Kapitel 16

4.3K 12 0
                                    

Han kysser mig långsamt på halsen, ner på nyckelbenet.
- Men du har föreläsning om 35 minuter.. mumlar jag och stänger ögonen.
- Skit i föreläsningen, jag vill hellre va med dig här. säger han och tar tag om min haka. Han trycker sina läppar mot mina i en hård kyss, han särar på mina läppar med sin tunga. Han möter min och de möts i en duell som jag aldrig skulle kunna vinna. Jag känner hur han kommer närmare mig, mina bröst trycks mot honom och det blir svårt att andas. Jan fördjupar kysser ytterligare och jag blir tvungen att ställa mig på tå, han kilar in ett ben mellan mina och jag känner hans lårmuskler under mig. Han drar va mig tröjan och knäpper snabbt upp min bh. Han forsätter kyssa mig, girigt och med mycket tunga.
- Jag vill ha dig.. flämtar jag när hans läppar släpper mina.
- Oh du, jag är din hela kvällen.. Eller ja, du är min! säger han och hans ögon smalnar av. Det går en rysning genom hela kroppen och jag undrar vad som kommer hända. Han lyfter upp mig och går in i sovrummet, han lägger ner mig på sängen och öppnar skåpet med alla sexleksakerna.
- Ta av dig byxorna! säger han och jag gör som han säger.
- Men föreläsningen då... mumlar jag och gör ett halvhjärtat försök att övertala honom om att gå på den.
- Den skiter jag i, du är så mycket intressantare! säger han skarpt och jag blir genast tyst. Han vänder sig om och jag ser att han håller i ett rep.
- Ställ dig på knä. säger han och jag ställer mig på knä i sängen. Han knyter det tjocka läderrepet runt mina vrister och sen sätter han upp mitt hår i en knut på huvudet.
- Jag vill ju se dig och dina reaktioner... mumlar han och jag känner hur adrenalinet pumpar i kroppen. 'Herregud vad ska han göra?!' hinner jag precis tänka innan han puttar mig framåt, jag har emot med händerna men sen tar han mina händer och knyter fast dem tillsammans med mina vrister. Så där ligger jag, i bara stringtrosor med händer och fötter sammanbundna bakom kroppen. Man skulle kunna säga att det ser ut som ställningen "doggystyle" bara det att jag inte står på alla fyra. Min bara rumpa pekar rakt upp i vädret och jag känner mig väldigt sårbar i denna ställningen inser jag. Mitt ansikte ligger ner i madrassen, jag vänder på huvudet så ena kinden är mot madrassen. Han börjar sig över mig och kysser mig i pannan sen reser han sig från sängen. Jag börjar skaka när jag hör hur han tar ut saker från skåpet och vänder huvudet mot honom och skåpet. Han tittar på mig med mörk blick och sen blinkar han med ena ögat mot mig, jag vänder bort huvudet igen. Vet inte om jag vill titta, om jag vågar titta på det han tar fram. Jag hör hur han öppnar något och plötsligt känner han kall olja över hela min bakdel och rygg. Han börjar massera mina skinkor, sära på dem och smeka mellan dem. Ett finger glider in i mig samtidigt som han smeker på min rumpa med den andra handen. Har för fingret in och ut ut mig, försiktigt samtidigt som han gnider med tummen på klitoris. Jag andas tungt genom munnen och jag hör hur han andas också. Han häller på mer olja och fortsätter smeka mellan skinkorna, han byter ställning i sängen och ställer sig på knä bakom mig. Sen glider han långsamt in i mig samtidigt som han stoppar in en dildo i rumpan på mig. Jag skriker till av chocken men när han sen är stilla så vänjer jag mig och börjar automatiskt trycka mig mot honom. Han stönar till och börjar stöta in i mig, jag är så våt, eller så är det oljan. Han tar ut dildon och smeker långsamt mellan skinkorna med den, sen glider den in igen och jag drar efter andan.
- Gör det ont? frågar han.
- Nej... mumlar jag och känner efter på riktigt.
- Bra! säger han och för in den lite längre, jag stönar högt och då plötsligt ger han mig ett slag på ena skinkan. Jag rycker till och slutar andas för någon sekund. Han stöter hårt in i mig, i båda hålen och stönar högt. När han sen drar sig ur så är jag rent utpumpad och trött, händerna har somnat också. Han binder loss mig och ger mig sen en puss i pannan.
- Fyfan så sexig du är! säger han och går ut i köket. Jag lägger mig på sidan i sängen, vill inte olja ner hela lakanet för honom. När jag pustat ut i någon minut så reser jag på mig för att gå till toaletten.
- Kom så ska vi duscha av dig all olja.. säger han och jag nickar tyst, han tar min hand och leder in mig i badrummet. Han sätter på vattnet och håller in handen under strålarna för att känna när det blir varmt. Han tar ett kliv in och drar med mig in, jag känner hur vattnet rinner över min kropp och håller upp armarna mot taket för att bli blöt på varenda liten centimeter av kroppen. Han tar fram tvålen och en svamp och börjar sen skrubba mig lätt på ryggen och rumpan. Jag njuter av att bli ompysslad samtidigt som jag förstår att han gjort detta med så många innan mig och att jag bara är en i mängden för honom. När tanken slår mig blir jag stel vilket han nog känner för han lägger händerna på mina axlar och vänder mig om för att titta på mig. Han tittar mig granskande i ögonen, jag stirrar tillbaka. Det är så jag gör när jag blir sårad, stänger ute personen och låter den hålla på, låter tankarna glida iväg på annat håll. Han böjer sig ner mot mig och trycker sina läppar mot mina i en mjuk kyss. Sen lutar han sig mot mitt högra öra.
- Du är inte som dom andra... säger han tyst och tittar sen på mig igen. Är det något jag lärt mig av tidigare händelser i livet så är det att spela glad så jag ler, jag ler ett falskt leende och vänder sen mig om igen.
- Jag tror du missa någon fläck. säger jag och han skrattar och börjar skrubba mig igen. Jag känner hur en tår rullar ner för min kind men lyckligtvis så kan han inte sen det eftersom vi står i duschen men jag blir ändå arg på mig själv. 'För fan, vad tror du själv, att han ska bli kär i dig?! Han är en fuckboy!' försöker jag intala mig själv men märker efter ett tag att det inte går så bra. Jag känner hur han slutar skrubba mig men reflekterar inte över det förens han stänger av vattnet och jag fortfarande står med ryggen mot honom. Han går ut ur duschen och tar en handduk som han slarvigt virar runt höften och sen lämnar han toaletten. Jag tar också en handduk och torkar mig med sen virar jag den tätt runt min kropp och går ut för att klä på mig. När jag kommer in i sovrummet så står han där, naken med två vinglas i handen och med fin musik. Jag känner hur tårarna stiger i ögonen igen men försöker tvinga bort dem. Han kommer mot mig, räcker mig ena vinglaset och sen skålar vi, för vad vet jag inte men vi skålar.
- Jag tänkte att vi kunde gå och handla tillsammans på Ica lite längre bort och sen göra mat? säger han mer som ett påstående än en fråga. Jag nickar och vänder mig om för att ta fram ett par shorts ur min väska. Han ställer sig bakom mig och tar mitt vinglas ur handen innan han börjar kyssa mig på halsen, fjäderlätta kyssar som får det att pirra i huden. Jag vänder mig mot honom, tänker 'äh vad fan, jag är ändå här så jag kan lika gärna köra på ju?!' och sen trycker jag jag mina läppar mot hans i en hård kyss. Jag puttar ner honom på sängen och lägger mig sen på honom för att kyssa honom längs hans mage ner mot hans hårda stånd. Jag tar honom i munnen, så djupt jag kan tills han stönar och lägger handen på mitt huvud för att trycka ner mig ännu mer. Då slutar jag och ställer mig upp framför honom, han öppnar ögonen och tittar mordiskt på mig.
- Ska vi gå och handla nu då? säger jag och ler provocerande mot honom, han sätter sig upp och slår armarna runt min midja. Sen kysser han mig på magen och ställer sig upp, så nära mig som det bara går. Han snurrar ett halvt varv och plötsligt ligger jag i sängen med honom ovanpå mig, hans armar på varsin sida om mig och hans ena ben mellan mina. Han tittar ner på mig, jag tittar upp på honom, hans ögon sprakar av ilska, likaså gör mina.
- Du ska fan få se... väser han och tar mitt ena bröst i munnen, han nafsar hårt och mina händer åker genast upp till hans hår. Han tar sin ena hand, spottar på den och börjar sen smeka mig tills jag är våt. Då trycker han sig in i mig, han sätter sig på knä och lyfter mina ben så de ligger på hans axlar. Sen lägger han sig nästan på mig så jag är låst i den ställningen och han stöter hårt in i mig, gång på gång tills jag skriker högt. När han slutar så är jag helt avslappnad, jag kan inte röra mig och han ler mot min innan han hoppar ur sängen och drar på sig sina kalsonger.
- Klä på dig så går vi. säger han och jag tar fram ett par shorts och ett linne som jag snabbt drar på mig. Jag sätter upp håret i en knut och går sen ut i hallen.
- Ska du inte ha trosor eller BH? frågar han och jag skakar på huvudet och öppnar sen dörren. Hans ögon smalnar av och jag ser på honom hur frustrerad han är, byxorna stramar över ett visst parti och jag ställer mig på tå för att kyssa honom samtidigt som jag trycker mina bröst mot honom. Han väser och jag går ut genom dörren.
- Något du får lära dig är att jag alltid får sista ordet. säger jag och böjer mig provocerande framåt för att dra på mig min sko ordentligt. Han lägger sina händer på mina höften och när jag sen ställer mig upp igen så tittar han mig djupt i ögonen och kysser mig hårt, jag trycker mig mot honom och lägger min hand på bulan i byxorna och trycker till. Han slutar kyssa mig och tittar på mig igen.
- Nu går vi. säger jag och drar mig ur hans grepp. Han tar min hand och drar med mig in i lägenheten igen.

Min egna Mr. GreyDär berättelser lever. Upptäck nu