Hoofdstuk 03

81 19 0
                                    

De bel gaat en als ik opsta om naar de volgende les te lopen, wordt ik opeens ontzettend duizelig. "Gaat het wel, Eve?" Vraagt Tommy. Ik schud van nee. "Ik ben opeens ontzettend duize-, wow! Alles draait!" Ik pak Thomas' uitgestoken hand aan omdat ik bijna omval. Wat is dit nu weer? Ik voelde me al niet lekker. Maar dit kwam wel heel onverwachts.
"Kom, loop even naar buiten. Misschien helpt wat frisse lucht wel." Zegt Thomas terwijl hij nog even tegen Nikki's zegt dat ze me even ziek moet melden voor de volgende les. Eigenlijk wil ik protesteren en zeggen dat het wel gaat. Maar het lijkt alsof ik even ben vergeten hoe je ook al weer moet praten. Ik loop samen met Thomas naar buiten. Eenmaal bij een bankje gaan we zitten. En even plots als de duizeligheid is opgekomen, gaat hij nu weer weg. "Hmmm Eve, heb je dit vaker?" Vraagt Tommy. "Nee, hoezo?" Vraag ik terug. "Misschien moet je even naar het ziekenhuis. Dan weten we zeker dat niks ernstigs is." Ik kijk Tommy vragend aan. Meent hij dit nou? Hij kijkt wel heel serieus. Zo serieus dat ik ervan moet lachen. "Hahahha, Tommy kijk niet zo serieus. Het gaat al weer hoor. 'T is vast een onschuldig griepje." Maar Thomas gelooft er blijkbaar niks van. Want hij loopt al naar zijn auto toe, mij meesleurend. "Tommyyy, we kunnen niet zomaar school skippen!" Probeer ik nog. Maar hij kijkt me alleen maar vragend aan. "Ben je nou serieus?" Vraagt hij. "Je wil toch niet zeggen dat je de kans wil laten schieten om legaal school te skippen?" Ik moet lachen. Daar heeft hij een punt. "Oké. Maar wedden dat ik gelijk heb dat het vast alleen maar een griepje is?"
"Is goed. Wedden voor een chocoladereep?" Zegt Thomas. Ik steek mijn duim op. Ha! Mooi een chocoladereep voor mij. Ik stap in de auto en doe mijn gordel om. Opeens wordt ik heel moe. "Ik doe even m'n ogen dicht." Zeg ik al gapend. Ik hoor Tommy's antwoord al niet meer, ik lig al te slapen.

-------------------------------------

Sorry dat we pas zo laat weer een nieuw hoofdstuk posten! En dat die ook nog zo kort is. Maar hoofdstuk 4 is bijna klaar. De updates gaan wat langzamer omdat we met z'n tweeën schrijven, en dus alles moeten overleggen.
Xx Machi

EvelineTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon