30. Bölüm- 4 hafta.

68.3K 2.4K 419
                                    

Her vote ve yorum daha çabuk yb getirir💬🌟👍😊❤️

"Ben Eren Toksoy annemden sonra sevdiğim ilk ve tek kadın olarak seninle sonsuza kadar yaşamak istiyorum. Evlenelim istiyorum."

Eren'in gözlerine bakarken söylediklerini idrak etmeye çalışıyorum. O... O bana aşık olduğunu mu söylemişti? Kalbim hızlı bir şekilde atarken kollarımı boynuna doladım.

"Eren.... Seni seviyorum." Belime doladığı kolları güven verirken yanağına büyük bir öpücük bıraktım ardından dudaklarına... Gözleri yine arzu doluydu.

"Esila, sana ihtiyacım var."  Kulağıma fısıldadığında soluğu tenimi gıdıkladı, ondan ayrılıp gözlerine baktım.

"Nasıl yani?" Bakışları dudaklarıma kayarken heyecanlanmıştım.

"Sana dokunamamak beni delirtiyor." Boğuk bir tonda çıkan sesiyle benden etkilendiğini fark ettim. Ne yapmıştım ki?

"Özür dilerim.." Dudaklarıma bastırdığı dudakları  gözlerimi kapatmama neden oldu, alt dudağımı ısırarak geri çekilirken soluğu sızlayan dudaklarıma çarpmıştı.

"Özür dileme benim ol!" Dudaklarımı sıyırıp geçen dudakları titremene sebep olurken birbirimize çok yakındık, koyulaşan gözleri gözlerimi eritiyordu adeta. Aniden değişen duygularım beni sersemletmişti, cevap vermeme fırsat bırakmadan beni yatağa doğru itti. Tiz bir çığlık attım ve kollarımı boynuna dolayarak ondan destek aldım.  Dolgun ve yumuşak dudaklarını dudaklarıma bastırırken boğuk bir ses çıkarmıştım.

Üzerime çıkan Eren dudaklarımı resmen çiğniyordu, sömürdüğü dudaklarım sızlarken bu duygudan hoşlanmıştım, ağızımdan boğuk bir inleme firar ederken ağızımı aralamıştım. Dili dilime değerek kasılmama sebep oldu.

Öpüşmemiz derinleşirken bol olan  tişörtümün içine kaba elleri sızdı, çıplak karnımda gezinen parmakları belimin kıvrımlarını incelerken bende ellerimi ensesinden yukarıya doğru kaydırdım. Parmaklarımı saçlarına daldırırken yumuşaklığını hissetiğim saçları içimi ısıtmıştı.  Bel kıvrımlarımı okşayarak yukarıya süzülen elleri sütyenimle durdu.

Kalbim ağızımda atıyor gibiydi ve ben uzun öpüşmemizden dolayı soluksuz kalmıştım.  Dudaklarımdan ayrılıp çenemden ve boynumdan aşağıya doğru ilerledi.

"Eren dur!" Nefes nefese ve kesik kesik söylediğim cümle benden uzaklaşmasına neden oldu.

"Esila..." İnleyerek söylediği ismim yine onu zor durumda bıraktığımın ispatıydı.

"Ben.. Ben yapamam"  korkmuştum ileri gitmekten korkmuştum. Sıkıntılı bir soluk verip üzerimden kalktı.

"Bekliycem.."  Derken acı çekiyor gibiydi, bu kadar zor muydu bir erkek için kadından uzak durmak? Sırtının dönük olmasından dolayı yüz ifadesini göremiyordım. Arkasından ona sarılıp  boynunu öptüm.

"Eren biliyorum sen.. Senin buna ihtiyacın var. Özür dilerim ben buna cesaret edemem. Evlenmek için bile erken ,seni sevmediğimden değil.. Hazır değilim buna, okulumun bitmesini bekleyemez miyiz?" Saçlarımı şevkatle okşayıp anlıma bir öpücük kondurdu.

"Sen istesende , istemesende 2 ay içerisinde evleniceksin , benimle!"  Sert çıkan sesine karşı ürperdim. Yine sert ve duygusuz karakterine bürünmüştü.  Gözlerimi olabildiğince açarak bana dönen Eren'e baktım.

MAFYA...?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin