Kapittel. 8 Samu3333

86 7 8
                                    

ITS me! Hallois Folkens. Tusen takk for 200 seere! Snart er spamen ferdig! Kanskje det kommer noe extra neste time! Maybe... 2/2. Dette vil bli et veldig kort kapittel så dere bare vet det! Kos dere! Klar, ferdig, gå, START!

Command blocken surret rundt i lufta. Tårer rann ned kinnet mitt. Jeg hadde et stort press på det her. Jeg så på Herobrine som så på command blocken. Nå hadde jeg sjansen til å rømme. Jeg listet meg unna. Jeg fikk ikke rørt meg lengre. Før noen løftet meg opp.

Command blocken løftet meg opp med et blått skinnende lys. Lyset var rundt meg. Jeg svevde rundt mot command blocken. "Hade Leanderen. Kos deg med døden!" Sa Herobrine. Han var rett under meg. "Ingen hjelper deg!" Sa Herobrine. Jeg kommer til å dø igjen. Nei Nei Nei det må være noe jeg kunne gjøre. Jeg prøvde å vrikke meg unna. Det gikk ikke. Herobrine smilte stort.

Alt ble svart. Jeg følte ingen smerte. Hvor var jeg. Det kom tekst foran meg. Det sto noe.

Hei det er Samu3333. Jeg så teksten. Takk for advarselen for den hvite mannen! Han kom inn å lette etter deg. Jeg gjemte meg på rommet mitt. Han prøvde å komme inn men jeg hadde satt opp en trap! Han sporte opp deg etter verdt. Håper det går bra med deg! Hvordan jeg fikk meldingen så var på grunn av. En flyvende liten command block. Jeg brukte den samme. Og gjore en liten justering. Du vil bli teleportert til meg om 2 minutter!
-Samu3333

Hallo. Fortsatt tusen takk for 200seere jeg er så glad! Det kommer extra om to timer. kos dere med denne så lenge! Hade! Adjos! Snakkes! 285ord!

Lurer DødenWhere stories live. Discover now