3. Heaty High School

58 7 4
                                    


Jeg og Jonas hadde bena godt plassert på asfalten under oss. Vi sto her. Utenfor skolen.

Skolen var stor og hvit, det kunne sikkert vært plass til 100,000 personer i bygget. Får bare håpe det ikke går så mange her. Hater folkemengder.

Jeg gikk med tunge skritt mot rektors kontor. Jeg kom frem til en brun tre dør hvor det sto "Rektors kontor" det kunne jeg ikke ta feil av. Jeg banket hardt på døren.

Jeg kunne høre en gretten dame stemme gjennom veggen. "Kom inn!"
Jeg dro ned håndtaket og gikk inn. Det var som sagt før, for det meste hvitt men det var også litt brunt her og der. " Hei, du må være Sabrina Wels, sett deg ned" sa hun litt mer beroligende. "Jeg tok nettopp imot broren din, han var en snill kar han" hun sa det som om hun prøvde å oppnå noe spesielt.

"Vel, her er skapnummeret ditt, timeplanen og litt diverse ting du vil trenge" sa hun mens hun ga en liten bunke med ark til meg.

Jeg mumlet et lite "takk" før hun så begynte å bable i vei. Håret hennes hadde samme farge som de BRUNE brillene hun hadde på plassert på nesen. Klesstilen hennes kan jeg vel si var så, si helt vanlig, bortsett fra at hun hadde en knæsj rosa skjorte under dressjakken hennes.

Hun førte meg bort til en stor gang, hvor hun deretter gikk til venstre, rundet det høyre hjørnet ellers gikk hun hele tiden til venstre. Så det vill si at jeg måtte gå litt til høyre og en til venstre og så til høyre igjen for å komme til rektors kontor. Hvis det skulle være noe. Som det sikkert ikke,j jeg kommer nesten aldri i trøbbel. Hvis jeg noen gang gjør det er det fordi noen andre har startet noe og sier at jeg er en del av det. Det er noe av det jeg hater mest.

Hun stilte seg foran en stor svart dør. Hun banket lett på døra. Foran oss kom det en ung lærer i 20-30 årene. "Ååhei, mrs. Golberg" sa han vennlig til rektoren, da øynene hans landet på meg så det ut som det gikk opp for han at jeg var den nye eleven i klassen hans. Munnen formet kjapt et smittende smil. VEL DETTE KOMMER TIL Å VÆRE SPENNENDE.

Jeg sto midt på gulvet for å presentere meg selv. "Vel, Hei, jeg heter Sabrina Wels, jeg er 17 år og kommer fra Norge......." sa jeg litt små sjenert.

"Flott, da kan du sette deg......" det så ut som han skannet hele klasserommet men blikket hans stoppet på en gutt som satt i hjørnet uten noen vedsiden av seg. " med James " sa mr. Immer og pekte på gutten i hjørnet.

Da jeg var på vei opp til James kunne jeg høre plystring bak ryggen min. Jeg snudde meg rundt og møtte på noen pervo blikk.Jeg dumpet ned på stolen min helt bakerst i rommet.

"Vi skal ha et prosjekt om den personen vi sitter ved siden av eller dere kan skrive om begge i lag. Dere skal fremføre det om en måned men det lønner seg å starte litt tidlig. Vel da kan dere starte med å spørre noen spørsmål til den andre"

Jeg snudde meg rundt så fjeset mitt vendte seg mot James sitt. "Skal vi jobbe i lag?" spurte jeg entusiastisk.
"Sikkert" svarte han uinteressert.
"Ok, hva er ditt fulle navn?"
"Har ikke du noe med!" svarte han sint tilbake
"Hvor kommer du fra?"
"Hvor tror du, dummen, Kina eller kanskje Afrika!" Hvorfor var han sint hva hadde jeg gjort? Plutselig fløy han opp stolen og smelte igjen døren.

Mr. Immer kom mot meg og sa" han oppfører seg litt rart noen ganger, men du kan bare skrive litt om deg selv da"
Da han hadde gått dro jeg opp tegneboka og begynte å tegne en halvvisnet blomst. Jeg følte det var akkurat som jeg tegnet James. JAMES DEN HALVVISSNET BLOMSTEN. Det kunne være et bra kallenavn.

Timene fløy. Det var allerede siste skoletime. Jeg hadde møtt to snille jenter Vanessa og Kimberly (Kim) de så ut son noen som var dratt ut av et moteblad. Nå hadde jeg matte. Jeg var ikke den beste i faget men jeg klarte meg helt fint. Tror jeg.

Etter som den timen også fløy forbi var jeg plutselig på vei hjemover. Dagen var ikke blitt så ikke som jeg trodde. Jeg hadde allerede fått en hel mengde med lekser. Men de var i ark så jeg slapp å bære med meg så mange bøker.

jeg kan trøste meg med at jeg kan kose meg med NETFLIX når jeg kommer hjem.

---------------------------------------------JEG KOMMER MED ET NYTT KAPITTEL NESTE UKE stay tuned. Jeg vet det ikke er så spennende nå men jeg lover deg at det bli bedre.

Har allerede begynt å få litt skrivesperre ( har skrevet noen kapittler ferdig her itillegg hjelper jeg en annen bruker) HJELP. Hvis noen har noen tips plis send en melding her på wattpad.

HAR DERE NOEN SPØRSMÅL TIL KARAKTERENE BARE Å SPØRRE!

••••

STEM & KOMMENTER

Løv u <3

Life unexpectedWhere stories live. Discover now