Kapitel 19

4.8K 18 0
                                    

Han reser sig upp ur sängen men på grund av ögonbindeln så vet jag inte vad han gör, om han tar fram något eller gör sig redo att piska mig.
- Du kan andas, jag skulle aldrig göra något mot din vilja ellr som gör för ont. säger han med skarp röst och jag nickar. Mitt hjärta slår i 190 och jag andas så ytligt att det börjar svartna för ögonen och jag blir yr.
- Andas... viskar han i mitt höra och hans varma andedräkt får mig att rycka till, den luktar svagt av vin och mint.
- Mm. nickar jag och han kysser mig på halsen. När han sen ställer sig upp igen så blir jag lite besviken, 'jag vill ha mer' hinner jag precis tänka innan det första piskslaget träffar min inoljade rumpa. Det svider till rejält och innan jag vet ordet av så kommer ett till slag på precis samma ställe, ännu en svidande smärta, mer intensiv än förra gången. Han andas tungt och jag förbereder mig på ett slag till men det kommer inte, istället börjar han smeka mig över den svidande skinkan. Han smeker och kysser samtidigt mig i nacken och på halsen.
- Du får säga sluta om det för mycket! viskar han och nafsar i min örsnibb. Jag sväljer hårt och försök få fram ett "ja" ur min torra mun men inget ljud kommer ut. Han smörjer ut oljan över hela min rumpa, ner mellan mina ben och på insidan av låren. Jag trycker mig mot hans händer, vill aldrig att han ska sluta, kan ligga såhär i evigheter. Men så slutar han, han reser sig ur sängen och plötsligt ligger jag på rygg igen, fastbunden på samma vis som innan med en hand i varje hörn i huvudänden och en fot i varje hörn i fotänden.
- Om jag inte minns helt fel så har du berättat för mig att du tycker om att bli retad.. mumlar han och tar av mig ögonbindeln. Blicken jag möts av är svart, svartare än natten och varenda muskel på hans kropp är spänd. Pulsen slår på hans hals och han stånd, hans stånd ska vi inte ens prata om. Jag nicka stumt mot honom, som i trans, kan int få fram ett ord eller ens ett ljud. Han ler retfullt mot mig och lägger sig bredvid mig, hans hand glider sakta och försiktigt över mig kropp. Hans läppar söker sig till mina och när de möts i en lätt kyss så trycker jag mig automatiskt närmare honom men han drar sig längre bort och när jag inte kan komma närmare med huvudet så ger jag upp och känner hur hans läppar formar ett leende mot mina.
- Tålamod prinsessa.. viskar han och trycker sitt huvud mot mitt, våra tungor möts för en sekund och sen är hans läppar borta. Jag öppnar ögonen och ser hur han ligger mellan mina ben, han ler busigt mot mig och ger med en fjäderlätt kyss där, precis där, precis där på det stället som får ens kropp att spännas och ens puls att öka. Jag stönar och lutar huvudet bakåt i väntan på mer. Han kryper uppåt, kysser mig på läpparna tills jag inte kan andas mer och sen ner på halsen. Han nafsar försiktigt och låter tungan långsamt glida ner över mitt ena nyckelben.
- Mer...! stönar jag och han tittar upp, våra blickar möts och det jag ser i hans blick får mig genast att bli tyst.
- Du ska få mer, mycket mer... viskar han och fortsätter sin färd över min kropp. Han kysser ut över min ena arm, tar en fingertopp i munnen och suger länge på den innan han långsamt kysser upp längs armen igen. Han stannar i armvecket och låter tungan göra små cirklar där. Han blåser varm luft där och fortsätter sen kyssa uppåt igen. När han kommer tillbaka till startpunkten, mitt nyckelben och börjar han långsamt kyssa neråt. Hans läppar rör sig sakta och lätt, ner mellan mina bröst och sen långsamt, nästan smärtsamt långsamt upp på undersidan av mitt ena bröst. Jag stönar lågt och när jag sen känner hur han närmar sig min bröstvårta, jag håller andan och när hans varma läppar sen omsluter den känsligaste delen så rycker jag i kedjorna, mina händer vill automatiskt till hans hår. Han vinklar upp blicken och våra ögon möts, han ler och nafsar försiktigt, min mun öppnas men det kommer inget ljud. Han nafsar lite hårdare och jag gnyr till, han fäller ner blicken igen och suger och nafsar lätt på bröstvårtan tills den är styv och lite öm, då förflyttar han sig långsamt över till andra brösten som får samma behandling. Han blåser sen kalluft på dem och bröstvårtorna blir om möjligt ännu styvare. Sen kysser han långsamt ner över min mage, låter tungan göra små och lite större cirklar runt min navel innan hans tunga sakta glider ner till min ena ljumske där hans läppar ger mig en lätt kyss innan de forsätter ner över mitt lår. Han kysser insidan av mitt lår samtidigt som hans händer ligger stilla på min mage vilket gör det svårt att fokusera på en känsla, min andning blir automatisk ytlig och jag känner hur hans läppar vänder och långsamt kysser sig uppåt igen. När han kommer till min ljumske så slickar han med tungspetsen och förflyttar den över till andra ljumsken, långsamt så jag känner hur tungan glider över klitoris som redan är jättekänsligt. Jag stönar och rycker hårt i kedjorna.
- Tålamod... viskar han mot mig och jag drar efter andan, inte beredd på stöten som går genom kroppen när hans andedräkt möter det känsliga stället mellan bena. Men så är han på andra sidan och kysser längs mitt andra ben, jag suckar av både välmående och besvikelse. 'Den som väntar..' tänker jag och känner hur han vänder vid mitt knä, han låter sakta sin tunga glida upp längs mitt ben och när han kommer till ljumsken så kysst han mig där och fortsätter sen långsamt upp igen. Våra läppar möts och när han nafsar tag i min underläpp så gnyr jag automatiskt, både av smärtan men också av lust. Han ställer sig upp bredvid sängen och när han sträcker sig efter piskan som hänger på en krok vid dörren så åker hjärtat upp i halsgropen. Jag känner hur kroppen spänner sig i väntan på smärta, pulsen susar i öronen och jag blir både nervös och förväntansfull. Han ler mot mig,mitt busigt leende med en viss underton av något djuriskt. Han lägger piskan på mina läppar och drar den fjäderlätt över min ena kind, han höjder den och jag tittar på honom, tittar honom i ögonen medan han sakta sänker ner den igen. 'Inget slag..' tänker jag lättat och känner hur han sakta drar piskan ner över halsen, över mitt nyckelben och ut längs armen. Han kittlar mig lite i handflatan innan han fortsätter upp mot armvecket, han höjer piskan och innan jag vet ordet av så slår han ett snabbt men lätt slag där. Han väser mellan tänderna när han ser förvåningen i mina ögon och fortsätter sen ner mellan mina bröst. Han drar lätt och försiktigt på undersidan av mitt ena bröst och slår sen ett snabbt slag över bröstvårtan, jag stönar högt och kommer sen på mig själv med att le provocerande mot honom.
- Vänta bara.. viskar han sammanbitet. Jag ler ännu bredare och han slår på den andra bröstvårtan, hårdare den här gången och jag gnyr av njutning. Han fortsätter med piskan ner över magen och till ljumsken där han lekt med tungan för bara någon minut sen. Han tittar mig djupt och länge i ögonen och plötsligt så slår han ett hårt slag mellan mina ben, min rygg böjs i en båge och jag rycker automatiskt i kedjorna. Jag ler provocerande mot honom igen och hans blick smalnar av men han ler mot mig, han ler stort mot mig när han slår ett till slag och min mun öppnas och ett svagt skrik kommer över mina läppar.
- Åh prinsessa.. Du ska bara veta vad du ska få uppleva... mumlar han och hänger tillbaka piskan.

Min egna Mr. GreyDär berättelser lever. Upptäck nu