Het zusje van - Joel Veltman

741 29 2
                                    

Nadat Joel weg was besloot ik te gaan slapen om te zorgen dat ik morgen fit op het training veld sta.

De volgende morgen stond ik om half 8 op, ik sprong onder de douche en trok mijn ajax trainingspak aan. Ik maakte ontbijt en sprong daarna op de fiets om naar de Toekomst te gaan. Mijn eerste training met de vrouwen van Ajax. Om eerlijk te zijn ben ik best zenuwachtig, wat als ik het niet goed doe ? Wat als ze hogere verwachtingen hadden ? Wat als ik niet goed kan opschieten met m'n team genoten ? 'Oke Isa niet zo piekeren je kan dit' Dacht ik bij mezelf.

Na 20 minuutjes gefietst te hebben kwam ik aan bij de Toekomst, ik liet mijn ID zien en vertelde waar ik voor kwam. De beveiliging kende me natuurlijk al wel van Jasper maar toch. Ik moest me melden bij de receptie waar Anja de receptioniste zat.  

'Hey Anja, ik moet me hier melden. Ik train mee met de Ajax Vrouwen en ik moet hier wachten op Ed Engelkes.' 

'Isa, wat leuk om jou hier weer eens te zien ! Hoe gaat het er mee ? Ik zal Ed even een bericht sturen dat je er bent' Zei ze.

'Het gaat goed hoor, met u ?' 

'Ja het gaat z'n gangetje, hoe gaat het met je opleiding ?' 

'Ik heb hem een paar weken geleden afgerond ! Ik ben nu officieel stewardess, en ook nog eens die van Ajax !' 

'Wat gaaf ! Je zal het vast naar je zin hebben.' Zei Anja toen Ed aan kwam lopen.

-

Na even gepraat te hebben met Ed in zijn kantoor ging ik naar de kleedkamer waar al wat meiden van het team zaten. 'Hoi ik ben Isabelle Cillessen, maar noem me maar Isa. Ik kom vandaag mee trainen, Ed heeft gevraagd of ik misschien bij jullie team wil komen als ik goed genoeg ben natuurlijk' Zei ik.

Ik werd meteen heel hartelijk ontvangen en iedereen stelde zich voor en gaf me een hand. Nadat we allemaal omgekleed waren gingen we naar het veld en begonnen we met 7 rondjes rennen om het veld en deden we de warming up.  Na een tijdje begonnen we aan de training en zag ik Joel aan de zijkant van het veld toe kijken. Ik zwaaide even, hij zwaaide terug en daarna ging ik weer verder met de training. Toen we klaar waren deden we nog een partij van 20 minuten en daarna gingen we weer terug naar de kleedkamer.

Ik kleedde me om & liep toen de kleedkamer weer uit waar ik Ed zag wachten op de gang. 'Hey Isa, je hebt het super gedaan vandaag, we willen je namens Ajax een contract aan bieden voor 1 seizoen om te kijken hoe het gaat en hoe je je draai vind in het team. Zou je het aanbod willen accepteren ?' Vroeg hij.

'Ja ! Heel erg bedankt, het lijkt me super om voor Ajax te spelen !' Zei ik enthousiast. Ed gaf me nog wat informatie over wanneer ik mijn contract ga tekenen en alles.

Ik liep het gebouw uit en liep naar mijn fiets toen ik iemand mijn naam hoorde roepen, ik herkende de stem het was Joel.

'Isa, je deed het super' Zei hij en begroette me met een knuffel.

'Dankje Joel, dat is lief.' Zei ik lachend.

'Hoe vond je het zelf gaan ?' Vroeg hij.

'Wel goed, ik heb meteen een contract aanbod gekregen !' Zei ik blij.

'Wow nice ! En wat heb je gezegd ?' Vroeg hij nieuwsgierig.

'Ja natuurlijk !' Zei ik enthousiast.

Joel gaf me en knuffel en een kus op mijn wang als felicitatie.


Ik was vorige week helemaal vergeten om te updaten ! Sorry daarvoor, daarom nu een goed maker & morgen ook nog een hoofdstukje :) Ook wil ik nog even een shout out doen naar een lieve vriendin en goede schrijfster namelijk x_michellex haar boek 'de duif die ons verbond' is echt super leuk ! 

Ik zou zeker een kijkje nemen op haar profiel ! xx




Het Zusje Van (on hold)Where stories live. Discover now