig. Jag nickar till svar och känner hur det pirrar och kittlar i mig.
- Kan jag skruva upp volym och intensitet eller? frågar han och innan han ens hunnit ställa hela frågan så har jag svarat ja.
- Ja, ja snälla skruva upp... Jag vill att du gör vad du vill med mig, finns inga gränser! säger jag bestämt och han skruvar snabbt upp både volymen och intensiteten. Den svaga kittlande känslan övergår i ett vibrerande moln och jag känner hur mitt inre spänner sig. Han stänger av och drar långsamt ut dildon igen.
- Vi vill inte att du ska komma för fort... säger han och jag tittar bedjande på honom.
- Snälla... Jag är så kåt! säger jag och känner hur jag börjar slappna av efter alla spända muskler. Han skakar bara på huvudet och sätter på fjärrkontrollen igen, jag känner hur han skruvar upp volymen och intensiteten. Mina redan styva bröstvårtor blir om möjligt ännu styvare och jag känner hur det vibrerar i mitt inre genom elektroderna i mina ljumskar. B
- Åhh jag vill ha mer.. mumlar jag och han skruvar upp både volym och intensitet lite till. När han sen för in dildon i mig igen så känner jag direkt hur mitt inre spänns igen. Han tittar i mina ögon och nickar lätt, då kommer jag. Hela mitt inre pulserar kraftigt och jag skakar, hela min kropp ligger i sängen och skakar. Han ler mot mig och skruvar upp volym och intensitet mer. Jag tittar stor ålagt på honom och känner hur det pulserar och vibrerar i mig.
- Du ska få komma så många fler gånger, ska vi se vad som händer om man maxar intensiteten? säger han frågande och innan jag hunnit svara så har han skruvat upp den ena skruven på max. Det pulserar och vibrerar och kittlar i hela min kropp, jag kan inte ligga still och när han skruvar upp volymen också så lämnar ett skrik mina läppar.
- Jag undrar vad som händer om man har en magic wand tryckt mot klitoris också... mumlar han och hämtar en helt svart handkontroll med ett vibrerande "huvud" som han trycker mot klitoris. Jag skriker högt, kan inte hejda mig själv och spänner kroppen allt vad jag kan igen. Vill inte komma ännu men när jag känner hur mitt inre börjar kittla och spännas så vet jag att det snart är dags igen. Jag söker bedjande efter hans blick, han möter mina ögon men ser bara mot mig när han se hur min rygg böjs och när jag kommer. Jag börjar skaka, han stänger av fjärrkontrollen och vibratorn. Plötligt blir mina ögon tunga och jag känner hur jag vill sova.
- Nädu, vi ska inte sova på länge. Jag lova dig ett galet förspel! säger han och lägger sig bredvid mig. Han strör kyssar över mina hals och när han sen närmar sig mina läppar så vaknar jag till igen, våra läppar möts och han ler.
- Såja, nu är du vaken igen... säger han och lägger sig på mig. Han drar bort elektroderna en efter en och kysser mig där de suttit fastklistrade. Jag stönar lågt när han kysser mig i ljumskarna och när jag sen känner hans tungspets mellan mina ben, på det känsliga stället där så lyfter jag på mitt huvud och möter hans blick.
- Nu ska du få vila lite. säger han och släpper loss mina ben. Han lägger sig bredvid mig och släpper sen loss mina armar också. Då, när jag är loss så får jag plötsligt ny energi och jag sätter mig gränsle över honom. Jag böjer mig över honom och ger han flera kyssar på läpparna och fortsätter sen neråt. När jag tar hans hårda stånd i munnen så drar han efter andan.
- Jag kommer komma... säger han och jag nickar, fortfarande med han i munnen. Jag drar med tungan över ollonet och precis när jag ska ta han djupt i munnen igen så greppar han tag om min hals och drar ner mig i sängen igen. Han lägger sig morrande över mig.
- Din lilla retsticka, vad gör du med mig... mumlar han och kysser mig samtidigt som han hårt stöter in i mig. Jag stönar högt när jag känner hur han fyller ut mig till min maxgräns.
- Du ska få se på retsticka.. säger han sen och drar sig ur mig.
- Vänd på dig! beordrar han och jag gör som han säger. Han tar fram fjärrkontrollen igen men denna gången fäster han inga elektroder på mig utan han stoppar in dildon i mig och i den andra sladden fäster han en silvrig smal dildo.
- Du ska få båda i dig! säger han och trycker ut en klick glidmedel på den silvriga smala. När han sedan sakta för in det kalla föremålet mellan mina skinkor så väser han mellan tänderna. Han tar fjärrkontrollen och sätter sig sen framför mig.
- Nu ska du suga av mig undersidan jag ger dig stötar och kittlar dig tills du inte vet var du är eller vad du heter. säger han och jag fnyser åt honom. Han drar upp intensiteten och jag känner hur det börjar vibrera inne i mig.
- Sköter du dig inte så ska du få se på orgasm.. säger han och tittar mig djupt i ögonen men det leende som får mig att tappa andan.

Min egna Mr. GreyDär berättelser lever. Upptäck nu