Chapter 1 - Accident

57 6 5
                                    


This is a point of Angela...

 Crrrr. Zasranej budík. Zamáčknu ho. Sednu si na postel a promnu si oči. Nesnáším školu a hlavně ty namyšlený krávy. No co? Jsem sprostá jen, když musím. Jdu pár kroků k mé skříni. Vytáhnu si černé džíny s roztrhanýma kolenama,k nim bílé tílko a vezmu si je ruky. Vedle skříně mám vchod do koupelny. Jdu do ní a vlezu si do sprchového koutu. Nechám na sebe padat kapky vody. Vylezu a osuším se. Obléknu si oblěčení, které jsem si již připravila. Mé hnědé dlouhé vlasy si vyfénuju, rozčešu a nechám si je rozpuštěné. Na make-up a ty další serepetičky kašlu. Chodím do školy abych se učila a ne abych se chovala jako děvka. Nasnídám se. Cereálie s mlékem. Beru si tašku a dám si ji přes levé rameno a jdu směr škola. 

Naše škola je poměrně malá. Má přesně 9 tříd, jednu tělocvičnu a jednu jídelnu. Chodím na základku. Moje nejlepší kamarádka Camila je na dovolené v Paříži. Přeju jí to, ale nechala mě tu. Jdu k mé skříňce a dám do ní boty. Potom zajdu do naší třídy 9.I a sednu si do poslední lavice. Všichni se na poslední chvíli seberou na svá místa. Na hodinu přijde Kropáčková, učitelka hudebky. Má sebou nového žáka. A sakra. Ve třídě je nás jen 15. Ten kluk bude muset sedět vedle mě. Nestrpím sedět vedle někoho. ,,Vedu vám nového žáka. Jmenuje se Luke Moon. Posaď se vedle Angely'' Má přes hlavu kapuci. Má blond vlasy a modré oči. Víc nejde vidět.  ,,Jelikož máme hudební výchovu a dneska budeme zpívat písničku Drag me down. Tak teď vyberte dva, holku a kluka'' napsali sena papírky jména. Učitelka hlasy spočítala. ,,Tak za tým kluků vyhrál Luke Moon a za holky....'' nastala pomlka. Já jsem nezpívala od doby do mi umřeli rodiče. ,,Angela'' dořekla to učitelka a mé nohy mě zklamaly. Šla jsem k tabuli. Začali jsme.

I've got fire for a heart,

I'm not scared of the dark

You've never seen it look so easy

I've got a river for a soul

And baby you're a boat

Baby, you're my only reason

If I didn't have you there would be nothing left

The shell of a man

who could never be his best

If I didn't have you, I'd never see the sun

You taught me how to be someone, yeah

All my life

You stood by me

When no one else was ever behind me

All these lights

They can't blind me

With your love, nobody can drag me down

All my life

You stood by me

When no one else was ever behind me

All these lights

They can't blind me

With your love, nobody can drag me down

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Po škole vyběhnu. Doslova vyběhnu ze školy. Nesnáším moji třídu. Proč mě museli vybrat? Proč? Běžím stále a stále. Otočím se a za mnou beží Luke. Běžím pře přechod a bum! 



Save the world!Donde viven las historias. Descúbrelo ahora