ALINTI

64.8K 2.3K 251
                                    


  ARIZALI 

 ALINTI 

NOT: Merhaba arkadaşlar. Yazabildiğimiz kadarından biraz alıntı geldi. Alıntının yanında size mis gibi bir Doğu getirdim. Doğu Üzeyiroğlu karakterimiz multimedyadaki adam artık. Osman Aydın! İnstagramdan @osmanxaydin takip altına alın. Haşin kızılperestimizi artık yakinen tanıyoruz. :D 

Diğer karakterlerimizi görmek için grubumuza gelmeyi unutmayın. Çokça çokça öpüyorum sizleri. Özlüyorum sizleri seviyorum sizleri. Kendinize iyi bakın canlarım.. :D <3 <3

Facebook grubu: Ş & G - ARIZALI 

Keyifli Okumalar

****

 "Ne oldu?" 

Elindeki fincanı genç adama uzattı. "Az önce beynini dağıtıyordun. Toparla diye kahve getirdim. Zil zurna sarhoşsun." Yüzünü buruşturan genç kız adamdan yayılan alkol kokusuna tahammül edememişti. "İç kendine gelirsin." 

Doğu fincanı eline alırken tereddütlüydü. "Bunun içine ne kattın sen?" kısık sesiyle konuşan genç adam güçsüzce kafasını salladı. "Bana bu iyiliği yapacak insan değilsin. Fare zehri mi var içinde?" 

İnanç kaşlarını kaldırdı. "Ayfer abladan istedim. Fare zehri yerine tesiri daha etkili ve hızlıymış diye yılan zehri getirdi. Hemen ölürsen çok makbule geçer Doğu'cum!"Doğu gözlerini kapattı. 

"Çekilmiyorsun Gürmen.." bu kıza kızgındı. Bu kıza harlı bir öfke duyuyordu. Ne zaman kapılsa İnanç geri çekiliyordu. Ne zaman iyi olsalar en ufak bir kıvılcımda tutuşuyorlardı. 

"Hı hı.." dalgacı üslubunu geçiren İnanç Doğu'nun ona tekrar bakmasıyla orta parmak göstermişti. 

Gördüğüyle elleri titreyen Doğu fincanı düşürmemek için sıkıca tutmuştu. Kızgınlığına şaşkınlık eklenen genç adam inanamayarak İnanç'ı izliyordu. Bütün baş ağrısına şaşkınlık eklenmiş acısı fitillenmişti. 

"Sen ne yapıyorsun?" 

... 


ARIZALIWhere stories live. Discover now