2. Timen før skolen

64 5 1
                                    

Jeg våknet brått av et brøl fra rommet ved siden av meg. Det er et signal for at Jonas er våken, og at mamma skal begynne å lage frokost til ham.

Han er en bortskjemt liten pjokk. Forventer det beste av alle. Etter en liten stund med å holde på å sovne. Bevegde jeg meg langsomt langs gulvet. Oi... det er skole i dag, endelig en mulighet å ikke bli mobbet alle skole årene.

Jeg må gjøre et bra første inntrykk. Kanskje sminke meg litt mer enn bare lipgloss. Omsider sklir jeg ned trappene og spiser maten som allerede står pent plassert på spisebordet. Ved siden av min stol sitter en gutt i alder av 18. Han har gyllen brunt hår som er helt rufset opp. Men likevel ser han våken ut.

"Hvordan klarer du å være så våken?" spør jeg nyskjerrig. Skulle gjerne få ut noen triks av han som jeg også kunne bruke :-p.

"Det må vel være at jeg sovner tidsnok, og ikke holder på med pc-en rett før jeg skal legge med" typisk han å si det. Jeg tenker tilbake på alle gangene jeg har sovnet imens jeg ser en episode av 'gossip girl'.

"Det hjelper noen ganger også, fordi du blir trøtt i øyene" svarte jeg ganske stolt tilbake. Jeg kunne se hn himle litt med øyene.

"Ja men hvorfor er du så trøtt om morgningen da?" Jeg plasserte hånden rett over brystet og åpnet munnen som om jeg liksom ble veldig såret. Jeg så på han med et fornermet blikk.

"Jeg er ikke trøtt om morgningen, bare se da" jeg reiste meg med en gang opp og begynte å danse kylling dansen. "Se da"

"Jaja jeg ser" de blåe øynene hans gikk i en sirkel.

"Slutt med det der tullet og spis opp og dra på skolen" ropte mamma lyst fra etasjen over.

Etter litt terging med Jonas hadde jeg omsider spist opp maten og da var det bare å dra på skolen. Det var akkurat som å melde seg frivillig til å dra til FENGSEL. Så ille er skolen.
---------------------------------------------skal prøve å få litt lengre kapittel. Jeg skriver ikke hver dag men jeg gjør det når jeg har tid.

Bare for de som lurte så kommer det minst ett nytt kapittel i løpet av neste uke

kap 2. handler om hva som skjedde hjemme før Sabrina skal dra på skolen. Neste kapittel skal være litt lengre kanskje jeg klarer 1000 ord:-p

STEM & KOMMENTER

Life unexpectedWhere stories live. Discover now