Στο υποσχομαι

470 56 6
                                    

Έπειτα από αυτό που αντικρυσα δε μπορούσα να το πιστέψω ή μαμά μου δεν αγαπούσε το μπαμπά μου..
Καθώς έτρεχα για να προλαβω το μπαμπά μου σκεφτόμουν πως παρόλο που δεν είχα νοιώσει ποτέ την αγάπη της και δεν ήξερα πως ήταν,στεναχωριομουν που τώρα θα εγκατέλειπε το μπαμπά δεν ήθελα να μείνει ο μπαμπας χωρίς τη μαμά επειδή την αγαπούσε πολύ,όπως και εγώ δε μπορούσα να κοιμηθώ χωρίς το αρκουδάκι μου το βράδυ.
Έτρεχα τόσο γρήγορα που είχα γίνει ένα με τη βροχή τα δακρυα μου κυλούσαν αλλά συνέχιζα να τρέχω αφήνωντας όλα όσα ήταν πίσω μου.
Τώρα ήθελα απλώς να πάω στο μπαμπά μου και να τον αγκάλιασω γιατί παρόλο που δεν τον έβλεπα συχνα,όταν τύχαινε να τον προλάβω πριν φύγει για τη δουλεια,με αγκάλιαζε και ενοιωθα ζεστασια ,προστασία ένα αίσθημα που δε μπορούσα να το καταλαβω αλλά με έκανε χαρουμενο.
Καθώς έτρεχα στη βροχή είδα μια μαύρη μορφή μπροστά μου να κάθεται στο δρόμο με το κεφάλι σκυμμένο,πλησίασα πιο κοντά και ήταν ο μπαμπάς μου και έκλαιγε.
Στεναχωριομουν έτσι όπως τον εβλεπα, πλησιασα το μπαμπά μου και εκατσα και εγώ κάτω στο δρόμο και τον κοίταζα.
Όταν ο μπαμπάς συνειδητοποίησε τη παρουσία μου ,μου χαμογέλασε και με πήρε στην αγκαλιά του,με έσφιξε τόσο πολύ,ενοιωθα ξανά αυτή τη ζεστασιά,μπορούσα να νοιωσω τους χτύπους της καρδιάς του,ή καρδιά του πήγαινε τόσο γρήγορα.Εκλεισα τα μάτια μου και αγκαλιασα και εγώ το μπαμπά.
Τότε του είπα "Εγώ δε θα σε στεναχωρησω ποτέ μπαμπά θα σε κάνω πάντα χαρουμενο,στο υπόσχομαι"
Τότε ο μπαμπάς με κοίταξε προσπαθώντας να χαμογελάσει,ήταν η πρώτη φορά που είδα τα μάτια του,ήταν τόσο γλυκά αλλά φανέρωναν ένα πόνο και τον ήξερα αυτόν τον πόνο γιατί τον είχα νοιώσει και εγώ,ήταν ο πόνος που προκάλεσε ή μαμά.
"Το ξερω Τζεεις,το ξερω ότι δε θα με απογοητεύσεις"
Ενοιωσα πως έκανα το μπαμπά μου χαρουμενο.
Ο μπαμπάς μου σκουπίζοντας το πρόσωπο του τόσο από τα δακρυα όσο και από τις σταγόνες της βροχής που είχαν αναμειχθεί προσπάθησε να μου χαμογελάσει και μου είπε "πάμε σπίτι γιατί άμα καθισουμε και άλλο θα αρρωστησουμε" με πήρε από το χέρι και πηγαμε σπιτι,ήξερα πως τώρα θα ξεκινουσε μια νέα ζωή.Μια νέα ζωή με το μπαμπα.

Teach Me HowWhere stories live. Discover now