Εξομολογηση

300 43 5
                                    

Ή καρδιά μου και το μυαλό μου πρώτη φορά συμφώνησαν όσον αφορά την εξομολόγηση,έπρεπε να πω στην Αλίσια τι ενοιωθα για εκείνη,αλλιώς θα το μετανοιωνα.
Φορεσα ένα μπλε πουλόβερ με ένα πουκάμισο από μέσα, ένα καφέ παντελόνι και αφου φορεσα τα παπούτσια μου και το παλτό μου και ξεκίνησα για το πάρτυ.Αναγκαστικά να πάρω το αυτοκίνητο του μπαμπά επειδή ήταν αρκετά μακρυά ,ήταν σε ένα κτήριο με θεά τη θάλασσα.
Μετά από μερικά λεπτά έφτασα και είδα χριστουγεννιάτικα μπαλόνια να κρέμονται στο μπαλκόνι,καθώς ανεβαινα οι χτυποι της καρδιάς μου πήγαιναν όλο και πιο γρήγορα όπως και ή ένταση της μουσικής γινόταν ολοένα και δυνατότερη.
Όταν πλέον ανέβηκα είδα τα παιδιά και πλησιασα
-Τζεεις αγόρι μου θα περάσεις τέλεια,είπε ο Ντέιβ ενώ κράταγε στο χέρι μια κοπέλα.
-Από εδώ ή Μια,μας σύστησε τη κοπέλα και μετά έφυγαν για να χορέψουν
-Ψάχνεις την Αλίσια;,με ρώτησε ή Ελέν
-Τόσο πολύ φαίνεται;είπα εγώ και γελασαμε
-Τζεεις το καλό που σου θέλω να της πεις τι νοιώθεις κρίμα να μη τα φτιάξετε ρε παιδιά,είπε ο Μάικ
-Ή Αλίσια είναι πίσω από το μεγάλο Αη Βασίλη,περιμένει το δώρο της,είπε ή Ελέν και μου έκλεισε το μάτι
-Εγώ με την Ελέν πάμε να χορέψουμε,Άντε να δω και τα δύο σας να χορεύετε,είπε ο Μάικ ενώ έφυγε με την Ελέν στη πίστα.
Καθώς πήγαινα να βρω τον μεγάλο Αη Βασίλη όπου βρισκόταν ή Αλίσια,ενοιωθα άγχος να με περιβαλλει και ή καρδιά μου χτυπούσε ολοένα και γρηγορότερα.Τελικά την βρήκα ,δεν ήταν και δύσκολο αφού έλαμπε,φόραγε ένα κόκκινο φόρεμα και ήταν πανέμορφη.

-Αλίσια,χαίρομαι που σε βλέπω
-Τζεεις και εγώ,θες να πιεις κάτι;
-Όχι ευχαριστώ,ίσως αργότερα,πως περνάς;
-Καλά,ή Ελέν όπως πάντα όταν είναι να οργανώσει κάτι το κάνει άψογα
-Ναι
Ή συζήτηση μας ήταν λίγο αμηχανη για κάποιο λόγο μετά άκουσαμε το τραγούδι του Justin Timberlake,Mirrors να παίζει και ενοιωσα πως έπρεπε να της ζήτησω να χορέψουμε.
-Αλίσια;
-Ναι,Τζεεις,είπε χαμογελώντας
-Εμ,να σκέφτηκα μήπως θα ήθελες να χορέψουμε
-Φυσικά και θα το ηθελα,και μου χαμογέλασε
Με έπιασε από τους ώμους και εγώ την έπιασα από τη μέση και χορευαμε στο ρυθμό της μουσικής.Ενοιωθα πως σε εκείνο το χώρο ήμουν εγώ με την Αλίσια και ή μουσική,παρόλο που έπρεπε να νοιωθω άβολα αντίθετα με έκανε να νοιωθω πολύ άνετα.Δε χρειαζόταν να μιλήσουμε,επικοινωνουσαμε με τα μάτια,τα μάτια της χαμογελούσαν και φαινόταν να απολάμβανε τη στιγμή,όπως και εγώ.
Μέχρι που σκέφτηκα πως έπρεπε να της αποκαλυψω τα αισθήματα μου για εκείνη.Ξαφνικά επέστρεψα στο πραγματικό χώρο με τη Βαβούρα
-Αλίσια;
-Τζεεις δε σε ακούω
-Θέλω να σου πω κάτι
-Συγγνώμη αλλά δε σε ακούω ,πες το ξανα
-Πάω έξω να πάω πάρω αέρα
Δειλιασα όλος αυτός ο θόρυβος μέσα με αποθάρρυνε,είχα την ευκαιρία αλλά την έχασα από τα χέρια μου,έτσι απλά.
Βγηκα έξω και κοίταζα τη θάλασσα,ήταν τόσο μαύρη στο σκοτάδι.
Ενοιωσα ένα χέρι να μου πιάνει τον ώμο γυρισα και ήταν ή Αλίσια.
-Ελπίζω να είναι όλα καλα
Και έπιασε και εκείνη μια θέση δίπλα μου και αγναντευαμε τη θάλασσα
-Ναι,νομίζω έξω ή ατμόσφαιρα σε ηρεμεί
-Ναι μέσα τα πράγματα έχουν ξεφύγει,αλλά και πάλι χαίρομαι που είμαι εδώ
-Ναι έχεις δίκιο
Ήταν ή ευκαιρία τώρα μπορούσα να της εξομολογήθω,ήμασταν μόνοι μας στη βεράντα παρόλο που έκανε κρύο ή θάλασσα σε έλκυε στη ζεστασιά της
-Αλίσια;
-Ναι,Τζεεις
Ή αλήθεια είναι δε μπορούσα φοβόμουν,δε ήθελα να με απορρίψει και αν δε με αγαπούσε;και αν την εχανα για πάντα έστω και από φίλη;όλες αυτές οι σκέψεις ώθησαν τα λόγια μου
-Αλίσια,ή αλήθεια είναι πως ποτέ δε γνώρισα τη πραγματική αγάπη,κανείς δε με έμαθε και αυτό με κανει να νοιωθω τύψεις γιατί έφτασε ή ώρα που έχω αισθήματα τόσο δυνατά για κάποια που δε ξερω πως να τα χειριστώ,δε ξερω πως να τις τα δείξω,αυτό το άτομο με κανει να νοιωθω ανετα μαζί του ,ανακαλυπτώ συναισθήματα μοναδικά και μόνο στην ενθύμηση του ονόματος της χαμογελαω αυτή τη κοπέλα θέλω να τη κάνω δικιά μου,αυτή ή κοπέλα είσαι εσύ Αλίσια.
Ή Αλίσια δακρυσε και γύρισε στο μέρος μου με άρπαξε και έφερε τα χείλη της πάνω στα δικά μου.Όλο το κρύο που μας σκέπαζε δεν υπήρχε πια το φιλί εκείνο ήταν τόσο ζεστό,μπορούσα να αισθανθώ τη ψυχή της μέσα στη δική μου,εκείνη τη στιγμή ενοιωσα μαγικά και δεν ήθελα να τελειώσει.
-Τζεεις δε χρειάζεται να σου μάθω τίποτα,τα κανείς όλα σωστά και ξέρεις γιατί;γιατί βγαίνουν από τη καρδιά σου και μόνο αυτό αρκεί.
Κοίταξα την Αλίσια ή οποία είχε δακρυα στα μάγουλα της,απλωσα τα δάχτυλα μου και της τα σκούπισμα, εκείνη ακουμπησε το χέρι μου που ήταν στο μαγουλο της και με μια κίνηση έπεσε στην αγκαλιά μου.
Ενοιωσα τη ζεστασιά της ,με έκανε τόσο χαρουμενο και τυχερό.
Μα πάνω από όλα μπορούσα να νοιωσω την αγαπη της.

Teach Me HowOù les histoires vivent. Découvrez maintenant