Het zusje van - Joel Veltman

724 24 3
                                    

De volgende ochtend werd ik wakker met barstende koppijn, iets te veel drankjes gisteren avond. Ik stapte uit m'n bed en pakte mijn kleding van de stoel waar ik het vannacht neer gelegd had. Ik trok ze aan en liep de trap af naar beneden. Er was geen spoor te vinden van Joel, dus besloot ik maar wat eten te pakken uit de koelkast. Ik zocht in de kastjes naar een kom en deed daar wat yoghurt met muesli in, ook pakte ik een glas sinaasappelsap en ging toen aan de eet tafel zitten, Joel zou het vast niet erg vinden dat ik voor me zelf eten heb gemaakt.

Toen ik rustig aan het eten was zag ik een briefje op de tafel liggen.

Hey Isa,

Ik moest al weg voor training, pak zelf maar wat te eten en voel je thuis. Ik ben rond 4 uur weer thuis maar ik denk dat je dan al weg bent. Hopelijk heb je lekker geslapen en het was geen probleem dat je hier moest blijven slapen. Als je je een keer alleen voelt of zo iets kom dan gezellig langs !

Joel

Ik besloot om na ik gegeten had nog even een appje naar Joel te sturen en daarna met de bus naar Joan en Jasper te gaan.

Aan : Joel

Bedankt dat ik mocht blijven slapen, ik ga weer naar huis x

Ik trok mijn jas aan en liep naar de bushalte, ik moest nog 10 minuutjes wachten op de bus met een telefoon die nog maar 10% is, lekker is dat.. Gelukkig kwam de bus wat eerder en was ik in ongeveer een kwartiertje thuis. Aangezien m'n sleutel nog binnen lag belde ik aan, niet veel later werd de deur open gedaan door Joan aangezien Jasper aan het trainen was.

'Hey Isa, hoe is het ?' Vroeg ze toen ik naar binnen liep.

'Goed hoor beetje hoofdpijn en met jou ? Vroeg ik.

'Wat kan ik zeggen, na gisteren avond is m'n leven perfect geworden' Zei ze glunderend.

'Jasper houd heel veel van je, ik hou bijna even veel van je maar ja Jasper z'n liefde is niet te overtreffen' Zei ik lachend en ik gaf haar een knuffel.

'Ik zou niet weten wat ik zonder zo'n lief schoonzusje zou moeten, als ik jou soms niet heb! Ik hou ook heel veel van jou hoor' Zei ze lachend.

'Daar ben ik blij mee' Zei ik lachend.

'Maar hey, wanneer ga jij aan de man ?' Vroeg ze.

'Nou ik wacht wel tot ik iemand vind waar ik m'n leven mee wil delen' Zei ik wat onzeker.

'Niet stiekem al iemand op het oog ?' Zei ze met een grijns.

'Nee niemand, echt niet' Zei ik.

'Ik zie dat je wangen rood worden dus ik weet dat je iemand leuk vind hoor, ik weet hoe dit gaat, dit gebeurt ook altijd met m'n vriendinnen, dus zeg maar wie het is je kan me vertrouwen hoor' Zei ze lief.

'Ja ik wil het wel zeggen maar je mag het tegen niemand zeggen' Zei ik.

'Oke ik beloof het.' Zei ze en ze schudde m'n hand.

'Ooh en je mag het zeker niet tegen Jasper zeggen, hij zou me vermoorden' Zei ik.

We hoorde de deur open gaan en toen kwam Jasper binnen. 'Wat mag ik niet weten en waarom zou ik je vermoorden ?' OH SHIT! 


Op het moment ben ik super hard aan het leren voor mijn examenweek, die nu bezig is jammer genoeg. Ik moet hier heel erg m'n best voor doen omdat het mijn examenjaar is dus ik hoop dat ik deze week nog een extra update voor jullie kan maken, maar ik weet niet zeker of dat gaat lukken. I will try my best !     

En voor de mensen die denken moet je niet heel hard leren ? Ja dat wel maar ik heb door te schrijven weer een soort ontspanning zo kan ik m'n hoofd een beetje leegmaken van alle stress :) Wish me luck, ik hoop dat ik goede cijfers krijg !!




Het Zusje Van (on hold)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu