Chapter 3 - Who is Angela?!

34 4 1
                                    

This is a point of Angela.

Narazilo do mě auto. Nevnímám už život kolem sebe, ale vím jedno. Někdo mě někam nese. Nemám sílu otevřít oči a podívat se, kdo to je. Upadám do hodně hlubokého spánku.

----

Probudím se. Cítím se silnější. Ležím na nějakém lehátku všude je krev. To nebude moje. Doufám. Na rukách a na nohách mám tetování. To snad ne? Já nesnáším tetování a nikdy jsem ho nechtěla, ale neříkám, že není hezký. Jsem nahá. Moje pozdní reakce. Kurňa. Zakryju si své nahé partie. Nějaký kluk mi přinese oblečení. Obléknu se. (Viz média) Wow. Musím toho kluka pak pochválit. Padne mi to jako ulité. Ve stejné místnosti je se mnou neznámý chlap. Ten zavolá 4 jména.

----

Sedím na židli. Už nejsem v laborce. Jsem v nějakém pokoji. Je tu velký stůl a dalších pět židlí. Do místnosti přichází chlap. Ten co volal ty ostatní.
,,Takže Angelo. Jmenuju se Alex Moon. Jsem tvůj ,,otec,,. Zachránil jsem tě před smrtí. Vděčíš tomu svému zachránci, který tě sem přinesl. Můj syn, Luke Moon. Luku pojď sem." přijde onen můj zachránce. Konečně si ho můžu pořádně prohlédnout. Má krátké blond vlasy a má modré oči. Na sobě koženou bundu a i kožené džíny. Někoho mi připomíná, ale má mysl si nemůže vzpomenout. Vlastně si nemůžu vzpomenout vůbec na nic. Vim jen, že se jmenuju Angela, protože mě tak Alex oslovil. ,,Angelo? Vnímáš?" až teď si uvědomím, že jsem neposlouchala. ,,Asi ano. Dostanu odpovědi na otázky?" zeptám se. Luke se na mě pořád dívá. Je sice pravda, že je hezkej, ale. Vlastně žádné ale mě nenapadá. ,,Ano samozřejmě" odpoví mi Alex. ,,Tak jak se vlastně jmenuju? Co tu dělám? A proč jste mi udělali tetování? Jaká je má minulost? A další otázky mám." vychrlím to ze sebe. ,,No tak já ti to neřeknu, ale tenhle spis co jsme našli ti určitě zodpoví tvé otázky." Koukám se na spis. Mám tě otevřít a zjistit pravdu? Tak fajn překecala jsem sama sebe.

Otevřu desky, které mi podal. ,,Angelo já mám práci. Bude tady s tebou on." ukáže prstem na Luka. Já jen kývnu. ,,Kdyby cokoliv ptej se jeho" Alex odešel. Zůstal tu jen Luke. Jdu číst. Dozvím se tam toho asi hodně.

Angela Blacková
16 let
Mladá talentovaná dívka. Jako malá ráda zpívala a tancovala. Vyhrála jednou i mistrovství světa v tancování. Po druhé se pokusila, ale zlomila si nohu. Nemohla vyhrát finále. K tancování se chtěla vrátit, ale její rodiče to nedovolili. Báli se, že se to bude opakovat. Dovolili ji zpívat. Přihlásila se i do par soutěží, které nevyhrála. Ji to nijak neomrzelo. Zpívala dál. Jednou jela se svými rodiči na vystoupení. Její otec to nešťastnou náhodou napálil do první stromu, který viděli. Její rodiče na místě zemřeli. Ona přežila. Měla jen pár škrábnutí. Jejího bratra to vystřelili mimo auto. Přežil to, ale ji a jejího bratra předali do pěstounských rodin. Nebyli avšak spolu. Angela se zhroutila. Nechtěla zpívat ani tancovat. Dokonce to začala i nenávidět.

Save the world!Where stories live. Discover now