Kapitel 5

6.2K 19 0
                                    

När vi kommer in i badrummet så får jag en chock, han har den största duschen jag någonsin sett och inne i duschen så har han en bänk i vit metall. Han sätter mig på bänken och sätter igång duschen. Det kalla vattnet träffar mig och mina bröstvårtor bli genast styva, han nyper i dem och tittar mig samtidigt i ögonen. Efter ett tag blir det varmt och vattnen strilar ner från taket precis som ett ösregn, hela taket är fullt av små hål där vattnet kommer från. Jag reser mig upp men han trycker ner mig på bänken igen, stänger av vattnen precis ovanför mitt ansikte och sen ställer han sig bakom mig.
- Sitt kvar! beordrar han mig och jag sitter snällt kvar. Han trycker ut något i mitt hår och börjar tvätta det med försiktiga rörelser. Jag lutar huvudet bakåt och han böjer sig över mig och ger mig en puss på munnen. Han tar handduschen och sköljer ut skummet.
- Vill du ha balsam också? frågar han och jag nickar. Han drar med sina fingrar genom mitt hår och jag förstår på doften att det inte är något billigt balsam. Jag reser mig upp och vänder mig mot honom, ställer mig på tå och kysser hans hals. Han lägger armarna runt mig och puttar samtidigt bort bänken så den står i ett hörn sen trycker han upp mig mot väggen, tar tag i mina armar och håller dem ovanför mitt huvud samtidigt som han kysser mig krävande. När jag knappt kan stå upp längre så släpper han mina armar och jag glider ner längs väggen, ställer mig på knä i duschen och tar han djupt i munnen. Jag hör hur han stönar och trycker på en knapp på en fjärrkontroll så jag inte får lika mycket vatten över mig. Jag leker med tungan över ollonet och hör hur han drar efter andan när jag tar den så djupt jag kan.
- Jag kommer komma snart om du fortsätter. viskar han och jag slutar.
- Äh, du får nog hålla dig till efter middagen. säger jag modigt och vänder mig om för att skölja ur balsamet som fortfarande är kvar i håret. Han kommer upp bakom med och börjar smeka min kropp med något gott tvål, över brösten och magen och ner mot mitt kön samtidigt som han trycker sig mot mig för att jag hela tiden ska känna hur hård han är.
- Detta är vad du gör med mig! viskar han mot min hals innan han ger mig en kyss. Jag hör hur dörren till duschen öppnas och han går ut, först då märker jag att jag andas ut. Jag tvättar av mig med tvålen och går sen ut ur duschen jag också. Jag tar den blåa, stora frottéhandduken som hänger på en krok och sveper in mig i sen går jag ut ur badrummet. Han är redan klädd i kostymbyxor och en vit skjorta. Jag ställer mig i dörröppningen till sovrummet och tittar på han när han letar efter något i en av lådorna i byån under fönstret. Han tar fram två manschettknappar, som han fäster i ärmarna.
"Rrrr, rrrr, rrrr" han sträcker sig efter telefonen och vänder sig mot mig samtidigt som han svarar.
- Hallå? säger han och ger mig en puss i pannan innan han går förbi mig. Jag hör hur han låser på toaletten och pratar i telefonen. Plötsligt startar fönen, jag hämtar in mina väskor från hallen och ställer på golvet i sovrummet sen tar jag fram min telefon för att skicka ett sms till Natalie. När jag ser vad klockan är så får jag en chock, vi hade alltså förspel och sex i nästan 3 timmar. Jag skickar snabbt iväg smset när jag hör att toalettdörren öppnas och han kommer in i sovrummet igen. Han har fixat håret, inte ett ända hårstrå ligger fel och när han ler mot mig så smälter mitt hjärta lite.
- Ehm, du vet att klockan är kvart över sju va? frågar jag och han nickar samtidigt och han kommer emot mig. Jag lägger mig automatiskt ner och han slänger undan handduken som jag hade virat runt mig. Han böjer sig över mig och kysser hela min nakna kropp, jag stönar lågt när jag ser hur hans byxor stramar över den hårda bulan. Han slutar tvärt och jag ligger kvar, stänger mina ögonen och plötsligt så känner jag hans finger i mig igen. Jag stönar till och han gör likadant när han hör hur hans telefon surrar igen.
- Det är strul på jobbet, jag måste ta detta. säger han och jag nickar. Han går ut ur rummet och jag hör hur han mumlar något om att han får komma och titta på det. Jag tar på mig trosor och bh och smörjer in min kropp med en bodylotion som jag tagit med för säkerhetsskull.
- Jag måste bara till kontoret och kolla på en sak. Det tar nog typ 40 minuter så jag kommer hem och hämtar dig när jag är klar och så åker vi direkt till Grand. säger han och suckar när han ser att jag inte är naken längre. Jag nickar till svars och tar mina sminksaker och beger mig mot badrummet och den stora spegeln där inne. Han följer efter mig och precis innan jag går in i badrummet så tar han tag i mig så jag trycks mot hans kropp, han ger mig en lång kyss och ett leende sen öppnar han sin garderob och tar ut en kavaj som nog tillhör byxorna.
- Vi ses snart igen! säger han och öppnar dörren, jag går in på toaletten och tänder lamporna sen bättrar jag på sminket en del, jag fixar till lite fin eyeliner och sen fönar jag mitt hår. När jag kommer tillbaka till sovrummet så har jag fått tre sms varav två är från Natalie och ett från mamma. Jag svarar snabbt på hennes sms och sen skriver jag till Natalie. Jag tar av mina underkläder och tar sedan på mig den röda klänningen med dragkedjan i ryggen, jag knäpper den och tittar i spegeln så att inte bröstvårtorna syns. Jag tar fram de svarta klackskorna som jag tänkt ha och sätter i hallen så att jag snabbt kan vara redo när han kommer sen går jag tillbaka till sovrummet och sprayar i lite saltvattensspary i håret så jag får fram lite naturliga lockar. Precis när jag är klar så hör jag hur dörren i trappuppgången öppnas och jag tar min svarta kuvertväska och går ut i hallen där jag möter en leende Johan.
- Men oj så fin du är! säger han gillande och jag rodnar.
- Tack. säger jag och kliver i mina skor.
- Är du klar nu? frågar han och ger mig en puss i pannan. Jag nickar och vi går ut i trappuppgången. Jag går före ner för trapporna och känner hur hans ögon följer mina rörelser, jag rodnar och vänder mig mot honom. Han står kvar utanför dörren och tittar hungrigt på mig.
- Ska vi gå eller? frågar jag och känner att magen kurrar lite. Han nickar och går snabbt ner för trappan. Han trycker upp min mot väggen och ger mig en kyss, våra tungor möts och jag känner hur det pirrar till i nedre delen av magen igen. 'Undra om han upptäcker att jag är naken under klänningen' tänker jag och rodnar. Han släpper mina läppar och öppnar dörren för mig, vi går ut i den friska luften och när vi kommer runt hörnet så trycker han på knappen till bilnyckeln och den orangea Lamborghinin som står parkerad på uppfaren blinkar till.

Min egna Mr. GreyDär berättelser lever. Upptäck nu