Kapittel 5. Den øde ørkenen

116 11 10
                                    

Hei! Det er forfatterens tur til å snakke. Det ble ikke noe raskere... Men det har jo kommet en ny del! Vis du lurer på noen ting som er ganske nye så hør her! Redbull3 = bølla. Samu3333 = søstra. Herobrine = jævlen. Notch = Gud. Leanderen = hovedperson. Flere kommer etter hvert. Jeg suger. Klar. Ferdig. Gå!

10 minutter med stillhet og tenking så var vi framme. "Du kan åpne øyene nå." Sa Notch. Jeg åpnet øynene. Det glimtet hvitt i øynene, det var så lyst. Ørken. Det var en ørken! "Jeg var i 'lidenskapens tunnel' som førte til en ørken i intet land!" Sa jeg frustrert. Jeg himlet med øynene mot den store guden. Jeg holdt armene i kors det store, feite skjegge og den store brune dressen til Notch, så ut som bevegde seg. Sola strålte som et monster mot oss. Eneste vi så var gul bakke og grønne, stikkende kaktuser. "Jeg er en gud fortsatt. Guder er ikke alltid snill. De må passe på verden. Jeg førte deg til et trygt sted. Herobrine sporer deg først opp hjemme hos meg. Her har du en command block!" Sa han tilbake. "Hvor er rett vei til nærmeste by, det kan du si da? Og hva er en command block?" Spurte jeg. "Nord, er veien mot nærmeste by!" Han pekte nord. "En command block kan brukes til diverse... hehehe. ALT! Du kan skifte mellom dag og natt, teleportere til noen. Absolutt alt!" Svarte han. "Hva i alle-" han avbrøt meg. "Men jeg begrense alt unntatt en ting, det heter
/say." "Kan du slutte å avbryte meg!" Sa jeg. Han brydde seg ikke. "Som sagt så fins det bare en kommando som du kan bruke til å skrive en melding til vennene dine. Det du gjør er å gå inn på den å skriver /say (meldingen) (navnet) og plopp den er sendt! Nå stikker jeg! Hade." Han forsvant i et blått lys.

Hva skal jeg gjøre nå!

Hva synes du om dette fantastiske lille, dårlige kapittelet. Hehe... Jeg vil reklamere AlfaAuthor for den fantastiske flotte (bedre enn min) boken til AlfaAuthor. AlfaAuthor som hun skriver selv så har hun virkelig god fantasi den blir for god! Den blir jo creepy! Setter stor pris på kommentar og vote vis du gleder deg til nytt kapittel! Snakkes! 380ord!

Lurer DødenWhere stories live. Discover now