Het zusje van - Joel Veltman

1.1K 33 4
                                    

Het was de laatste dag van dit school jaar , eindelijk ben ik klaar met mijn opleiding en kan ik beginnen als stewardess. Ik heb de opleiding Stewardess, Receptioniste Hostess afgerond. Morgen krijg ik dan eindelijk mijn diploma. Na 4 jaar hard werken heb ik hem in de pocket , Jasper en wat vrienden van hem komen morgen speciaal naar Utrecht waar ik studeerde , voor mijn diploma uitreiking en daarna ga ik met Jasper mee naar Amsterdam om bij hem en Joan te wonen tot ik zelf een appartementje heb gevonden.

Ik loop samen met mijn beste vriendinnen Nina , Roxanne en Michelle de school uit. De laatste dag zit er op , en dat betekend VAKANTIE ! We besluiten even naar een terrasje te gaan om wat te drinken. Met een wijntje en het zonnetje in ons gezicht zaten we in de binnenstad van Utrecht. We kletste wat en na een tijdje besloten we nog even de winkels in te gaan. Ik had wel een jurkje voor de diploma uitreiking maar ik vond hem niet heel leuk dus wilde ik kijken voor een meer wat bijzonder jurkje , hopelijk kan ik er een vinden.

We liepen naar de Zara en daar hingen wel wat leuke jurkjes , ik paste er een paar en vond ze wel leuk , maar ik ging nog even verder kijken in andere winkels want misschien zou ik nog wel wat leukers tegen komen. Na nog naar een stuk of 10 winkels te zijn geweest had ik eindelijk een leuk jurkje gevonden, het was in een klein boetiekje midden in de stad. Het was ondertussen al bijna 6 uur dus besloten we allemaal naar huis te gaan , Nina en ik wonen samen in een appartement en Roxanne en Michelle ook , het is ongeveer 5 minuutjes lopen van elkaar af. Daarom doen we veel samen, thuis gooide we een pizza in de oven en aten Nina en ik onze pizza's op de bank op. Daarna keken we nog wat series. 

Voor ik ging slapen ging ik nog even douchen en deed mijn haar in een knot zodat er morgen wat slag in zat , ik liep nog even naar beneden om nog een kopje thee te drinken.

'Slaaplekker Nina , ik heb nu al zin in morgen , Jasper komt ook met nog wat team genoten ! Davy en Joel komen en ook nog wat andere.' Zei ik.

'Ja ik heb er ook zin in ! Oeeh Joel , wanneer ga je het hem nou eindelijk zeggen ?' Vroeg ze lachend.

'Uhm nou nooit' Zei ik en ik liep naar m'n kamer.

'Slaaplekker , droom maar over Joel !' Riep Nina me nog na.

'Hou je kop' Riep ik lachend terug.

Ik keek nog even op instagram en viel daarna in slaap , morgen is de grote dag... 


Hey ! Ik zal dit boek op zondag gaan updaten , misschien komt er later nog een extra dag bij maar dat moet ik nog even kijken , er zullen sowieso wel eens een soort verassing's updates komen ! Veel plezier met lezen van m'n boek !

ps. ik heb ook nog 2 andere boeken op mijn profiel & een samen met x_michellex & littlecrazyonbooks het boek staat op het profiel van het laatst genoemde profiel , het boek gaat over NinaPetersx7 & Viktor Fischer , hij heet DANISH , FOOD AND FOOTBALL !

Mijn andere boeken gaan over Viktor Fischer & Zola Blind , de dochter van Danny Blind en over Jasper Cillessen en Britt van Gaal de dochter van Louise van Gaal :) 


Het Zusje Van (on hold)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin