Daniel Jonson

9.2K 396 6
                                    

Már pára hete vagyok hivatalosan is angliai diák. Szereztem barátokat, és egészen elmélyült a kapcsolatom Kirával. Oly annyira, hogy meg is beszéltem vele, hogy ma ott alszom náluk. Iskola után együtt sétáltunk az esős decemberi időben, mikor végre a házukhoz értünk.

-Nah,itt is lennénk- lelkesedett. Nem tudom, hogy ez normális- e, de én kissé féltem belépni, a hatalmas narancssárga színű épületbe.

-Nah, mire vársz? Gyere már- fogta meg a kezem, és maga után húzott - Az van, hogy anyáéknak el kellett menniük 1 hónapra itthonról és most csak ketten vagyunk a mostoha bátyámmal- hangjában érezni lehetett, hogy kissé elkeseredett a szülei miatt -de mindegy is. Szerintem jól ki fogtok jönni a bátyóval- lelkesedett.

Mikor beléptem hirtelen levegőt sem kaptam.

Szia- jött lefelé egy fiú, de nem átlagos srác volt.
Ő az.

-Bella, jól vagy? - aggódott értem, barátnőm- Kicsit lesápadtál

-J...jól vagyok- mondtam kissé bizonytalanul.

-Bella, ő a bátyám Daniel- Daniel csak intett egyet, és már fel is ment a szobájába - Kérlek Bella ne haragudj rá, most szakítottak a barátnőjével. sajnos még nem heverte ki.

Azta *-* El sem hiszem... A legjobb barátnőm bátyja Daniel, akibe én már első nap beleszerettem, és ráadásul szingli. Ekkora mákot. Jó nem hiszem, hogy lesz köztünk bármi is, de legalább tudom, hogy nincs barátnője.

Az este további része, csajos volt.
Komolyan. Majdnem hánytam. Bőgős romantikus filmeket néztünk. kifestettük egymás körmét. Az enyém természetesen fekete lett, más színt nem is engedték volna Kirának. Az övé pinké változott. Rá kellett jönnöm, hogy szöges ellentétek vagyunk a barátnőmmel.
Míg ő rózsaszín barbibaba, én egy fekete, nos nem is tudom, hogy minek hívhatnám magam.
Ő odavan a romantikáért, én hányok tőle.
De mindig is mondták, hogy az ellentétek vonzzák egymást.

Most is éppen egy csajos filmet néztünk, azt hiszem, hogy az volt a címe "Ha maradnék!" Be vallom nem is volt olyan rossz, kicsit meg is hatódtam, pedig ez rám nagyon nem jellemző. Már majdnem vége volt, mikor kopogást hallottunk.

-Sziasztok - lépett be Daniel!!! Azonnal kicsit rendbe szedtem magam  a sminkem az előbbi elpityeredéstől kissé el folyt és hát macis pizsomában voltam egy nyuszis mamusszal. Nem éppen így kellett volna meg látnia - Elromlott a tv-m és gépezni meg nem akarok. Ti mit néztek?

-Ha maradnék! - felelte Kira - Gyere, nézd velünk - kérlelte Danielt.

-Mi? - nevette el magát- Nem fogok egy nyálas romantikus filmet nézni- fintorgott.

-De Dani, mindjárt vége és utána Bella választ- mutatott rám- és ő tuti valami öldöklős cuccot fog kérni. Igazán nem lesz bajod 10 perc romantikától.
- Jajj Kira -sóhajtott

-Szupi- tapsikolt örömében a barátnőm - Ülj le - mutatott mellém. Mivan? Erre még nem vagyok készen, hogy mellém üljön. De ez nem volt ugyan így Daniellel. Hirtelen lehuppant mellém. Abban a pillantban levegőt sem mertem venni. Lába neki nyomódott az enyémnek és valami bizsergést éreztem, ott, ahol hozzámért. Éreztem ahogy Daniel végigmér. A lábamnál kicsit elidőzött, majd mondta: - Szép mamusz- Úristen, ez komoly?

- Öhm... kösz- nyökögtem valami ilyesfélét.Daniel tekintete egyre feljebb vándorolt, majd arcomnál megállt. Még jó, hogy sötét volt, különben látta volna, hogy rákvörös vagyok. Észre sem vettem, de vége lett a filmnek.

- Bella, mit nézzünk? -törte meg végül a csendet Kira.

- Öhm... hát... Nem tudom, hogy szeretitek- e, de nekem a kedvenc sorozatom. Ilyen zombis...

- Walking Dead? - vágott közbe Daniel...

- Igen...- feleltem vidáman.

-Te szereted a Walking Dead- et?

- A kedvenc sorozatom- vigyorogtam

- El sem hiszem... Végre egy lány, aki nézi. Mostantól te vagy az én legjobb barátnőm- boxolt finoman vállba. Teljesen zavarba jöttem. Már csupán a hangja is olyan mély és férfias, de mégis volt benne valami gyermekes lágyság. A szavairól nem is beszélve.

- Akkor nézzük azt- mondta Kira.

Nemsokára el is kezdtük nézni, ám a barátnőm elaludt rajta, ami eléggé rosszul esett. Csak viccelek.

- Ki a kedvenc szereplőd? - suttogta Daniel. Olyan közel volt hozzám, hogy éreztem az illatát, és ahányszor megszólalt a meleg lehellete megcsapta a bőrömet és kirázott tőle a hideg.

- Természetesen Glenn nah meg persze Daryl - próbáltam nyugodtan válaszolni - neked?

- Dettó+ Mischone

-Szuper...

Beszélgettünk még sokat erről, mikor hirtelen egy nagyon félelmetes rész volt, és megugrottam. Ilyedtemben a mellettem ülő fiú kezéhez kaptam, majd megszorítottam. Látszólag kissé meglepte a dolog, de nem ellenkezett. Bíztatóan rá tette hatalmas kezeit, az én aprócska tenyeremre.

- Istenem ne haragudj- húztam ki ujjaj közül az enyémeket. Annyira zavarba jöttem, hogy megfogtam a kezét. Úrsiten Bella, mit csinálsz?

-Semmi baj- nevette el magát Daniel.

~❤~

Már lassan hajnali 1 óra is elmúlt, mikor hirtelen fel riadtam. A fiú mellkasán feküdtem, ő meg átkarolt engem. Nem tehettem róla, de nem ment. Nem tudtam ellenállni. Ott maradtam. Kiélveztem, hogy alszik, és tudtam nézi úgy, hogy ő nem vett észre. Annyira helyes volt. Tökéletesen belőtt sérója most kuszán állt. Tengerkék szemét most nem láttam, mert hosszú, fekete szempillái eltakarták. A kezem a hasán volt, és éreztem, hogy milyen izmos. Szíve lassan, egy ütemre vert. Testéből csak úgy sugárzott a hő. Karjai forrók voltak. Mélyen beszippantottam az illatát és azon gondolkoztam, hogy, hogy lehetne még ennél is jobban szeretni Daniel Jonson- t.

Minden más|| Befejezett ||Where stories live. Discover now