Chapter 7

3.3K 164 2
                                    

,,Nejsou ty šaty moc krátké?" zeptala jsem se Amber. Stály jsme před velkým mrakodrapem, kde se měla party pořádat. Měla jsem na sobě krátké červené šaty, které mi byly do půlky stehen. Svoje dlouhé vlasy jsem měla rozpuštěné. (viz média)

,,Jasně, že nejsou moc krátké. Všem se budeš moc líbit," pronesla Amber a povzbudivě se na mě usmála. Úsměv jsem se jí snažila oplatit, jenže byla jsem nervózní a proto můj úsměv vypadal spíše jako úšklebek.

Vešly jsme dovnitř a zamířily jsme k výtahu. Počkaly jsme, až výtah sjede dolů. Naštěstí to netrvalo dlouho a výtah tu byl během chvilky. Nastoupily jsme a nechaly se odvést do předposledního patra budovy, kde se večírek odehrával. Výtah se zastavil a pomalu se otevíral. Zhluboka jsem se nadechla a vstoupila jsem do místnosti.

Byla tu spousta lidí, kteří tancovali, bavili se a nebo prostě popíjeli. Ucítila jsem na sobě několik pohledů, kvůli kterým se mi zvedl žaludek.

,,To nedám. Jdu domů," řekla jsem a otočila se. Chtěla jsem zamířit k výtahu, jenže Amber mě zastavila se slovy, že nemám být srab a mám zůstat. Samozřejmě jsem nechtěla vypadat jako nějaký srab, který se bojí večírků a tak. Proto jsem nahodila úsměv a vydala jsem se k baru.

,,Můžu tě na něco pozvat?" ozval se za mnou povědomý hlas dříve, než jsem si stačila objednat. Otočila jsem se a viděla jsem JEHO! Za mnou totiž stál samotný Ross Lynch.


Love In New York // r. l.Kde žijí příběhy. Začni objevovat