Chapter 5

2.8K 165 2
                                    

Po škole - na intru

Ležela jsem na posteli a koukala jsem se do stropu. Pořád jsem nemohla z hlavy dostat toho kluka, kterého jsem potkala ve škole. Nevím proč mi zůstal v hlavě, když byl na mě nepříjemný a celkově nesympatický.

,,Co děláš?" zeptala se mě pobaveně Amber, která vyšla z koupelny. Otočila jsem se na ní. Měla na sobě pouze ručník a vlasy měla v turbanu.

,,Nic. Jenom přemýšlím," odpověděla jsem a pak jsem se znova zahleděla na strop nade mnou. Amber mi nic neřekla a začala se přehrabovat ve své skříni.

,,Ty se někam chystáš?" zeptala jsem se ji zvědavě a na posteli jsem si sedla. Amber se na mě otočila a začala nadšeně přikyvovat.

,,Neuvěříš, co se mi stalo. Dneska jsem cestou z jídelny potkala nádherného kluka. A víš co? Pozval mě ven!" řekla nadšeně a přitom se usmívala jako idiot. Musela jsem se zasmát.

,,Tak to je fajn. A kdo to je?" zeptala jsem se jí.

,,Je to takový blonďák a jmenuje se Riker Lynch. Podle všeho to je brácha toho idiota, který na tebe byl dneska nepříjemný. Ale Riker, ten je úplně jiný," začala se nad ním. Trošku jsem se zarazila nad tím, že je to brácha toho nepříjemného kluka. Také jsem si vzpomněla na varování, které mi dala Tina. Řekla mim abych si dala pozor.

,,Dobře. Ale slib mi, že na sebe dáš pozor," řekla jsem ji  prosebně. Amber se zasmála, ale nakonec přikývla.

,,Neboj, dám," usmála se na mě a já jsem ji úsměv opětovala.


Love In New York // r. l.Where stories live. Discover now