Chapter 8

2.6K 147 1
                                    

Otevřela jsem oči a rozhlédla jsem se po místnosti.

,,Sakra," pronesla jsem, když se ozvala moje kocovina, kterou jsem si díky včerejší party zasloužila. Vážně jsem se měla řídit radami  mé mamky a měla jsem se všemu alkoholu vyhnout. Jenže to bych nebyla já, kdybych nemohla cokoliv zkazit.

Jak jsem se sakra mohla nechat opít ... A ještě k tomu od Rosse.

FLASHBACK

,,No tak, přece mi nedáš košem," pronesl Ross a udělal na mě ten svůj štěněčí kukuč. Ano, právě v tuto chvíli se mi zdál Ross Lynch strašně roztomilý. Možná za to mohl ten Jack, kterého jsem dneska začala pít.

,,Ale poslední," usmála jsem se na něj a přijala jsem od něj dalšího panáka s hnědou tekutinou.

__________

Zakroutila jsem hlavou, abych zahnala vzpomínky na to, jak jsem byla naivní a hloupá. Jak jsem mohla strávit tolik času s ním?

Dnešní ráno je vážně plný otázek.

FLASHBACK

,,Pojď si se mnou zatancovat," pronesl Ross, když se místností rozezněla písnička od Beyonce, Crazy In Love. Byla to docela ironie, protože my s Rossem jsme se moc nemuseli a rozhodně jsme do sebe nebyli šíleně zamilování.

Jenže, víte jaký jsem měla pocit? Můj pocit byl, jako by byla pro náš tahle písnička jako stvořená.

Místo odpovědi jsem vzala Rosse za ruku a táhla jsem ho na parket.  Zastavili jsme se uprostřed parketu. Ross hned položil své ruce kolem mého pasu a přitáhl si mě k sobě.

Pomalu jsme se začali pohybovat. Já jsem teda pohybovala boky a Ross přejížděla rukama po mých bocích a několikrát i po mém zadečku. Mně to ale nevadilo.

Bála jsem se to přiznat, ale ... Líbilo se mi to.

__________

O můj Bože! Co to se mnou sakra včera bylo? Nedal mi něco do pití? Ne, to určitě, protože byl pořád u mě a když mi naléval, tak jsem se na něho celou dobu koukala...

,,Děje se něco?" ozval se hlas vedle mě.


Love In New York // r. l.Kde žijí příběhy. Začni objevovat