Kapittel 9. Hjemme

84 7 14
                                    

Nå kom det nytt kapittel. Dette er faktisk det nest siste kapittelet i denne boka! Men en ny en kommer! Kapittel 10 vil bli kjempe langt! Bare vent. Det vil komme om en grei tid før den kommer ut! Burde jeg ha flere avsnitt? Jeg har flere avsnitt dette kapittelet håper dere syntes det er greit! Takk! Takk! For 500 seere! Jeg har ikke ord. Haaaaaaaaaa,hoooooooooo. Haaaaaaaaa,hooooooooooo. Tusen milioner magisk fantastisk vidunderlig hjertelig utrolig yey alt som er kult TAKK! Nå starter vi kapittelet! Klar, ferdig, gå, START!

Plopp! Jeg så utenfor huset. Det var plutselig dag. Jeg tror det har noe med teleporteringen eller noe. Sola skinte i det fjerne. Den friske gode luften suste gjennom vinden. Ikke for varmt ikke for kaldt. Fin blå himmel. Noen skyer. Dette var hjemmet mitt.

Hoppet over trap vaieren som førte bak buskene. Lurte meg forbi Pressure platene. Tastet inn koden til døren. En vanlig dag til meg.

Jeg gikk rolig inn døren. "Hei?" Sa jeg. Jeg hørte trappetrinn i trappen, rolige steg. Jeg snudde meg rundt. Jeg trakk på skuldrene først når jeg så en bue peke mot meg, så ble jeg sikkelig glad for hvor glad jeg var blitt.

Jeg viste hvem det var. Samu kom skjelvende ned trappen med buen pekte mot meg. "Leanderen er det deg?" Hun var litt redd i stemmen, det skjønner jeg. Herobrine er alltid litt av en gledes dreper. "Ja." Svarte jeg.

Jeg lo litt. Ikke for det var morsomt. Ikke for hun var redd men fordi jeg er glad for å se henne, jeg trodde jo at jeg ikke ville se henne noe mere. Der hadde jeg feil.

Hun slapp tak i buen. Den falt ned trappen. Hun fikk tårer i øynene. Hun løp mot meg i full fart. Hun nådde bort til meg å klemte meg hardt. Vi falt over ende. Hun lo. Begge lo.

Vi reiste oss opp. "Jeg er så glad for å se deg!" Sa hun. Vi satt oss i sofaen.

Hei det var kapittelet! Jeg tror det vil ta litt tid før det siste kapittelet kommer. Jeg vet ikke når. Men jeg vet en ting det er det at bok 2 kommer etter jul! Kos dere dette kapittelet så langt! Elsker kommentarer svarer på hver å en av dem! Vote vis du gleder deg til neste kapittel! Snakkes! 393ord!

Lurer DødenWhere stories live. Discover now