Erkekler önemlidir!

77.5K 2K 178
                                    


Erkeği "senin çükün var sen üstünsün" diyerek yetiştiriyorsun. Evdeki kız evladını da hele de küçükse, ona hizmet etmek amaçlı kullandırtıyorsun. "Hadi kızım abinin yemeğini hazırla, hadi kızım abinin gömleğini ütüle, abini yolcu et" derken bir bakıyorsun kız evladının aile içerisinde bir vasfı kalmamış sığıntı gibi kalmış ortada.

Sonra o çükü olan birey, çüksüz bireylerden her daim kendini üstün görmeye başlıyor. Buna anne ve kız kardeşi de dahil. "Yapsam nolur ki bu benim hakkım" diyor, "ne kaybederim ki sanki" diyor, "devlet bile beni koruyor!" diyor ve gidiyor çükünün sevdasına..

Kız kardeşinin kimseye anlatamayacağını, şikayet edemeyeceğini biliyor. Çünkü o kardeşi. Çünkü o zaten sindirilmiş. Belki kendini öldüreceğini düşünmüyor hiç.. Ama zaten onun tek isteği, istediği zaman işini halledip sesini çıkartmayacak birisi.. Onu da ailesinde buluyor. Tamam diyor nasıl olsa sesini çıkartmadı ben istediğim zaman dibinde biterim bunun.

Kız kimseye anlatamıyor, çünkü arkasında duracak bir ailesi değil, "Aman kızım rezil oluruz kimse bilmesin" diyip inlerine çekilecek bir ailesi var. Oğlunun haysiyetini, kızının hayatından üstün tutan aileler.. Sonra o kız bir süre sonra kendini kirletilmiş, dışlanmış ve yaşamaya değer görmemeye başlıyor.. Çünkü tecavüzcü bile, tecavüze uğrayan kadar hor görülmüyor bu toplumda. Tecavüzcüye olabildiğince indirim yapılırken, tecavüzcüsünü öldürenler müebbetle yargılanıyor. Çünkü dünyayı bir pislikten kurtarmak, onların gözünde bir insanın hayatını karartmaktan daha canice. 
Bu sadece abisinin değil, toplumumuzun da eseri.

El ele tutuşan bir çift gördüğünüzde bile ilk gözünüze batan kız oluyor. Öpüşen bir çift gördüğünüzde "kız da utanma da kalmamış" oluyor. Var mı içinizde erkeğe tepki göstereniniz? Çünkü erkektir yapar. Çünkü onun çükü var o üstün, bu onun hakkı. Ama kız öyle mi? O gece sokağa çıkamaz, erkek arkadaşlarıyla gezemez, açık giyinemez, onun fikirleri yoktur ona dayatılan fikirler vardır.

Tabu dışına çıktığı an direkt "yollu" diye yaftalanıp dışlanmaya başlar. Bunalıma girip canına kıydığında da "ay kimbilir ne yaşadı da öldü kızcağız" olur. İki yüzlüsünüz. Onları bu hale getirenler de sizsiniz, arkasından yas tutup bela okuyanlar da..Başı boş mahluklar değil, insan yetiştirin.

  Erkek  kendi kanından olan kardeşine tecavüz edebiliyorsa bu zihniyet tiksinç verici bir zihniyet olmuş demektir.

Yetiştiremeyeceğiniz evladı doğurup doğurup salmayın ortalığa. Sizin bir gecelik fanteziniz bizlerin hayatlarına mal oluyor.
Bugün yine öldük. Yarın yine öleceğiz. Kadınız, ülkede artık tek bir görevimiz var.. O da sıramızı beklemek.

Türkiye'nin erkek evlat düşündüğü olduğu sürece bizler her zaman ezileceğiz...

MAFYA...?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin