Chapter 4

3.2K 169 2
                                    

,,Sakra, dávej pozor!" zakřičel na mě a já jsem se poprvé podívala do jeho hnědých očí. Stále jsem byla přitisknutá v náruči blonďatého kluka, který mě pozoroval s přimhouřeným obočím. Měl nádherné hnědé oči. Rychle jsem zakroutila hlavou, protože jsem si uvědomila, že tenhle hezký kluk na mě řval jako na malé dítě.

,,Promiň," řekla jsem a odtáhla jsem se z jeho náruče. Blonďák si mě pořádně prohlédl. Spíš bych to tedy nazvala, že mě skenoval pohledem a to velmi důkladně. V tu chvíli se mi z něho udělalo špatně. Přesně tenhle typ kluka se mi hnusil. Vypadalo to, že měl přesně ty vlastnosti. Byl arogantní, namyšlený, sobecký, ... Nemohla jsem to sice říct na 100%, ale přesně tak vypadal.

,,Jsi tu nová?" zeptal se mě. Protočila jsem očima a odpověděla jsem mu.

,,Už to tak vypadá," řekla jsem. On se zamračil a zatnul ruce v pěst.

,,Nenaučili tě slušnému chování?" zeptal se mě. Musela jsme se zasmát. On mě bude poučovat o slušném chování? Nadechovala jsem se k tomu, že mu něco řeknu, jenže mě přerušila Tina.

,,Co chceš Lynchi?" zeptala se ho znechucením hlasem.

,,Co je ti po tom? Bavím se s ní," řekl a ukázal na mě. Více jsem se zamračila a probodla jsem ho pohledem.

,,Možná by jsi měl jít. Vypadá to, že tě ta tvoje partička shání," řekla Tina a přitom ukázala na skupinku několika kluků, kteří na blonďáka mávali. Lynch zakroutil hlavou a naposledy se na mě podíval.

,,Ještě se uvidíme," řekl mým směrem, otočil se a potom normálně odešel. Zůstala jsem tam stát a koukala jsem se na mizící záda toho kluka.

,,Radši ti něco poradím. Drž se od něj dál," ozval se najednou u mého ucha Tiny hlas.

,,Neboj, nemám v plánu s ním ztrácet čas," přikývla jsem.


Love In New York // r. l.Where stories live. Discover now