Kapitel 14

4.7K 16 0
                                    

Jag vaknar av ett ljud, ett litet knak utanför dörren. Jag tittar mig omkring och först då inser jag att jag befinner med i Johans familjs stuga, Johan sover tätt intill med med sin arm över min överkropp och ett ben på mina ben. Jag känner mig genast trygg och glider in i sömnen igen.
När jag sen vaknar nästa gång så är det ljust i rummet, väldigt ljust. Jag öppnar sakta ögonen och ser att Johan ligger och tittar på mig, han ler mot mig och lutar sig över mig för att ge mig en puss i pannan.
- Gud så ljust... mumlar jag och kryper in mot hans bröst och blundar igen.
- Jag vet men om du öppnar ögonen så får de se något väldigt vackert. säger han och smeker mig över ryggen. Jag suckar och öppnar ögonen, ljuset träffar mig och det tar ett tag innan jag ser allt. Men han hade rätt, utsikten är något av det vackraste jag sett. Han har dragit ifrån gardinerna och öppnat de stora glasdörrarna som vätter mot havet och det är just vad som möter min syn, havet. Det ligger spegelblankt och på en sten så ligger några fåglar och solar sig. Solen flödar in i den lilla stugan och lyser på mina ben och fötter.
- Wow. säger jag bara, helt mållös och låter blicken svepa över vyerna igen. Han bara ligger och tittar på mig, ler mot mig och leker med mitt hår.
- Denna utsikten skulle jag kunna vänja mig vid.. säger jag sen och han nickar.
- Ja den är fin men inte ens hälften så fin som du! säger han och kysser mig på munnen. Jag rodnar genast och vänder bort huvudet efter kyssen. Han struntar i det och rullar upp på mig, stöder sig på sina armbågar för att inte lägga all sin vikt på mig och sen strör han kyssar över hela mitt ansikte och ner på halsen. Jag lägger armarna runt honom och gör likadant med benen, virar dem runt hans midja för att han ska komma ännu närmare. Jag känner att han är hård när han pressas mot mig och när han tar tag i mina armar och låser fast dem ovanför mitt huvud så släpper jag honom med bena också så han kan röra sig fritt över mig.
- Du är så vacker.. mumlar han och kysser mig på min ena bröstvårta.
- Mm... säger jag bara och känner hur hans tunga leker över mitt bröst. Han går över till nästa och behandlar det likadant. Min rygg böjs i en båge uppåt, jag vill ha mer och jag vill att han ska vara mer hårdhänt mot mig. Han kysser långsamt ner för min mage och smeker samtidigt upp för insidan av mitt lår, jag vrider mig under hans beröring, vill ha mer, allt på en gång.
- Såså prinsessan, du får stå ut. skrattar han och tittar mig i ögonen, jag blänger på honom men lutar huvudet tillbaka och känner hur han långsamt smeker närmare och närmare min känsliga punkt mellan benen. När han når den så stönar han lågt.
- Du är ju redan redo för mig. säger han och börjar slicka och suga på klitoris. Jag gnyr och trycker mig mot honom, kan inte få nog av det sköna. Han slutar och lägger sig över mig. Under tiden som han sakta glider in i mig så tittar han mig i ögonen, jag möter hans blick och när hela han är inne så är det så djupt att min mun är vidöppen och ögonen stora som femkronor. Han ler mot mig och stöter hårt in i mig, ett skrik lämnar min mun och han kysser mina läppar. Efter någon sekund så drar han sig ur mig, ställer sig på knä och lyfter upp mina ben på sina axlar. Sen stöter han in i mig igen, djupare nu och jag stönar högt. Han tar ett fast tag om mina bröst och accelererar stötarna, hans blick blir mörkare och mörkare och leendet mer och mer djuriskt.
- Alltså jag är ganska öm nu... mumlar jag och han ler mot mig.
- Förlåt. säger han och drar sig ur igen, han lägger ner mina ben på madrassen och särar på dem med sina armar. Sen sträcker han sig efter en kudde.
- Lyft på rumpan. beordrar han och jag gör som han säger, han lägger kudden under min rumpa och särar sen ännu mer på mina ben. Hans tunga möter klitoris och jag gnyr när han sakta slickar mig. Han suger in hela mig i sin mun och nafsar lite lätt, jag stönar högt och griper tag om hans axlar. Han slutar tvärt och jag tar bort händerna i hopp om att han ska fortsätta.
- Nu är jag hungrig på riktig frukost. säger han och torkar sig om munnen. Jag nickar och känner hur det kurrar i magen.
- Kom så går vi in och äter. säger han och reser sig, jag följer med på skakiga ben och vi går nakna ner för trappan i solen och in i den stora stugan
- Vad vill du ha? frågar han och öppnar kylen, där står några olika sorters yoghurt och där ligger pålägg av olika slag.
- Jag tar gärna jordgubbsyoghurt. säger jag och han nickar, tar fram den och sätter sen på köksön. 'Köksön där jag fick fontänorgasm' igår tänker jag och känner hur det pirrar i magen. Jag tar fram en skål och häller upp lite yoghurt i den.
- Vill du och ha? frågar jag sen, han nickar och börjar leta i skåpet bredvid kylen. Jag häller upp till honom i en annan skål och när jag vänder mig om för att han ska sätta in yoghurtförpackningen igen så står han där med müsli i båda händerna.
- Müsli? frågar han och jag nickar och häller upp lite müsli i min skål. Han sätter in yoghurten och häller sen upp müsli till sig själv.
- Kom så sätter vi oss i solen. säger han och jag nickar. Han får ut före mig, helt naken och jag följer efter. Vi sätter oss i varsin solstol och äter under tystnad.
- Kan du inte stanna en dag till? frågar han sen plötsligt och jag tittar på honom.
- Vill du det? frågar jag och han nickar mot mig. Jag känner hur hjärtat gör ett hopp i bröstet sen nickar jag mot honom, vill inte visa mina lycka.
- Jag kan kolla upp det. svarar jag bara och nu är det hans tur att nicka.
- Är du klar? frågar han sen och reser sig upp.
- Ja.. säger jag och reser mig upp, vi går in i köket för att ta hand om lite disk. Han fyller ena sidan av vasken med vatten och diskmedel sen lägger han i det som ska diskas.
- Jag kan torka! säger jag och han nicka uppskattande. Jag ta en handduk och börjar torska det som han diskat och efter bara några minuter så är vi klara och han tömmer ut det smutsiga vattnet.
- Nu kan vi sola i nästan en timme innan vi får bege oss till stan igen. Jag har en föreläsning vid 1. suckar han och jag nickar, jag tar med mobilen ut för att kolla om jag kan boka om min biljett. Han tar fram två stora dynor som han lägger på trädäcket så vi kan sola. Han lägger sig ner och blundar, jag gör likadant bara det att jag kollar upp tågtider. Jag rullar över på mage för att se vad som står, jag ser i ögonvrån att han tittar på mig och jag rodnar.
- Du är så himla perfekt. mumlar han och vänder ansiktet mot solen igen. 'Perfekt?! Jag är verkligen inte perfekt' tänker jag men säger inget.
- Jag kan boka om tågbiljetten men då får jag åka imorgonkväll vid halv sju. säger jag sen och han nickar bara.
- Om du vill... tillägger jag och han öppnar ögonen för att granska mig. Jag tittar på telefonen och känner hur tårarna är påväg så jag rullar runt och vänder ansiktet mot solen, bort från honom.
- Klart jag vill, jag vill ha många fler nätter med dig! säger han och pussar mig i pannan. Jag ler men fortsätter blunda, känner mig smickrad och önskad.
- Men då bokar jag om nu. säger jag och sätter mig upp för att det ska gå snabbare. När jag är färdig så lägger jag mig ner igen, han drar mig intill sig så jag ligger på hans bröst.
- Jag lovar att du kommer få den sjukaste natten i ditt liv, dessa två har bara varit uppvärmning. viskar han och smeker mig över ryggen.
- Eeehh... stammar jag och han skrattar åt mig.
- Men allt är på dina villkor, du bestämmer när vi ska sluta. försäkrar han mig och sen gör han ett försök att resa sig upp.
- Du kan ligga kvar, jag lovade mamma att vattna lite. säger han och går för att sätta igång vattenslangen. Jag ligger kvar och tittar på honom när han går runt och vattnar, fortfarande naken och hård. Synen får mig att rodna och det pirrar i magen när jag tänker på det han sa.
- Vi måste nog åka snart. säger han och jag väcks ur mina dagdrömmar. Jag öppnar ögonen och han står med vattenslangen beredd att spruta på mig, jag rullar undan och kommer snabbt upp på fötter. Han sprutar på mig och det kalla vattnet får min hud att knottras. Han skrattar och vänder sig om för att hänga tillbaka slangen och när han sen vänder sig om så har han ett lekfullt leende på läpparna, ett leende jag inte sett tidigare som får mitt hjärta att slå dubbla slag. 'Steph, gå nu inte och bli förälskad!' förmanar jag mig själv men inser att det är försent, väldigt försent när han kommer mot mig, tar mig i sina armar och kysser mig länge och mjukt.
- Vi ska kanske börja klä på oss? frågar jag sen och han nickar. Jag går mot dörren men innan jag vet ordet av så ligger jag på rygg på det stora matbordet där ute, han står över mig och spottar på sin hand innan han för in den mellan mina ben. Jag är redan våt och han stönar högt, sen trycker han sig in i mig. Jag skriker när han stöter till hårt och han lägger sin hand för min mun och skakar på huvudet. Sen släpper han min mun, tar tag om mina höften och stöter kraftfullt in i mig gång på gång. Jag gnyr tyst och när han sen börjar smeka klitoris med sin ena tumme så kan jag inte hålla mig längre, jag öppnar munnen och ett skrik till kommer. Han tar tag om mina ben, lägger dem på sina axlar och tar sen ett fast tog om mina höfter igen och stöter djupt in i mig. Jag skriker högt denna gången och han fortsätter trycka sig in i mig, tillslut kommer han och han ler mot mig. Jag ler mot honom och han sträcker sig efter väskan som stått under bordet, han tar fram vibratorn och trycker den mot klitoris. Han är fortfarande i mig när jag kommer och han stönar högt när jag sluts omkring honom, gång på gång. När han sen drar sig ur så ställer jag mig upp på vingliga ben och går för att ta på mig kläder. Han gör likadant, jag drar på mig ett linne med djup urringning och ett par shorts. Han kommer upp bakom mig och kysser mig på halsen, jag känner hur hård han är igen och blir fascinerad över hur snabbt han återhämtar sig.
- Nu är du mina hela kvällen och natten och morgonen imorgon också.. mumlar han och nyper lovande i min bröstvårta. Sen tar han våra väskor och går ut. Jag står kvar, skakig och nervös över vad kvällen kommer bjuda på men sen går jag ut efter honom. 'Han ska få se...' tänker jag och hoppar inne bilen.

Min egna Mr. GreyDär berättelser lever. Upptäck nu