Chapter 3

3K 166 3
                                    

,,Páni," pronesla jsem, když jsme zastavili před velkou budovou. Tedy před školou. Škola byla ve skutečnosti větší než se zdála na fotkách.

,,Přesně, páni," řekla Amber a stejně jako já pozorovala školu s otevřenou pusou. Jediný Casper se zdál, že něco takového čekal. Nejdřív se podíval na mě, potom na Amber a pak se začal smát.

,,Nevím, jak vy, ale já jdu dovnitř," řekl pobaveně a vydal se po schodech ke vchodu do školy. S Amber jsme se na sebe podívaly. Obě jsme byly nervózní z prvního dne na této škole. Nechápu, jak Casper může brát všechno jako samozřejmost. Zhluboka jsem se nadechla a vydala jsem se za Casperem, který na nás čekal nakonec u vchodu a mával na nás, abychom k němu došly.

Šly jsme tedy za ním. Společně jsme vešli do budovy a první věc, kterou jsme dělali byla ta, že jsme hledali ředitelnu. Nebyl to vůbec lehký úkol, protože škola byla vážně velká. Nakonec nám pomohla jedna červenovlasá holka, která se nám představila jako Tina.

,,Moc ti děkujeme, Tino," poděkovala jsem ji, když jsme se zastavili před dveřmi ředitelny. Tina se na nás usmála a přikývla.

,,Za málo. Jestli chcete, tak tu na vás počkám a potom vám ukážu vaší třídu," nabídla nám s úsměvem. Podívala jsem se na své dva kamarády, kteří přikývli.

,,To by bylo fajn," řekl se svůdným úsměvem Casper. Podívala jsem se na Amber, která protočila očima. Konečně jsme se rozhodli zaklepat na dveře.

,,Dále," ozval se hlas. Otevřeli jsme tedy dveře a vešli jsme do místnosti, kde na nás čekala ředitelka.

O několik minut později

,,No konečně. Už jsem si myslela, že si vás tam říďa nechá," vychrlila ze sebe hned Tina, když jsme vyšli ze ředitelny.

,,Tak promiň," řekla Amber a Tina se tomu zasmála. Potom jsme se vydali najít třidu, ve které jsme měli mít první hodinu.

Zrovna jsme běželi po schodech dolů, protože naše učebna byla o patro níž, když se mi, díky mě šikovnosti, podlomila noha a já jsem ztratila stabilitu. Naštěstí jsem byla už na předposledním schodem. Proto jsem byla ráda, že můj pád nebude tak bolestivý. Jenže místo toho, abych spadla na tvrdou zem, spadla jsem na někoho. Ten někdo mě chytl do náruče.

,,Sakra, dávej pozor!" zakřičel na mě a já jsem se poprvé podívala do jeho hnědých očí ....






Love In New York // r. l.Where stories live. Discover now