Kapittel 6. Brevet

103 9 8
                                    

Hei. Klar, ferdig, gå!

Jeg er i en ørken! Hvem skal jeg stole på! Ingen unntatt en hun stoler jeg på. Men hun er så langt borte. Samu3333. Jeg viste at jeg måtte skrive til henne. Hva skulle jeg skrive? Hmmm.

/say hei jeg vet ikke hvordan denne meldingen kommer men, jeg håper det går bra. Ja foresten er det Leanderen for å bevise det så skal jeg si det hemmelige passordet. VIVILALLTIDHOLDESAMMENIKKEGÅFRAHVERANDREVISKALHOLDEOSSUNNABØLLAVIHARBAREHVERANDRE! Der har du det. Vi skal holde alltid sammen. Håper du vet det. Vis du er redd for meg så kommer jeg hjem snart. Bare vent. Jeg er midt i en ørken akkurat nå. Jeg vil forklare alt senere! Hold deg trygg. Ikke se i øynene på en mann dom kommer inn. Uansett hva det er ikke se i øynene hans!
Leanderen-

Samu3333

Håper hun får meldingen. Nord here I come! Jeg begynte å gå. Timene gikk fra meg, jeg begynte å bli veldig tørst. Jeg hoppet over gap som fører rett ned i... Smerte! Hoppet, løp, gikk, jogget og lurte meg unna kaktusene i veien. Sola begynte å gå ned. Mørket ville komme å jeg ville bli omringet av monstere! Jeg måtte skynde meg til den byen. Han sa ikke hvor langt... Jeg måtte løpe! Jeg var så tørst! Jeg fikk vondt i hodet. Jeg mistet selvsikkerheten jeg ville dø i løpet av natta. (Blunk* blunk* noen ville vite selvsikkerheten.)

Solen hadde gått ned nå. Nei! Nei! Nei! Det poppet opp creepere, zombier, skjeletter og edderkopper. En etter en så de meg. Jeg løp unna. Det poppet opp noen foran meg. Til siden. Popp! Andre siden. Popp! Zombier, edderkopper alt sto rundt meg. "Ikke drep meg! Vær så snill ikke." De kom nærmere. Jeg satte meg på huk å begynte å gråte. Ene zombien hadde hvite øyne. De var så blanke. Jeg kunne se- nei! Nei! Jeg så i bakken! "Hva er det du vil Herobrine!" Jeg fikk en pil i høyre arm. Auuuuuuuuuuu! Ikke mere smerte! Jeg ville ikke se hvor nær dem var meg.

Hei! Har egentlig ingen å reklamere akkurat nå. Men send meg en privat melding å jeg vil reklamere. Men jeg kommer til å spørre de beste. Snakkes! 368ord!

Lurer DødenWhere stories live. Discover now