8.Bölüm-Bar

121K 3.8K 626
                                    

Uzun zamandır beklettiğim için sürpriz bir bölüm yapmak istedim umarım beğenirsiniz. Vote ve yorum atmayı unutmayın.

Medyada Esila ve Eren var. Fotoğrefı göremezseniz beni bilgilendirin.
Hızlı yazdım eminim yanlışlarım vardır bu yüzden özür dilerim.

"Konuşmamı mı istiyorsun Eren Toksoy?" kafamı sallayıp büyük bir kahkaha attım. "Tamam konuşacağım." direksiyonu sıktığında yine sinirlendiğini anladım.

Bu gece benim istediğim gibi oynayacaktım.

Onun istediği gibi biri olacaktım, sürtüğü olmamı istiyorsa sürtük gibi davranacaktım, benden tiksinmesi için elimden gelen her şeyi yapacaktım. Kafamı yeniden cama çevirip dışarıyı izlemeye başladım, bu gece istediği kız olacaktım, görmeye alışık olduğu o ucuz kızlardan...

Sokaklarda yarı çıplak kızları gördüğümde bara yaklaştığımızı anlamıştım, bizi takip etmekte olan Eren'in arkadaşları son ses müzik ve çığlıklar atarak eğleniyorlardı.

Araba büyük ve gürültülü bir barın önünde durdu, Eren arabadan inerken biraz bekledim, derin bir soluk alıp kendimi toparladım, bu gece benden nefret etmesini sağlayacaktım. Arabadan inip diğerlerinin yanına ilerledim ve gece boyunca somurtkan olan yüzümü silip zoraki bir şekilde gülümsedim. Eren bu halimi hemen fark etmiş ve gözlerini kısarak beni izlemeye başlamıştı, beynimden geçenleri okuyor gibiydi. Kapıdaki görevliler Eren'e yaklaşıp bir şeyler söylediler ve bizi içeriye geçirdiler, Eren söyledikleri şeyden memnun kalmıştı ki o belli belirsiz gülümsemesi yüzündeydi.

İçeriye doğru ilerlemeye başladığımızda yoğun içki ve ter kokusu yüzüme çarpmıştı, yüzümü buruşturarak burnumun kokuya alışmasını bekledim. İnsanlar bize bakmaya başladığında rahatsızca yürümeye devam ettim, dengemi kaybedecekken Eren beni kollarının arasına almıştı, şimdi daha çok dikkat çekiyorduk. Toparlanıp yürümeye devam ettim, neden insanlar bize böyle bakıyordu.?

Eren ve arkadaşlarıyla özel locaya geçerken insanların dans edişlerini izliyordum.Büyük ve rahat olan koltuklara otururken gözlerim hala pistteydi, hatta Eren'in yanıma oturup beni kendine çekişini bile fark etmemiştim. Önümüzdeki masaya getirilen onlarca içki ve çerez masayı doldurmuştu, elime bir bardağı alıp içmeye başladım Fatih ve diğerleri kahkaha atıp konuşurken ben sadece bardak değiştiriyordum. Dans edenler bile bizim locaya bakarak dans ediyordu, bazıları resmen bize bakarak konuşuyorlardı. Bir ara gözlerim Eren'i bulduğunda içten bir kahkaha attığını gördüm, altıncı bardağımı elime alırken Barış bana seslendi.

"Yenge çok hızlı" derken büyük bir kahkaha atmıştı. Eren'in bakışları bana döndüğünde Barış'a karşı gerçek bir kahkaha attım, hepsi bana bakarken ben sadece gülüyordum.

"Hak-lı-sın" kahkahadan kelimeleri bile söyleyememiştim.

"Esila!" Eren'in fısıltıyla çıkan sesi beni uyarıyordu.

"Efendim canım..." yüzüne dönüp alayla söylemiştim bu kelimeleri. Sarhoş olduğumu yeni yeni fark ederken sürekli gülmek istiyordum.

"Yeter!"dedi biraz daha öfkeli şekilde, aramıza girip konuyu değiştirmeye çalışan çocuğu tanımıyordum ama gece boyunca bizimleydi. Konulardan o kadar uzaktım ki buradaki kimsenin adını bilmiyordum, yanımızda kıkırdayan kızlar, Fatihle muhabbet eden çocuklar... Hayır hiç birinin isimlerini bilmiyordum.

Eren'in kolumu sıkmasıyla yüzümü buruşturdum şuan sadece nefretimi izliyordum, yüzüne tiksintiyle bakıp kolumu çektim.

"Lütfen... eğlenmek istiyorum Eren, bu gece beni azat etsen olmaz mı?" öyle iğrenç bir konuşma tarzım vardı ki kendimi profesyonel bir sürtük sanmıştım. Bana şaşkın şaşkın bakarken gülümseyerek yanağına öpücük kondurdum ve ayağa kalktım.

MAFYA...?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin